Töltődjön fel a gyönyörű és csendes természetben, miközben a hotel wellness szolgáltatásait élvezi. A lengyelországi Le Mont Medical & SPA szálloda a Jizera-hegység és Świeradów Zdrój fürdőváros közelében található. Így nem véletlen, hogy a környék számos látnivalót tartogat. A hotel mindezt ízletes félpanziós ellátással és korlátlanul használható wellness-szolgáltatásokkal koronázza meg vendégei számára. Ráadásul Nordic Walking botokat is kölcsönözhet, a sóbarlangba pedig kedvezményesen léphet be.

A szálláshelyről

A Le Mont Medical & SPA szálloda a Jizera-hegység lengyel oldalán, a cseh-lengyel határ közelében található. A hotel környezete azonnal mindenkit elvarázsol békés légkörével, amelyet erdők és hegyek vesznek körül. Nehéz elképzelni ennél jobb körülményeket a gondtalan pihenéshez.

A pihenés mellett számos remek program is várja. Tegyen egy sétát a Czerniawska Kopa csúcsán lévő kilátóhoz (2 km), ahol elmerülhet a vidék gyönyörű látképében. A Jizera Stack (4,5 km) hegyet pedig gyalog, kerékpárral vagy drótkötélpályával is elérheti. De nem bánja meg azt sem, ha eltölt egy kellemes napot a közeli fürdővárosban, Świeradów-Zdrójban (3,5 km) ahol egy fürdőparkot és fürdőházat látogathat meg, ami egy 45 méteres kilátóval, valamint egy kellemes oszlopcsarnokkal is rendelkezik.

A téli sportok szerelmesei pedig izgalomba jönnek majd, hogy a Ski&Sun Świeradów Zdrój síközpont mindössze 3 km-re üzemel a szálláshelytől. Itt egy 2,5 km hosszú, közepes nehézségű sípályán lehet síelni, ezen kívül pedig síiskola és egy snowpark szolgáltatásait is igénybe lehet venni. De a népszerű Ski Arena Szrenica síterülethez is csupán 22 km-t kell utazni. Kezdő és tapasztalt síelők egyaránt megtalálják majd a számításukat itt, hiszen összesen 12 km, különböző nehézségi fokozatú lejtő várja őket.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes kétágyas szobában foglalhatja el. Minden szoba műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal, telefonnal, széffel, hűtőszekrénnyel és saját fürdőszobával, zuhanyzóval, hajszárítóval, törölközővel és kozmetikai készlettel felszerelt.

  • A Standard szoba 20 m²-es, és egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, tároló bútorok valamint egy székekkel ellátott asztal található.

  • A Comfort szoba ugyanolyan méretű és felszereltségű, mint a Standard szoba, azonban szép, hegyre néző kilátással rendelkezik. A szobában fürdőköpeny és ásványvíz is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns étterme hangulatos belső térrel és panorámás nyári terasszal rendelkezik. Az étlapon a lengyel és az európai konyha remekei szerepelnek. A nagyszerű étkezés után kényeztesse magát egy pohár olasz borral vagy egy csésze finom kávéval.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlegében minden gondját elfelejtheti. Rendelkezésére áll egy fűtött hullámmedence és egy finn szauna is. Ezen kívül masszázsokkal valamint gyógy- és szépségápolási kezelésekkel is kényeztetheti magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis vendégeket egy gyereksarok várja, tele játékokkal és szórakozással.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportos vendégeket a fitneszterem és a Nordic Walking botok kölcsönzése segítik abban, hogy a kirándulás alatt is fenntartsák egészséges életmódjukat.

Le Mont Medical & SPA

Le Mont Medical & SPA

Spadzista 2 , Świeradów-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Topping Operator Sp. z o. o. Spółka Jawna Cégjegyzékszám: 020166920


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
13 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 3 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,5 km
Távolság a fürdőtől
2,8 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
6,8 km
Sípálya
3 km

Utazási tippek

Świeradów-Zdrój fürdőváros

Świeradów-Zdrój fürdőváros Utazási tipp

Świeradów-Zdrój egy kellemes fürdőváros, amely az Alsó-Sziléziai vajdaságban található, kb. 5000 ember lakossal. A város sorsának meghatározó éve volt 1572, amikor Leonard Thurneysser berlini orvos felfigyelt a helyi források gyógyító hatására, ami befolyásolta a város későbbi irányvonalát a gyógyfürdői szolgáltatások felé. A helyi látnivalók közül különösen érdemes megnézni az 1899-ben neogótikus stílusban épült Szent József-templomot. Ha sportolni támadna kedve, talál egy minigolfpályát, egy gördeszkaparkot vagy egy vízi parkot is.

További információ
Chojnik várromok
Chojnik várromok
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarska Poreba Dínópark