Élvezze a romantikával teli luxuspihenést a Chateau Hotel Ctěnice **** szállodában, Prága külvárosában. Utalványunknak köszönhetően egy elegáns Deluxe szobában szállhat meg, finom svédasztalos reggelivel, vacsorával és délutáni frissítővel várják. Ha megunná a gyönyörű természetet, a lovakat és a nyugalmat, akkor a 15 km-re lévő Prága központjába is elutazhat, ahol számos látnivaló várja.

A szálláshelyről

A Pytloun Chateau Hotel Ctěnice **** szálloda exkluzív helyen, közvetlenül a Ctěnicei kastély területén, a csehországi Vinoř kerületben, Prága északkeleti peremén található. A szálloda egy egykori magtárban található, így egyszerre élvzheti a múlt és a vidék egyedülálló hangulatát a metropolisz közvetlen közelében. Ideális hely egy romantikus, kétszemélyes kikapcsolódáshoz, a természet szerelmeseinek vagy egy családi nyaraláshoz.

Közvetlenül a kastély területén múzeumi kiállításokat látogathat meg, mint például a kézművességről vagy Vinoř történetéről. Tegyen kellemes sétákat a hatalmas kastélykertben. A kastélyban lovaglópálya is található, így kényelmesen, nyeregből fedezheti fel a környéket. Egy másik vonzó lehetőség a kerékpározás - Prága egyik legszebb kerékpárútja a kastély területén halad körbe, amely Kbelbe vezet. Érdekes kirándulóhelyek a környéken a Chvaly kastély (7 km), a Jenštejn vár romjai (5 km) vagy a Mesice vár (8 km). Nagy előnye, hogy Prága központja kb. 20 perc autóval, így a főváros minden látnivalója könnyen elérhető lesz.

Hol fogok aludni?

A Deluxe kétágyas szoba (20 m²) olyan érzést nyújt, mintha egy tündérmesébe csöppent volna! A luxus felszereltséghez tartozik természetesen a WiFi-csatlakozás, TV, minibár, telefon, széf, valamint tea- és kávéskészlet. Dolgozóasztal, székekkel és egy privát fürdőszoba hajszárítóval, minőségi piperecikkekkel és papuccsal is rendelkezésre áll.

Felár ellenében választhatja a Deluxe apartmant is, és ezzel magasabb szintre emelheti a pihenést. Ez a 35 m²-es szoba egy hálószobára és egy nappali részre oszlik, amelyet egy nagy sarok kád ural.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kastélyszálló éttermében egyik gasztronómiai élmény jön majd a másik után! Itt modern cseh és nemzetközi ételeket fogyaszthat, amelyeket tökéletesen kiegészít a cseh, morva és külföldi borok széles választéka. Minden reggel luxus svédasztalos reggeliben lesz része . A reggelit a hotel teraszán is elfogyaszthatja, miközben a kastélyparkra nyíló kilátásban gyönyörködhet. A vacsora háromfogásos menü vagy büfé (a szabad helyek függvényében). Egy finom kávéért, kedvenc koktéljáért vagy délutáni tapasokért pedig látogasson el a lobby bárba.

Pytloun Chateau Hotel Ctěnice ****

Pytloun Chateau Hotel Ctěnice ****

Bohdanečská 259 , Praha-Vinoř
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PUH Management s.r.o. Cégjegyzékszám: 09309420


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
530 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
16 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
24 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Vencel tér
Vencel tér
Károly híd
Károly híd
Petřín és a Petřín kilátótorony
Petřín és a Petřín kilátótorony