Legyen részese egy egyedülálló pihenésnek Liberec szívében, gyönyörű kilátással Ještědre, és közel a vonzó kirándulóhelyekhez. A Pytloun City Boutique Hotel **** egy fényűző kikapcsolódásra hívja, amely során bőséges reggeliben és romantikus 3 fogásos vacsorában lesz része. Érkezéskor pedig üdvözlő itallal kedveskednek a vendégeknek, és a kényeztetések fokozásaképp kipróbálhatja a thai masszázst is.

A szálláshelyről

A Pytloun City Boutique Hotel ****** a PYTLOUN HOTELS hálózat négycsillagos luxusszállodája Liberec központjában található. A szállásról gyönyörű kilátás nyílik a városra és Ještědre, és számtalan kirándulási lehetősége lesz, a szálláshely elhelyezkedésének köszönhetően.

A városközpontban nem hagyhatja ki a csodálatos Új reneszánsz városháza (400 m) megtekintését, amely a festői téren áll. Egy másik érdekes nevezetesség a XVII. századból származó Waldstein-házak (750 m), amelyek a Sokolov térről emelkedő Szél utcát díszítik. A legnagyobb attrakció minden bizonnyal a Ještěd (6 km) lesz, ahová drótkötélpályával lehet feljutni.

Liberec azonban elsősorban a mai kor városa, így számos modern élmény várja. Látogasson el a iQLANDIA (800 m) szórakoztató központba, amelynek interaktív kiállítása kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztat majd. Menjen tovább az exkluzív Babylon Centre (1 km) felé, ahol a víziparkban, és a vidámparkban rengeteget szórakozás várja. Nem szabad kihagyni a liberci állatkertet (kb. 2 km) sem, amely a fehér tigrisek otthonaként vált híressé.

Nemcsak maga a város vonzó, hanem a környéke is. Liberec a Jizera-hegység kapuja, amely nyáron csodálatos hegyi túrákra, télen pedig nagyszerű sípályákkal ellátott havas lejtőkre hívogat. Fedezze fel a híres Jizera tőzegmocsarat (33 km) is, mássza meg a legmagasabb hegy, a Smrk (29 km) csúcsát vagy tervezzen kirándulást Jablonec nad Nisou**-ba (11 km).

A téli hónapokban tesztelje a helyi síközpontokat, amelyek modern infrastruktúrával és a téli sportok nagyszerű feltételeivel tűnnek ki. A népszerű síközpontok közé tartozik a Tanvaldský Špičák (20 km), a Bedřichov (10,7 km) vagy természetesen a népszerű Ještěd síközpont (6 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Superior kétágyas szobában (23 m²) lesz, amelyet elegáns kialakítása és kényelmes berendezése miatt hamar meg fog szeretni. Saját fürdőszobája zuhanyzóval, piperecikkekkel és hajszárítóval, valamint természetesen külön WC-vel rendelkezik.

A hangulatos szobában egy kényelmes franciaágy, egy tárolóval ellátott szék és egy dolgozóasztal található. A kényelmi felszerelések közé tartozik a minibár, a légkondicionáló és a széf. Ingyenesen használhatja a tea- és kávékészletet vízforralóval és természetesen WiFi-kapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Pytloun City Boutique Hotel modern étterme reggelit, hagyományos cseh ételeket, ebédmenüket vagy házi készítésű desszerteket kínál. A gyermekek fefedezhetik az étterem szabadtéri játszóterét, ahol trambulinnal, hintával és egyéb attrakciókkal várják a legkisebb vendégeket. Az étterem jelenleg felújítás alatt áll, így ide csak büféreggelire és tapasokra látogathat el.

Ízletes vacsorákért látogasson el a fényűző Golden Rooster étterembe a Pytloun Grand Hotel Imperial-ban, amely kb. 13 perc sétára található a szálláshelyétől. Itt finom különlegességeket fogyaszthat, amelyeket kizárólag prémium minőségű friss alapanyagokból készítenek. Megismerheti a helyi modern gasztronómiát, és fogyasszon el egy pohár finom bort az étkezéshez.

Az étteremben stílusos kávézó és lobby bár is várja a vendégeket házi készítésű desszertekkel, finom kávéval, valamint alkoholos és alkoholmentes italok széles választékával.

Hol kapcsolódhatok ki?

Látogasson el a mindössze öt perces sétára található Pytloun Grand Hotel Imperial partnerhotelébe, ahol egy relaxációs központ várja, lazító thai masszázzsal. Profi masszőrök gondoskodnak egyedi kényelméről, segítenek ellazítani a feszült izmokat és enyhíteni a túlzott stresszt.

Válasszon a luxus csokoládémasszázs, a Bali masszázs vagy az egyedi fahéjas pakolás közül. Időpontot foglalhat arcmasszázsra vagy kozmetikai anti-age masszázsra is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda étterme mellett a gyerekek játszhatnak a szórakoztató játszótéren, ahol trambulinnal, hintával és egyéb attrakciókkal várják a legkisebbeket.

Pytloun City Boutique Hotel ****

Pytloun City Boutique Hotel ****

Rumunská 655/9 , Liberec
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Designroom s.r.o. Cégjegyzékszám: 07308647


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
530 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 500 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
70 m
Aquapark
1 km
Sípálya
7 km
Sífutás
7 km

Utazási tippek

Liberec

Liberec Utazási tipp

Az Észak-csehországi Liberec történelme egészen a 13. századig nyúlik vissza. A város legfőbb jelképén, a Ještěd adótornyon kívül rengeteg más látványossággal is rendelkezik. Ezek közé tartozik város legfőbb történelmi jelképe a reneszánsz stílusban épült városháza, de barokk és klasszicista emlékművekkel is találkozhatunk itt.

Mely helyeket érdemes meglátogatni:

  • Centrum Babylon
  • Libereci állatkert
  • Botanikus kert
  • Ne feledkezzünk meg a korszerű iQLANDIE tudományos központról és annak planetáriumáról, a DinoParkról és a Technikai Múzeumról sem.

Amennyiben pihenés után vágyakozik, úgy tökéletes választás a wellness központtal társított élményfürdő, amely antik fürdők stílusában lett berendezve. Az élményfürdő a Centrum Babylon része.

További információ
Libereci állatkert
Libereci állatkert
Jested
Jested
Josefův Důl víztározó
Josefův Důl víztározó