Mindig is csábította egy berlini utazás? Élvezze egy modern szálloda kényelmét a városközpontban - a Park Plaza Berlin **** csak egy rövid sétára van a leghíresebb látnivalóktól, a híres állatkerttől és más nevezetességektől. Mielőtt felfedezné a várost, frissüljön fel a finom svédasztalos reggelinél, este pedig pihenjen gyönyörű, pop-art stílusban berendezett szobájában.

A szálláshelyről

A modern Park Plaza Berlin **** szálloda Berlin központjában található, amely elhelyezkedésének köszönhetően ideális kiindulópont a színes város felfedezéséhez. A híres Kurfürstendamm sugárút mindössze néhány lépésre (450 m) található, ahonnan számos fontos látnivaló és nevezetesség könnyen megközelíthető.

Egy kellemes sétával elérheti a Berlini Állatkertet (1,5 km), amely Európa legnagyobb és egyben Németország legrégebbi állatkertje. Nagy látványosságot jelentenek az óriáspandák, amelyeket az állatkert sikeresen tenyészt, valamint az óriási akvárium, ahol több mint 9000 állattal, köztük cápákkal ismerkedhetnek meg a látogatók. A művészet és a történelem szerelmesei megnézhetik a Vilmos császár emléktemplomot (1,2 km) vagy a Fényképészeti Múzeum kiállítását (1,3 km).

Meglátogathatja továbbá a Charlottenburg kastélyt (2,8 km) a hozzátartozó mesés kertjeivel, a berlini holokauszt áldozatainak szentelt zsidó emlékművet (4,6 km), a Brandenburgi kaput (4,7 km) vagy a Gendarmenmarkt teret (5,6 km), amelyet Berlin egyik legszebbjének tartanak. Kicsit távolabb pedig az ikonikus Berlini fal emlékműve (6,9 km) várja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, pop-art stílusban berendezett Superior szobában lesz. A tágas szoba, franciaággyal, íróasztallal, székkel, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkezik. A szobához természetesen privát fürdőszoba található zuhanyzóval vagy káddal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Park Plaza Berlin **** kivételesen elegáns, a pop-art művész Andy Warhol eredeti képeivel rendelkező szálloda. Indítsa napját egy ízletes büféreggelivel, ahol friss, regionális ételek széles választékával, köztük friss péksüteményekkel, felvágottakkal, lekvárokkal és sajtvariációkkal, joghurttal és müzlivel várják.

A szálloda elegáns bárjában üldögélve elfogyaszthatja kedvenc italát, kipróbálhat egy izgalmas koktélt, vagy egy pohár finom bort.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha nem szeretne lemondani a testmozgásról, akkor a szálloda modern fitneszterme a rendelkezésére áll majd.

Park Plaza Berlin ****

Park Plaza Berlin ****

Lietzenburger 85 , Berlin
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 15:00
Kijelentkezés
12:00 - 12:00
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Térítés ellenében a helyszínen (a kapacitás függvényében)

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,2 km
Távolság a tótól
23,3 km
Busz megálló
0,2 km