Ha szereti a békés természetet, az állatokat és a szórakoztató tevékenységeket, akkor a Hulín Resort abszolút az Ön kedvence lesz. Közép-Csehország elbűvölő vidékén kellemesen kipihenheti magát, a kiváló félpanziós ellátás során felfrissülhet, és rengeteg program várja, mint például egy mini állatkert, bowling, különböző sportpályák és érdekes kirándulások.

A szálláshelyről

A Hulín Resort a kis Jesenice településen található, a gyönyörű szedlčanyi természettel körülvéve. Tökéletes hely gyerekekkel, de akár kettesben is egy eltöltött nyaraláshoz az év bármely szakában.

Nyáron megmártózhat a Bořená Hora kőbánya (10,1 km) vízében, vagy a Slapy víztározóban (34,4 km), ahol számos vízi sportot is kipróbálhat. Ellátogathat a közeli Orlík víztározóhoz (28,3 km) is. A 14. századi Zvěřinec vár romjai (4,5 km) pedig egy kellemes túrát kínálnak.

Fedezze fel Votice-t (16 km), ahol a 35 méter magas Václavka toronyról gyönyörű kilátás nyílik a városra és környékére. További népszerű helyi látnivalók közé tartozik a Szent Ferenc kolostor és a Motýlárium és ökocentrum.

A történelem szerelmeseit megnézhetik a High Chlumec konzervgyárat (9,4 km), ahol hagyományos vidéki háztartási eszközöket vagy egy vízzel működő 19. század második feléből származó fűrészmalmot láthatnak. Nem szabad kihagyni a Konopiště kastély (29,3 km) meglátogatását sem, amely gyönyörű parkjával és egyedülálló kiállítási tárgyaival várja a látogatókat.

Hol fogok aludni?

Szállása a 20 kényelmesen berendezett szoba és lakosztály egyikében lesz. Rendelkezésre áll egy saját fürdőszoba, TV, hűtőszekrény, ágynemű és törölköző.

  • A Kétágyas szoba egy franciaágyat vagy 2 egyszemélyes ágyat, szekrényt és íróasztalt tartalmaz. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

  • Az Apartman akár 6 fő részére is kénylemes szállást kínál, 4 fix ágyon és 2 pótágyon. 2 különálló hálószobából és egy nappaliból áll. Erkéllyel is rendelkezik, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos étteremben a cseh és nemzetközi konyha specialitásait élvezheti. Nyáron a napfényes, ülőhelyekkel ellátott kültéri teraszon fogyaszthatja el a finom ételeket.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek felfedezhetik a szabadtéri játszóteret, és imádni fogják a mini-állatkertet is, ahol tevék, pávák, orrszarvúak, szamarak, pónik, nyulak, kecskék és sok más állat található. Megsimogathatják és megetethetik őket, ráadásul a pónikon lovagolni is lehet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az üdülőhely tökéletesen felkészült az aktív szórakozás szerelmeseire - 3 bowlingpálya, szabadtéri teniszpálya, labdarúgó-, netball- és floorball pálya, minigolf, strandröplabda, darts és asztali foci várja az idelátogatókat. A horgászok 5 tóban is horgászhatnak, ahol engedély nélküli sporthorgászat is lehetséges.

Resort Hulín

Resort Hulín

Hulín 10 , Hulín Sedlčany
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
P.H. Gastro s.r.o. Cégjegyzékszám: 47052856


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Konferencia terem
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a tótól
15 km
Busz megálló
1,4 km

Utazási tippek

Konopiště kastély

Konopiště kastély Utazási tipp

Eredetileg egy 13. századi vár, ma egy lenyűgöző kastély ál-történelmi romantikus kastély stílusban. Ez a Konopiště kastély. A kastély a 19-20. század fordulóján nyerte el jelenlegi összetéveszthetetlen külsejét, amikor az osztrák trónörökös, Ferenc Ferdinánd d'Este tulajdonában volt. Ma a nagy szalonokban, a császári család magánszobáiban vagy a Vadászösvényen számos kiállítással megtekintheti .

Városnéző túrák

  • A kastély déli szárnyának szalonjai
  • A kastély északi szárnyának szalonjai
  • Ferenc Ferdinánd d'Este családjának magánszobái
  • Vadászösvény
  • Gótikus pincék

A kastélyhoz tartozik egy gyönyörű Rózsakert üvegházakkal, ahol romantikus sétát tehet a rózsák és pávák között. A kastély keleti oldalán a kastély medvéje fog meglepni, amelyet itt tartanak egy egykori vizesárokban.

További információ
Sedlčany
Sedlčany
Benesov
Benesov
Orlická gát
Orlická gát