Szeretné megerősíteni immun rendszerét? Szívesen pihenne egy patinás fürdőhotelben? A Hotel Růže **** 15 SPA és wellness kezelést kínál Karlovy Vary csodaszép fürdővárosában. A kezelések mellett belépőt kap a híres Erzsébet Gyógyfürdőbe, üdvözlő itallal és ízletes fél- vagy teljes panziós ellátással várják. Egy séta a csodaszép collonádok mentén, egy pár korty a helyi ásványvizekből, a SPA kezelések és a hegyi levegő kombinációja szinte garantálja, hogy feltöltődve térjen vissza.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel Růže **** szállodában. A szálloda kiváló helyen van, a parkoló pedig közvetlenül az épület mellett található. A személyzet nagyon kedves volt. Nagy pozitívum a magas színvonalon végzett relaxációs és gyógyító kezelések széles választéka. A reggeli és a vacsora nagyon finom, változatos és friss volt. A szobánkból semmi sem hiányzott, így teljes kényelemben pihenhettünk. Mindenképpen szeretnénk még egyszer ide visszatérni.”

Nikodem Jacuk - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

A szálláshelyről

A Hotel Růže **** Karlovy Vary szívében található. A fürdőváros legszebb helyeinek bejárásához csak át kell kelni a Gyógyfürdő hídján. Ezután sétáljon végig a Park (100 m), a Piac és a Malom (300 m) oszlopcsarnokokon. A leghíresebb Vřídelní kolonádnál (500 m) pedig egy érdekes földalatti kiránduláson is részt vehet. Az építészet kedvelőinek ezután érdemes továbbmenniük a Grandhotel Pupp fenséges épületéhez, ahonnan felvonóval eljuthatnak a Diána-kilátóhoz (2 km). A Szarvasugrás (2 km) vagy a Három kereszt (2 km) kilátók is látványos panorámával kényeztetik majd. A Moser üveggyár (1,3 km) és a Becherovka múzeum (1 km) mindenképpen megér egy látogatást. A téli sportokat Bozi Dar (27 km), Klínovec (29 km) vagy Jáchymov síközpontokban élvezheti. Az Érchegység szépségét a környező vidéken futó számos gondozott sífutópályán is felfedezheti.

Hol fogok aludni?

Szállása a 8 egyágyas vagy 38 kétágyas szoba egyikében lesz. A standard szobák felszereltsége: LCD TV, WiFi kapcsolat, telefon, széf, mini hűtőszekrény (kérésre minibárként is használható) és természetesen privát fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns étterem bőséges svédasztalos ellátást kínál vendégeinek. A séf büszke a friss és minőségi alapanyagokra, így az étterem a turisták és a helyiek kedvence. Az étteremhez egy nyári terasz is tartozik, így jó idő esetén, itt üldögélve is elfogyaszthatja a reggeli kávéját, vagy a nap lezárásaként az ízletes vacsorát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Milyen is lenne egy szálloda Karlovy Varyban spa és wellness kezelések széles választéka nélkül? A szálloda balneo központjában habfürdő, pezsgőfürdő, száraz szénsavas fürdő, inhaláció, ultrahang, elektroterápia, oxigénterápia, paraffinos kézkezelés, Kneipp-kezelés vagy masszázsok (csészemasszázs, nyirokmasszázs, klasszikus, reflexológia és mások) széles választéka várja.

Hotel Růže ****

Hotel Růže ****

I.P.Pavlova 1/506 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
NAVATEL a.s. Cégjegyzékszám: 28416538


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 290 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
40 m

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum