Irány az Ausztria és a tiroli régió! Látogasson el Ischglbe, ahol a fényűző Hotel Fliana ****superior is található. Élvezze a Deluxe szobákat és a csodálatos wellness részleget 5 szaunával, úszómedencével, napozóterasszal és panorámás pezsgőfürdővel ellátott kültéri részleggel. A kibővített félpanziós ellátás részeként ínycsiklandó reggeliben lesz része, délután büfé, este pedig egy 5 fogásos vacsoramenü várja. Ezen kívül a nap folyamán a wellness bárban megkóstolhatja kedvenc italait és friss gyümölcsöket is fogyaszthat. Ráadásul utalványunk részeként Öné lehet a regionális Silvretta Basic Card is, amelynek köszönhetően ingyenes felvonójegyeket kap az Ischglbanra. Emellett részt vehet a szálloda által kínált a vezetett túrák egyikén, vagy igénybe veheti a gyermekfelügyeletet is.

A szálláshelyről

A Hotel Fliana **** a festői hegyi városban, Ischgl-ben található, közel a német, a svájci és az olasz határhoz. A szálloda kivételes elhelyezkedéssel várja vendégeit közvetlenül az Ischgl - Silvretta Arena síterep sípályái alatt, Ausztria egyik legkedveltebb sírégiójában. A csodaszép alpesi táj azonban hó nélkül is bőven kínál csodálatos élményeket! A lenyűgöző csúcsok és érintetlen erdők túrázásra inspirálják a látogatókat. Fedezze fel Tirol szépségét, és élvezze a tökéletes aktív pihenést, minden évszakban.

Közvetlenül a szálloda előtt található a Idalpe csúcsára (2320 m tengerszint feletti magasságban) vezető felvonóállomás. A hegycsúcsról csodálatos panoráma nyílik a környező hegyekre, és kiváló kiindulópontként szolgál a magashegyi túrázáshoz is. Megmászhatja például a svájci határon fekvő csúcsok egyikét - a Greitspitzt (12 km), a Salaaser Kopfot (12,5 km) vagy a Bürkelkopfot (14 km) -, illetve túrázhat egyet a hegygerinc mentén is. Nem szabad kihagynia az olyan gyönyörű hegyi tavak meglátogatását sem, mint a Madleinsee (5 km) és a Schwarzwassersee (3 km). A közeli Kappl városa (9 km) hegyvidékii állatkerttel, Alpesi Múzeumal és három kristálytiszta hegyi tavával vonzza a látogatókat.

Ischgl és környéke egy igazi téli sportparadicsom. A szálloda közvetlenül a népszerű Silvretta Aréna síterep alatt található, amely kapcsolódik a svájci Samnaun síterületéhez is. A sport szerelmeseit több mint 200 kilométernyi lejtő várja, minden nehézségi szintű pályával, amelyeket a legmodernebb felvonók szolgálnak ki.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns stílusban, természetes anyagokkal berendezett szobában lesz. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik, és természetesen a kényelmi szolgáltatások közé tartozik a WiFi-csatlakozás. Ezenkívül a legtöbb szobához erkély is tartozik, ahol reggeltől estig élvezheti a gyönyörű hegyi panorámát.

A Classic szoba 32 m²-es, amely egy franciaággyal, egy kanapéággyal, TV-vel, minibárral és széffel rendelkezik. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és fürdőköpeny található.

A Deluxe lakosztály 55 m², már nagyobb teret kínál. A szobában egy nagy franciaágy, TV, minibár, széf, a fürdőszobában pedig zuhanyzó vagy kád, hajszárító és fürdőköpeny is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kibővített félpanziónak köszönhetően, valóságos kulináris élményekben lesz része. Minden reggel gazdag büféreggelit fogyaszthat, hideg és meleg ételek széles választékával, valamint válogathat a biosarok finomságai közül, amely a helyi gazdák friss termékeit kínálja.

Ha a délután folyamán megéhezik, a délutáni büfében elérhető házi készítésű sütemények, könnyű harapnivalók és saláták széles választékával biztosan eleget tesz.

Egy eseménydús a hegyekben töltött nap méltó befejezése lesz az 5 fogásos vacsora, amely helyi és nemzetközi specialitásokat vonúltat fel. A vacsora alatt választhat a salátabár kínálatából is. Kérésre vegetáriánus vagy diétás ételeket is elkészítenek.

A Wellness bárban italok, gyümölcsök és egyéb finomságok várják a pihenni vágyókat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Akár a sípályákon, akár túrázással tölti a napot, biztosan jól fog esni Önnek a Wellness & Relax Zone-ban elérhető pihentető élmények arzenálja. Pihentesse meg megfáradt izmait és ízületeit az 5 féle szauna egyikében, vagy a gőzfürdőben. Csobbanjon egyet a modern benti medencében és ejtőzzön a relaxációs zóna kényelmes nyugágyain.

A kültéri wellness-részlegben egy csodás napozóteraszt, egy panorámás pezsgőfürdő és úszómedencét is talál. Relaxáljon a szabadban és élvezheti az Alpok csodálatos panorámáját.

Ha szeretni igazán kényeztetni magát, válasszon a masszázsok és a nyugtató gyógyító kezelések széles válaszékából.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket egy gyerek sarok várja sok játékkal. A szülőknek jó hír, hogy a szállodában Kids Adventure Club működik, amely hetente többször kínál professzionális bébiszittert.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha négylábú kedvencét is szeretné magával vinni, a Hotel Fliana **** a megfelelő hely lesz. Ugyanis ez a kutyabarát szálloda számos szolgáltatást kínál, hogy a kutyákkal érkezők tartózkodását még kellemesebbé tegye. A kutyák elhelyezésére alkalmas szobák mellett kutyás étkező is rendelkezésre áll speciális menüvel, valamint egy kutyavéceként is funkcionáló kültéri terület is található. Természetesen tál és takaró is van a szobában, vagy üdvözlő ajándék a négylábú barátok számára. A vonzó hegyvidéki környezetben professzionális egyéni kutyakiképzést is igénybe lehet venni.

Hotel Fliana ****

Hotel Fliana ****

Fimbabahnweg 8 , Ischgl
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Fliana GmbH Cégjegyzékszám: FN267624s


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
1. kutya ingyenes, minden további 20 €/éj
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes parkolás nyáron, 6 €/éjszaka télen

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
100 m