Szeretne kiszakadni a városi nyüzsgésből? Foglalja le szállását a csendes Penzion Zelený Háj fogadóban, ahol erdei séták, kerékpártúrák, valamint a környék számos érdekes látnivalói várják. Látogasson el például Klatovyba, Pilsenbe vagy a több mozifilmből ismert Švihov vízi kastélyba. A nagyszerű élményhez a hangulatos környezet és a szobájában felszolgált kiadós reggeli is nagyban hozzájárul.

A szálláshelyről

A Penzion Zelený Háj a Pilseni régióban fekvő Merklín faluban található. Szálljon meg Ön is itt és élvezze a pihentető üdülést vagy a sok érdekes kirándulási lehetőséget is. Ismerkedjen meg például a helyi szarvasokkal, dámszarvasokkal, muflonokkal, hódokkal és a vadászat mesterségével a Bijadla természetjáró tanösvényen (4,9 km). Szép kilátásért pedig túrázzon el a Chalupská Štěpánka kilátótoronyhoz (7,8 km) vagy a Babiččina kilátóhoz (8,6 km).

Kulturális élményekért keresse fel Chudenicét (15,2 km), ahol egy 13. századból származó kastélyt, a 45 méter magas Bolfánek-tornyot és a cseh nemzeti természeti emlékhelynek számító, 1828-ban épült botanikus Amerikai kertet tekintheti meg. Klatovyban (28,2 km) pedig ne hagyja ki a nyári uszodát, az 1639 óta működő U Bílého jednorožce galériát, az Ethnographic Museum Dr. Hostaš-t és Csehország egyik legrégibb parkját, a Mercandinovy sady-t sem.

És ha még mindig nem fáradt el a programokban, akkor látogassa meg a Svihov kastélyt (18,3 km), ahol például a Három mogyoró Hamupipőkének című mesét forgatták, a gyönyörű Nebílovyi (27,6 km) vagy a Horsovsky Týn kastélyt (15,5 km) ahol egy lenyűgöző várárok és hat különböző vezetett túra várja. És persze a mesés Plzeň (33,4 km) is nagyszerű lehetőségekkel vonzza a turistákat. Töltsön el Ön is egy remek napot ott, miközben megcsodálja a Techmania Tudományos Központ, a Západočeské múzeum és a híres Sörmúzeum kiállításait. Gyermekeit pedig örvendeztesse meg egy állatkerti kalanddal vagy vigye el őket az egyedülálló Dinoparkba.

Hol fogok aludni?

Szállását a hangulatos, kényelmesen berendezett szobák egyikében foglalhatja el. Minden szobában WC-vel rendelkező privát fürdőszoba, TV, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény gondoskodik a kényelemről.

  • A kétágyas szoba alapterülete kb. 17 m², és egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal felszerelt. Ezen kívül rendelkezésre áll egy ülőgarnitúrával kiegészített asztal is.

  • A négyágyas szoba területe kb. 20 m², és 4 ággyal rendelkezik amik lehetnek francia vagy egyszemélyes ágyak is. Ezen kívül székekkel felszerelt asztalt és tárolószekrényeket is találunk benne.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház nem rendelkezik klasszikus értelemben vett étteremmel, viszont ízletes reggelit a szolgálnak fel közvetlenül a szobájában. Napközben pedig frissüljön fel az önkiszolgáló bárban található palackozott sörökkel, üdítőitalokkal, dióval, chipsekkel és egyéb finomságokkal. Továbbá ne féljen használni a közös konyhát és a kávéfőzőt sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

Előzetes egyeztetés alapján lazító masszázzsal koronázhatja meg a tökéletes pihenést.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Nyáron tekézzen és tollas labdázzon a szabadban vagy csak üldögéljen a tűz mellett, míg a hűvösebb napokon húzódjon be a beltéri játékszobába ahol biliárddal, asztali tenisszel és asztali focival ütheti el az időt.

Penzion Zelený Háj

Penzion Zelený Háj

Merklín 107 , Merklín
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Vladimíra Hofmanová Cégjegyzékszám: 88608123


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 CZK/foglalás - előzetes egyeztetés alapján
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,8 km
Busz megálló
1,6 km
Sípálya
3,7 km

Utazási tippek

Klatovy

Klatovy Utazási tipp

Klatovy városa egy izgalmas történelmi település, amely a Šumava egyik kapujaként is ismert. A város főterén áll a gyönyörű, 81 méter magas Fekete torony, mely Klatovy meghatározó jelképe, és ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Šumava hegyvidékére. Ezenkívül a festői belvárosban található a Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának és Szent Ignác temploma is, ami alatt katakombák rejtőznek, ahol egy jezsuita temetkezési helyet és mumifikálódott holttestek is megtekinthetünk.

Kihagyhatatlan látnivalók:

  • Barokní lékárna U Bílého jednorožce
  • Klenová vár és kastély
  • Švihov vízi kastély

A nyári hónapokban látogassa meg a Klatovy uszodát vagy a Western Ranch Podolí-t.

További információ
Pilsen
Pilsen
Konstantinbad
Konstantinbad
Švihov vízi vár
Švihov vízi vár