A Samopse Sport Areál nagyszerű hely a gyönyörű természetben töltött aktív pihenés szerelmeseinek. Szállása közvetlenül a mesés Sázava folyó mellett lesz, ahol finom svédasztalos reggelik, különböző sporttevékenységek és érdekes kirándulási célpontok várják majd. Tegyen egy kirándulást a közeli Sázava vagy a gyönyörű Kutná Hora városába és fedezze fel a kulturális és történelmi nevezetességeket.

A szálláshelyről

A Samopše Sport Areál a csehországi Samopse településen található, közvetlenül a Sázava folyó partján, amely nagyszerű hely az evezősöknek, a gyermekes családoknak és mindazoknak, akik szeretik az aktív pihenést a gyönyörű természetében.

Nyáron a legnagyobb helyi látványosság maga a Sázava folyó, amely közkedvelt még a kevésbé tapasztalt evezősök számára is. Emellett számos érdekes kirándulóhelyekre is ellátogathat. Közvetlenül a folyó túlsó partján található az egykori középkori Vraník vár (11,4 km), amely egy védett kulturális emlék, vagy ellátogathat a Talmberk várának romjaihoz (4,2 km) is. Hódítsa meg a Na Přívlaky-i sziklakilátót (1,6 km) vagy a Sázavský vrch-i (1,4 km) kilátót.

A közeli Sázava (13,4 km) városában is érdekes történelmi és kulturális érdekességek várják, mint például a Sázavai kolostor vagy a František kunyhó, amely jelenleg az Üvegművészeti Központ székhelye. Ha pedig igazi történelemrajongó, akkor látogasson el Kutná Hora (34,3 km) városába is, ahol egy gyönyörű Kőszökőkút, a Szent Barbara-templom, a Vlašský dvůr a királyi pénzverdének szentelt kiállítással vagy a középkori bányában található Cseh Ezüstmúzeum várja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy felújított, 2-4 fős szobában lesz, amely egy kényelmes franciaággyal vagy egyszemélyes ággyal, szekrénnyel, asztallal és székekkel van felszerelve. Az emeleten találhatóak a közös női és férfi zuhanyzók, valamint a WC-k, amelyeken több szoba osztozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálláson egy stílusos étterem várja a vendégeket, nyári terasszal és a folyóra néző kilátással, amely a cseh konyhára és a nemzetközi ételekre specializálódott. Minden reggel ízletes büféreggeliben lesz része. Ebédre vagy vacsorára pedig választhat a friss alapanyagokból készült, finom ételekkel teli klasszikus menüből.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a környező vidéken és a kirándulásokon, hanem a szabadtéri játszótéren is jól fogják érezni magukat, ahol mászókák és hinták állnak a legkisebbek rendelkezésére.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Tökéletes kikapcsolódásban lehet része, a szállás környékén akár focizni, röplabdázni vagy asztaliteniszezni is lehet, gyerekeknek játszótér áll a rendelkezésükre, valamint szükség esetén felszerelés is bérelhető. Nyáron közvetlenül a szállás mellett található folyóban is megmártózhat.

Sport areál Samopše

Sport areál Samopše

Samopše 29 , Samopše
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Real-S, s.r.o. Cégjegyzékszám: 48264971


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 90 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Étterem
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,8 km