A Hotel Central *** a csehországi Jizera-hegységben fekvő Lázně Libverda város központjában található, mindössze 20 méterre a csodás collonádoktól. Tegyen egy sétát a fürdővárosban és ízlelje meg a gyógyforrások vízét és a környékbeli kirándulásokat. Élvezze a nemrégiben felújított szobák kényelmét és a félpanziós ellátást. Ha nem csak belsőleg, hanem külsőleg is szeretné kipróbálni a termálforrások erejét, felár ellenében lazuljon el a hotel wellness részlegében.

A szálláshelyről

A Hotel Central *** egy újonnan felújított szálloda a cseh Jizera-hegység lábánál, Lázně Libverda fürdővárosában. Már a nevéből is lehet következtetni, hogy a szálloda közvetlenül a város központjában található. A csodálatos fürdőpavilonokkal ellátott oszlopcsarnoktól, csúpán egy karnyújtásnyira lesz, így könnyedén megkóstolhatja a helyi ásványvizeket a Maria, Vilemina, Eduard, Josefina, Bierbon és Hubert forrásokból.

Tartózkodása alatt ajánljuk, hogy látogasson el az egyedülálló Obří sud (óriáshordó) étterembe, amely a maga nemében ritkaságnak számít. Az épület, ahogy a neve is mutatja, egy óriási hordóra emlékeztet. A finom ételek mellett egyedülálló kilátás nyílik belőle a Jizera-hegység főgerincére.

A szálloda környékén számos túra- és kerékpárút található, amelyek behálózzák a környék nevezetességeit. Fellátogathat például a Smrk-csúcsra(9 km), melyen egy kilátótorony is található.A Kočičí kameny (3 km) gránitszikláin egy via ferrata útvonal is vezet a Paličník-kilátóhoz (8 km) és a Csernyepotok-vízeséshez (14 km). A történelem szerelmeseit a Frýdlant várkastély (9 km), a Hamrštejn vár romjai (25 km), a Grabštejn vár (37 km) és a Lemberk vár (42 km) kápráztatja majd el.

Feltétlenül látogasson el Liberecbe, amely mindössze 27 km-re található. A város egyik nevezetessége a főtéren álló neoreneszánsz városháza és a kastély. Gyermekekkel a Babylon Vidámpark és Vízipark, az iQLANDIA a tudományos és szórakoztató központ és a fehér tigriseiről híres Állatkert nyújt majd felejthetetlen élményeket.

Télen a Jizera-hegységben számos síközpont várja a sílés es snowboard kedvelőit. A Bedřichovn Síközpont (33 km), Severák Síközpont vagy és a Josefův Důl Síközpont (42 km) nagyszerű lehetőségeket kínál egy kis aktív kikapcsolódásra.

Hol fogok aludni?

Szállása a hotel 11 felújított, szobáinak egyikében lesz. A szobák felszereltségéhez tartozik egy kényelmes franciaágy, egy gardróbszekrény, egy ülősarokka és természetesen egy privát fürdőszoba WC-vel és zuhanyzóval. Minden szoba TV-vel és WiFi csatlakozással rendelkezik. A családosoknak jó hír, hogy választhatnak, a két-, három- négy- és hatágyas szobák közül.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden napját egy kiadós büféreggelivel kezdheti a szálloda étkezőjében. Válasszon a klasszikus hideg és meleg reggeli ételek közül, amelyek a sós és az édes ételek kedvelőinek egyaránt örömet szereznek. Félpanziós ellátás esetén az étkezőben kerül felszolgálásra a kétfogásos menüvacsora is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda vadi új wellness részlegében, ahol egy 6 személyes pezsgőfürdő, egy 6 személyes aromaterápiás gőzkabin és a szaunázás utáni pihenéshez egy relaxációs zóna is várja.

Hotel Central ***

Hotel Central ***

Lázně Libverda 143 , Lázně Libverda,
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Penziony Hejnice s.r.o. Cégjegyzékszám: 07015691


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
20 m
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
80 m
Aquapark
28 km
Sípálya
14,4 km
Sífutás
14,3 km

Utazási tippek

Jizera hegység

Jizera hegység Utazási tipp

Az itt eredő Jizera folyóról elnevezett legészakibb hegység a Jizera-hegység. A csehországi rész legmagasabb hegye a Smrk. Itt tökéletesek a feltételek a túrázáshoz és a kerékpározáshoz. Látogasson el a Jizera tőzegláp természetvédelmi területre, a Josefův důl-i Ördögkőhöz vagy a Jablonec nad Nisou** melletti Císařský kámen kilátótoronyhoz.

Mit érdemes még meglátogatni a gyönyörű természet mellett?

  • Frýdlant vára
  • Állatkert és botanikus kert Liberecben
  • Josefův důl és a helyi víztározó

Izgalmas élményt kínál a bobpálya Janov nad Nisou-ban, vagy ellátogathat az egyedülálló üveg- és ékszermúzeumba Jablonec nad Nisou-ban vagy az üvegtelepre.

További információ
Libverda gyógyfürdő
Libverda gyógyfürdő
Spruce kilátótorony
Spruce kilátótorony
Liberec
Liberec