Mindenkinek életében legalább egyszer érdemes ellátogatnia Karlovy Vary híres fürdővárosába. Akár egy családi pihenést, akár egy SPA kezelésekkel dúsított feltöltő kúrát is kíván, a Spa Hotel Iris **** gondoskodni fog róla, hogy csodás élményekben legyen része. A város központjában található elhelyezkedésének köszönhetően, minden fontosabb látnivaló egy rövid sétára lesz csupán. Élvezze a gazdag félpanziós ellátást, a korlátlan wellness használatot és a kényeztető SPA kezeléseket.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük a Spa Hotel IRIS-ben töltött pihenést. A szálloda Karlovy Vary fürdővárosának központjában volt. Nagyon tetszett a kényelmes, modern, erkélyes szobánk. Minden nap nagyon vártuk a svédasztalos reggelit és vacsorát, mivel minden alkalommal nagyszerű ételeket kóstolhattunk meg. Azért választottuk ezt az úti célt, hogy feltöltődjünk egy kicsit, ami tökéletesen sikerült. Jártunk a hotel nem túl nagy, de jól felszerelt wellness részlegében is, és kipróbáltunk pár SPA kezelést is. Karlovy Vary tele van látnivalóval, így biztosan nem fog unatkozni. Semmiképp ne hagyja ki a collonádokban a gyógyvizek megkóstolásást és a finom Karlovy Vary ostyát sem. ”

Lukáš Fecko - Informatikai csapatvezető
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A csehországi fürdőváros, Karlovy Vary egy újabb gyönyörű, luxus wellness szállodával büszkélkedhet, ahol átadhatja magát a tökéletes pihenésnek.. A Spa Hotel IRIS **** a gyönyörű Dvořák-kert, a Malom collonade, a híres Vřídlo-forrás (600 m) és a fenséges Szent Péter és Pál ortodox templom közelében található. Tegyen egy sétát a fürdővárosban a patakpart mentén, a collonádok között és a Grandhotel Pupp (1 km) lenyűgöző épületétől a Diana kilátóhoz (2 km) is fellátogathat a siklóvasúttal. Érdemes továbbá a Moser üveggyár (4 km) vagy a Becherovka Múzeum (1 km) meglátogatásást is programjába iktatnia.

Télen síelhet a Bozi Dar (30 km), Klínovec (32 km) vagy Jáchymov (24 km) síközpontokban is.

Hol fogok aludni?

Szobájában mindent megtalál, amit egy négycsillagos szállodától elvárhat a híres Karlovy Varyban. A kétágyas szobában síkképernyős műholdas TV, WiFi kapcsolat, telefon, hűtőszekrény, széf, íróasztal, káddal vagy zuhanyzóval valamint WC-bvel és hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba várja. wellness kezelésekhez fürdőköpeny és papucs bekészítést is talál, valamint felár ellenében erkélyes, a belvárosra néző szobát is kérhet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Spa Hotel IRIS gyönyörű, télikertjében található étterme a helyi és a nemzetközi konyha fogásainak széles választékát kínálja, amelyeket orvos és dietetikus közreműködésével készítenek. A svédasztalos felszolgálásnak mindent megkóstolhat, amit csak megkíván a reggeli vagy a vacsora során.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ez a szálloda egy wellness hétvégére és egy hosszabb gyógyászati tartózkodásra is kiválóan alkalmas. A terápiás és rehabilitációs balneo-centrum hidroterápiára tervezett rehabilitációs fürdőkkel, valamint termoterápiás, elektroterápiás, relaxációs és egyéb kezelésekkel várja. A wellnessrészlegben ellenáramoltatós beltéri sósvizes úszómedence, sószoba, finn szauna és gőzkabin, valamint pezsgőfürdő is a vendégek rendelkezésére áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Foglaljon helyet egy magazin, vagy egy könyv társaságában az Iris Clubban, amely kényelmes fotelekkel, kandallóval és egy kis könyvtárral is várja a vendégeket.

Spa Hotel IRIS ****

Spa Hotel IRIS ****

Sadová 866/39 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
VIN – CORFU company s.r.o. Cégjegyzékszám: 28028163


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 290 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,4 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum