Készüljön fel egy teljesen egyedülálló élményre és foglalja el szállását közvetlenül a Lysá hora tetején! Az Chata Emil Zátopek - Maratonban hangulatos, faillatú szobákban, lenyűgöző hegyi kilátással és kiadós félpanziós ellátással várják. A gyerekek számára gyermeksarok áll rendelkezésre, és közvetlenül a faházban bowlingozásra is van lehetőség. A Beszkidek minden szépsége karnyújtásnyira lesz szobájától.

A szálláshelyről

A Chata Emil Zátopek - Maraton stílusos szállást és lenyűgöző kilátást kínál a Beszkidek hegységben, közvetlenül a Lysá hora tetején. Itt tartózkodását az év bármely szakában élvezheti, köszönhetően a gyönyörű természetnek és a nagyszerű kirándulóhelyeknek. A szállodához vezető úton pedig rögtön egy nagyszerű túra várja, hiszen a 8,5 km-re lévő parkolóból csak gyalogosan lehet feljutni a Lysá hora csúcsára.

Ha nem tud annál jobbat elképzelni, mint a természet lágy ölén túrázni akkor járja végig a Gruň - Bílý Kříž természetjáró útvonalat, amely az Ostravice folyó völgyén és Staré Hamry faluján keresztül, a Šance víztározó mellett, a Draplavý természetvédelmi területen át egészen Gruň és Bílý Kříž településekig vezet. A 10,5 km-es útvonalon 14 megálló található, amelyek megismertetik Önt a helyi kultúrával és történelemmel. Érdemes még felkeresni a Pusteven környékét (51,8 km) is, ahol az egyedülálló faépületeket csodálhatja meg, vagy a gyönyörű Satinských vízeséseket (4,9 km), az Obidová tőzegmezőt (9,8 km), az Ondrášovy díry turistalátványosságot (2,8 km), és a Studena barlangot (2,9 km).

Szórakoztató programokért pedig látogasson el a Opičárna kötéllabirintushoz (6,9 km), ami a legnagyobb ilyen típusú létesítmény Csehországban. De kihagyhatatlan élményeket kínál a Bobopark Čeladná (21,5 km) bobpályája és kötélpályái is. Vagy tesztelheti bátorságát is a lombkoronák felett, a Valaška pályán (52 km). A síelők pedig Zlatník síközpont (9,2 km), a Visalaje sífelvonó (12,5 km), a Gruň sípark (10,3 km), a Ski Malenovice (8,8 km), Opálená síközpont (24,4 km), Sviňorky sífelvonó (24 km) és sok más síterep pályáin tesztelhetik ügyességüket.

Hol fogok aludni?

A szálloda gyönyörű faillatú szobái fokozzák majd a varázslatos hegyi hangulatot. Kényelmét a tágas zuhanyzóval rendelkező privát fürdőszoba és a WiFi-csatlakozás is szolgálja majd. Egyes szobákban síkképernyős TV is található.

  • A Standard kétágyas szobák 21 m²-esek, és a franciaágyon kívül szekrénnyel és egy ülőgarnitúrával ellátott asztallal rendelkeznek.

  • A Superior kétágyas szobák valamivel nagyobbak (23 m²), és 1-2 pótágy elhelyezését is lehetővé teszik. Kényelméért a kétszemélyes ágy, egy szekrény és egy ülősarok felel. Ráadásul ez a szobatípus varázslatos hegyi kilátással rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi étteremben remek, házias fogások elfogyasztása közben melegedhet fel. Az étlapon olyan kiadós ételek szerepelnek mint a marhagulyás, a gnocchi, vagy az áfonyás galuska, így lesz miből erőt merítenie a programokkal teli napokhoz. Ráadásul mindezt egy korsó sörrel, minőségi borral és egyéb alkohol italokkal kísérheti, de természetesen az alkoholmentes italok széles választéka is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában található egy gyereksarok is, ahol a legkisebbek szórakozhatnak, míg a nagyobb gyerekek különböző társasjátékokkal üthetik el az időt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálláshely földszintjén két bowlingpálya és egy bár található, így a szórakozásról még rossz időben sem kell lemondania.

Chata Emil Zátopek - Maraton

Chata Emil Zátopek - Maraton

č.p. 357 , Krásná
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
AK 1324, s.r.o. Cégjegyzékszám: 47902744


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
6,8 km
Sífutás
19 km

Utazási tippek

Beszkidek

Beszkidek Utazási tipp

A festői Morva-sziléziai Beszkidek, ahogyan a neve is elárulja, Morvaország és Szilézia határán húzódik és egyre nagyobb közkedveltségnek örvend a turisták körében. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg látnivalóval találkozhat itt, legyen szó hegyekről, erdőkről, történelmi emlékhelyekről, mesés tájakról és számtalan egyéb attrakcióról.

Mely helyeket nem szabad kihagynia a Beszkidekben:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Kopřivnice Tatra múzeum

A túrázás és kerékpározás szerelmesei nem hagyhatják ki a Velký Javorník csúcsot, Bílát, vagy Radhošťot a mitikus Radegast szobrával, a történelem kedvelői pedig a Rožnova pod Radhoštěmben található Valašské természeti múzeumot, Štramberket, avagy a Valašský betlehemet, Hukvaldy várát, vagy a Frýdecký kastélyt. A nevezetességek közé tartozik Příbor városa is, ahol a világhírű idegorvos és a pszichoanalízis megalapítója, Sigmund Freud született, akinek a szülőháza még a mai napig látogatható.

További információ
Lysá hora
Lysá hora
Satinské vízesések
Satinské vízesések
Peter Bezruč kabinja
Peter Bezruč kabinja