Látogasson el a csehországi Baska településre és szálljon meg a Baska Voda Panzióban, amely az állatok szerelmeseinek különösen örömet fog okozni. A panzióhoz tartozik egy festői tó és egy kis vízi állatkert is, ahol megcsodálhatják az egzotikus állatokat. A Beszkidek hegység lábánál és a lengyel határnál fekvő szállás elhelyezkedésének köszönhetően ideális különböző kirándulásokhoz. Fedezze fel a környező kilátótornyokat, mártózzon meg a Baška víztározóban, és látogasson el a közeli Frýdek-Místek látnivalóihoz. A bőséges reggeli pedig elegendő energiával látja majd el a napi kalandokhoz.

A szálláshelyről

A Baška Voda Panzió a csehországi Baška településen található, Frýdek-Místek közelében. Teljesen feltöltődhet ebben a gyönyörű környezetben, igazi nyugalom oázisa lesz, ugyanis a panzióhoz több tó is tartozik, amelyek hozzájárulnak a kellemes hangulathoz. Rengeteg kirándulási lehetőség várja, különböző túra- és kerékpárutak állnak rendelkezésre. Így ideális hely a családdal, de akár párban is eltölteni itt egy kis időt.

Szeret túrázni? Hódítsa meg a közeli kilátótornyok egyikét. A Kabátnice (12,2 km) 22 méter magas, amely mesés kilátást nyújt a Beszkidek hegységre, a Frýdek-Místekre és az Olešná víztározóra. Az Okrouhlá kilátótorony (13,5 km) kilátójáról még messzebbre, Havířovra, Ostravára, Moravská Bránára és jó idő esetén a Jeseníky-hegységre is ellátni. A Prašivá kilátótorony (11,9 km) a maga 15 méteres magasságával kilátás tekintetében nem veheti fel a versenyt az előző kettővel, de egy érdekes tanösvény vezet hozzá, amely az azonos nevű hegyi kunyhó része, ahol megpihenhet és felfrissülhet az ember.

A természeti szépségek közül érdemes ellátogatni a Satinské vodopády (8,2 km) vízeséshez, ha egy kis szórakozásra vágyik, akkor Frýdek-Místek (7,8 km) vagy Ostrava (26 km) városait ajánljuk. Frýdek-Místekben érdemes ellátogatni a gyönyörű kastélyhoz, amelynek története egészen a 14. századig nyúlik vissza, és jelenleg a Beszkidek múzeumának ad otthont, vagy irány az Olešná Aqupark, amely fedett és szabadtéri medencékkel és 90 méteres vízicsúszdával várja a csobbanni vágyókat. Ostravában meglátogathatja a Slezkoostrava várát, a Bányászati Múzeumot, a Technika világát vagy az Ostravai Múzeumot is. A gyerekek különösen élvezni fogják a Skalka családi parkot és az Ostravai Állatkertet.

Nyáron nemcsak az aquaparkban, hanem az Olesná (8,7 km) és a Zermanicei víztározóban (18,4 km) is úszhat. Télen pedig a síelés szerelmesei élvezhetik a közeli síközpontok pályáit. Próbálja ki például a Palkovice (7,5 km), a Zlatník (16,5 km) vagy a Řeka (21,4 km) síközpontokat. A tapasztaltabb síelők a Gruň (22,8 km) a Ski Resort Soláň - Vrchol (37,2 km) sípályákat is meghódíthatják.

Hol fogok aludni?

Kétágyas apartman pótággyal a vendégház első emeletén található, és privát fürdőszobával, káddal vagy zuhanyzóval rendelkezik. A kényelmes franciaágy kiegészíthető egy pótággyal egy harmadik személy számára. Természetesen WiFi csatlakozás is elérhető, valamint a felszereltséghez TV, kávé- és teakészlet, hajszárító és papucs is tartozik.

A Luxus kétágyas apartman pezsgőfürdővel és akváriummal a földszinten található, amely saját bejárattal rendelkezik, így igazi magánéletet biztosít a vendégek számára. A tágas fürdőszoba sarokkádas hidromasszázs káddal biztos, hogy az apartman nagy vonzereje lesz. A szobából kilátás nyílik a hatalmas akváriumra (9 m³), ahol megcsodálhatják az egzotikus állatokat (gurámi, arowana, fekete tüskéshátú teknős, répateknős stb.). Az apartmanban WiFi kapcsolat, TV, kávé- és teakészlet is található. A fürdőszobában hajszárító, piperecikkek, fürdősó és papucs is rendelkezésre áll.

A Háromágyas apartman a vendégház első emeletén található, amely egy franciaággyal, egy egyszemélyes ággyal, TV-vel, tea- és kávéskészlettel, valamint WiFi-csatlakozással van felszerelve. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító, piperecikkek és papucs is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a reggelt egy bőséges reggelivel. Napközben megerősítheti magát egy levessel a napi menüből vagy egy kis uzsonnával, amit a vendégház étterme szívesen elkészít Önnek. Vacsorát a saját pisztránggal készült specialitások étlapjáról, vagy a kiváló cseh házikonyhák közül választhat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor jó ír, hogy könyvek és társasjátékok is kölcsönözhetők. A szórakozást azonban elsősorban a vízi mini-állatkert biztosítja majd, ahol megcsodálhatják az egzotikus halakat és hüllőket. Jó idő esetén előzetes egyeztetés alapján vezetett túrákat is szerveznek a tavakhoz, ahol lehetőség van a halak etetésére, amit a gyerekek biztosan nagyon fognak élvezni.

Penzion Baška Voda CZ

Penzion Baška Voda CZ

Baška 538 , Baška
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
MONFI trend, s.r.o. Cégjegyzékszám: 29453348


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,9 km
Távolság a tótól
3,5 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
10 km
Sípálya
7,5 km
Sífutás
7 km

Utazási tippek

Beszkidek

Beszkidek Utazási tipp

A festői Morva-sziléziai Beszkidek, ahogyan a neve is elárulja, Morvaország és Szilézia határán húzódik és egyre nagyobb közkedveltségnek örvend a turisták körében. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg látnivalóval találkozhat itt, legyen szó hegyekről, erdőkről, történelmi emlékhelyekről, mesés tájakról és számtalan egyéb attrakcióról.

Mely helyeket nem szabad kihagynia a Beszkidekben:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Kopřivnice Tatra múzeum

A túrázás és kerékpározás szerelmesei nem hagyhatják ki a Velký Javorník csúcsot, Bílát, vagy Radhošťot a mitikus Radegast szobrával, a történelem kedvelői pedig a Rožnova pod Radhoštěmben található Valašské természeti múzeumot, Štramberket, avagy a Valašský betlehemet, Hukvaldy várát, vagy a Frýdecký kastélyt. A nevezetességek közé tartozik Příbor városa is, ahol a világhírű idegorvos és a pszichoanalízis megalapítója, Sigmund Freud született, akinek a szülőháza még a mai napig látogatható.

További információ
Frýdek-Místek
Frýdek-Místek
Aquapark Olešná
Aquapark Olešná
Olešná víztározó
Olešná víztározó