Fedezze fel a cseh Felföld szépségét, és töltsön el egy családi nyaralást a Sofie Vendégházban. Töltődjön fel a pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részlegben, nyáron pedig a szabadtéri úszómedencében. Utalványunknak köszönhetően svédasztalos reggelit szolgálnak fel, a szórakozásról pedig darts, biliárd vagy asztalifoci gondoskodik. Fedezze fel a Žďár-hegység tájvédelmi körzet történelmi és természeti látnivalóit.

A szálláshelyről

A Sofie Vendégház a cseh Felvidéken, Oudoleň településen, a Žďár-hegység tájvédelmi körzetben található. Mindössze 4 km-re Havlíčkova Borovától, amely Karel Havlíček Borovský szülőhelye, kicsit távolabb pedig az Údolí Doubravy természetvédelmi terület (8,4 km) található, ahol a folyó mentén számos tanösvény is található. Télen különösen érdemes meglátogatni a völgy Koryto nevű részét, ahol fagyos időben varázslatos jégcsapok képződnek. A tél Vysočinában azonban nem csak a természeti szépség megcsodálásáról szól. Ha egy igazi síelésre vágyik, akkor látogasson el a Svatá Anna u Chotěboř síközpontba (11 km) vagy a Hlinsko (15 km) síközpontjába, ahol 3 sípálya és egy gyerekeknek kialakított oktató pálya várja.

Nyáron irány Velký Dárek (13,4 km), a Cseh-Morva Felvidék legnagyobb tava, amely gyönyörű meleg vízével, homokos strandokkal, csónakokkal és vízi sportokkal várja az idelátogatókat. A tótól a kerékpárúton elérhető Žďár nad Sázavou (20,7 km), a Pilská víztározó (18,5 km), és az Okolo Zelené hory (20,1 km), valamint végigmehet a Hamerský gyalogtúrán (16 km) is. Rossz idő esetén a Žďár nad Sázavou pihenő központja (21,2 km) várja, vagy a Nové Mesto na Moravě gyógyfürdő (31,9 km), ahol szaunázhat és relaxációs kezeléseket is igénybe vehet.

Hol fogok aludni?

A vendégház felújított és hangulatosan berendezett szobákban kínál szállást. Minden szobában kényelmes franciaágy, szekrény, ülősarok, TV, WiFi kapcsolat és privát fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját a bőséges büféreggelivel. Ezen kívül a vendégház egy teljesen felszerelt konyhasarokkal (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló) rendelkezik, így ha szeretné meglepni családját valami finomsággal, Ön is elkészítheti azt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a pezsgőfürdővel, finn/infra szaunával, zuhanyzóval és ülősarokkal ellátott relaxációs zónában. Kívül egy szabadtéri pezsgőfürdő, egy fürdőhordó, nyáron pedig egy medence várja. A wellness-élményt egy pihentető masszázzsal fokozhatja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára egy játékokkal felszerelt fedett játszószoba és egy mászókákkal, hintákkal, valamint csúszdával felszerelt szabadtéri játszótér áll rendelkezésükre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor használhatja a közös szobát is, ahol TV, mini biliárdasztal, asztalifoci várja, valamint az aktívabb vendégek a fitness termet is igénybe vehetik. Pihenhet a kerti ülőhelyekkel felszerelt pergola alatt is.

Chalupa Sofie

Chalupa Sofie

Oudoleň 151 , Oudoleň
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
KH Relax s.r.o. Cégjegyzékszám: 28549295


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
9:30-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Fitness
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
50 m
Sípálya
11 km