Fedezze fel Csehországot és látogasson el a Šumava Nemzeti Park kapujába. Szálljon meg a Hotel Vintířben, és élvezze a családi pihenést vagy egy aktív hétvégét a nemzeti park mesés természetében. Vigye magával kerékpárjait, ugyanis a szálloda saját kerékpár tárolóval rendelkezik. Utalványunknak köszönhetően pedig bőséges svédasztalos reggelivel, vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes büfé vacsorávál várják.

A szálláshelyről

A Hotel Vintíř szálloda a csehországi Hartmanice településen a Šumava Nemzeti Park szélén található, mindössze 3 perces sétára a 19. századból származó hegyi zsinagógától. Nevét Szent Vintírről - a Sumava védőszentjéről - kapta. A nemzeti park gyönyörű, kirándulóhelyekben és egyéb látnivalókban gazdag természetében minden évszakban remek kikapcsolódásban lehet része.

A melegebb hónapokban kellemes sétákat, vagy kerékpártúrákat tehet - induljon el a Hamižná Nature Trail vagy a Gold Rush Trail útvonalon, mindkettőt a sumavai "aranyláz" történetének szentelték. Ha vízi kikapcsolódásra vágyik, akkor látogasson el a közeli Susice (9,7 km) fürdőbe. Megcsodálhatja a környék látnivalóit a Faustinka a Svatobor vagy a Zizkov vrch kilátóból. A Kašperské hory területén pedig a Kašperk kastély (16,6 km), a Sumavai Múzeum (10,8 km), a Történelmi Motorkerékpár Múzeum (10,9 km) vagy az Erdei Játékok tanösvény várja a látogatókat.

A téli sport rajongóóit is számos kikapcsolódás várja, akár síléccel, snowboarddal vagy sífutó síléccel szeretnék meghódítani a vidéket. A legközelebbi síközpont a Hartmanice (700 m), ahol 600 m hosszú sípálya található. Egy rövidebb autóútra található a Kašperské hory (11,4 km) síközpontja 4 sípályával, Nad nádražím - Belveder (19,2 km) 7 sípályával, Špičák (22,9 km) - 14 sípályával várja a síelés szerelmeseit. Egy kicsit messzebb található a Nové Hutě (26,1 km) és a Kubova hut' (41 km) sípályái.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, 32 m²-es Standard négyágyas szobában lesz. A szoba privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, valamint egy franciaággyal, 2 egyszemélyes ággyal, TV-vel, WiFi csatlakozással, mini hűtőszekrénnyel és vízforralóval van felszerelve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étterem főleg a minőségi alapanyagokból készült hagyományos cseh ételekre helyezi a hangsúlyt. Az étterem egy szabadtéri ülőhelyekkel felszerelt napfényes terasszal is büszkélkedhet, ahol egy csésze finom kávét vagy kedvenc italát is elfogyaszthatja miközben gyönyörködhet a környező temészet panorámájában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az étterem gondolt a gyermekekkel érkező vendégekre is, a legkisebbeknek etetőszékek állnak rendelkezésre. A társalgóban egy gyerek sarok várja őket. Igény esetén pedig kiságy elhelyezésére is van lehetőség.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsoódásra vágynak, akkor játszhatnak asztali-focit, a nyugodtabb pihenésért pedig a könyvtárral felszerelt közös szoba áll rendelkezésre.

Hotel Vintíř

Hotel Vintíř

Hartmanice 69 , Hartmanice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jakub Fiala Cégjegyzékszám: 14341352


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/tartózkodás
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Busz megálló
60 m
Sípálya
0,7 km
Sífutás
0,7 km