Látogasson el a Jizera-hegység legszebb településére, Liberecbe és szálljon meg a fényűző Clarion Grandhotel Zlatý Lev **** szállodában. Ízletes svédasztalos reggeli, üdvözlőital és egy csodás wellness részleg várja Önt pezsgőfürdővel és szaunákkal. Ráadásul kedvezményesen ellátogathat gyermekeivel a LaserMaster, vagy a Dinoparkba.

A szálláshelyről

Clarion Grandhotel Zlatý Lev **** egy történelmi épületben található Liberec szívében. Elhelyezkedése a Jizera-hegység lábánál lehetővé teszi a csodás kulturális és természeti látnivalók sorának felfedezését.

Mindenképpen látogasson el Liberec városközpontjába a Dr. Edvard Beneš térre (240 m), amelyet a neo-reneszánsz városháza impozáns épülete ural. Érdemes felkeresni a Liberecky-kastélyt (110 m) vagy a Větrná utcában található Waldstein-házakat (700 m) is, amelyeket 1678-1681 között építettek.

A gyermekes családok is élvezni fogják a libereci nyaralást a számos szórakoztató látnivalónak köszönhetően. Kellemes délutánt tölthetnek a Babylon Centrumban (1,3 km), az iQLANDIA tudományos központban (2,3 km) .a liberci állatkertben (2,1 km), vagy a DinoPark (150 m) területén

Liberec fölött a Jizera-hegység csúcsai emelkednek, amelynek jelképeként a Ještěd jeladó (9,2 km) szolgál, amelyet mindenképpen érdemes meglátogatnia. A csodás panoráma mellett egy finom ételre is a torony vendége lehet.

Nyáron felfedezheti a régió természeti szépségeit kerékpárral vagy gyalogosan. Télen pedig remek síelési lehetőségek és gondozott sífutópályák várják.

Hová érdemes kirándulni a Jizera-hegységben? Ha egy igazi túrára vágyik, megmászhatja a hegység legmagasabb csúcsát, a Smrk-csúcsot (38 km). Elmehet a Jizera tőzegláp természetvédelmi terület (40 km) vagy a Cisar-kő (12 km) megtekintésére is.

Télen tesztelje a helyi sípályákat a Jesjed síközpontban (8,6 km), amelyet a Cseh Köztársaság harmadik legjobb síközpontjának választottak. A gyerekek a FunPark Kubíkban élvezhetik a téli szórakozást. A Síközpont Bedřichov (10 km) tíz nagyszerű sípálya várja Önt. A környező hegygerincek vonzzák a sífutókat, ahol 81 kilométernyi sífutópályát élvezhetnek.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern Superior kétágyas szobában lesz, melyben egy franciaágy, fotelek és dolgozóasztallal kapott helyet. Emellett egy privát fürdőszoba is várja káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval. A szoba műholdas TV-vel, ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi-vel és értéktárgyai tárolására szolgáló széffel is rendelkezik, valamint tea- és kávéfőző berendezés és hűtőszekrény is.. A legtöbb szoba légkondicionálóval is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda minden reggel változatos reggelivel várja a hotel Benada éttermében, amely gyönyörű történelmi enteriőrrel várja. A bőséges svédasztal mindent kínál, amire reggelente vágyik, akár édes, akár sós finomságokat szeretne. Az Ön által választott kávé vagy tea sem marad el. Ha pedig nincs kedve reggel felkelni az ágyból, vegye igénybe a szobaszervizt, és a reggelit az ágyba hozzák.

A nap hátralévő részében kényeztesse magát az étterem finom ételeivel és desszertjeivel, amelyeket a legjobban egy koktél vagy egy pohár pezsgő kíséretében élvezhet. A Hosta Na Růžku étteremben a cseh konyha különlegességeit élvezhet, amelyeket csak jó sör kísér.

Este kedvenc italát is megkóstolhatja a hotel Lobby bárjában. A nyári hónapokban a városra néző teraszt is élvezheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A minőségi kikapcsolódásért látogasson el a hotel wellness részlegébe. Lazuljon el a finn szaunában és pihenjen a nagy pezsgőfürdőben. A szaunázás után a jeges vödörrel is lehűtheti magát.

Ha egy kis kényeztetésre vágyik, válasszon a különböző masszázsajánlatok közül, és hagyja magát teljesen ellazulni. Ha pedig kettesben szeretne lenni párjával, foglalja le a privát pezsgőfürdőt és szaunát.

Ha az aktív pihenést kedveli, és a nyaralás alatt is mozogni szeretne, akkor a hotel fitnesz termében hozhatja magát formába.

Clarion Grandhotel Zlatý Lev ****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev ****

Gutenbergova 3 , Liberec
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
CPI Hotels, a.s. Cégjegyzékszám: 47116757


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
700 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 290 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
8 km
Sípálya
5 km
Sífutás
5 km

Utazási tippek

Liberec

Liberec Utazási tipp

Az Észak-csehországi Liberec történelme egészen a 13. századig nyúlik vissza. A város legfőbb jelképén, a Ještěd adótornyon kívül rengeteg más látványossággal is rendelkezik. Ezek közé tartozik város legfőbb történelmi jelképe a reneszánsz stílusban épült városháza, de barokk és klasszicista emlékművekkel is találkozhatunk itt.

Mely helyeket érdemes meglátogatni:

  • Centrum Babylon
  • Libereci állatkert
  • Botanikus kert
  • Ne feledkezzünk meg a korszerű iQLANDIE tudományos központról és annak planetáriumáról, a DinoParkról és a Technikai Múzeumról sem.

Amennyiben pihenés után vágyakozik, úgy tökéletes választás a wellness központtal társított élményfürdő, amely antik fürdők stílusában lett berendezve. Az élményfürdő a Centrum Babylon része.

További információ
Babylon Központ Liberecben
Babylon Központ Liberecben
Libereci állatkert
Libereci állatkert
Libereci DinoPark
Libereci DinoPark