Töltsön el egy felejthetetlen nyaralást a Balti-tenger melletti luxus üdülőhelyen! A Bel Mare Aqua Resort *****-ban mindent megtalál - saját strandot, fedett medencét, szaunát és gazdag programokat. A gyerekeket óriási játszószoba, szabadtéri vízi játszótér, videojátékok és animációs programok várják, míg a felnőtteket a Game Port Bar és a Green SPA várja a kezelések széles választékával. Emellett a közelben érdekes történelmi és természeti látnivalók, többek között a Wolin Nemzeti Park található. Természetesen gyönyörű, modern szobák és kiváló félpanziós ellátás várja a vendégeket.

A szálláshelyről

A Bel Mare Aqua Resort ***** egy nagy, több épületből álló szállodakomplexum a lengyel tengerpartnál található, Międzyzdroje városában, a Wolin-szigeten. Az üdülőhely kiváló hely gyermekes családoknak, de pároknak is, egyszóval mindenkinek, aki egy gyönyörű tengerparti nyaralást szeretne eltölteni, festői látnivalók között.

Ha egy időre elszakadna a strandtól vagy a medencétől, induljon felfedezőútra a szálloda környékén. A városban sétáljon végig a gyönyörű Sztárok sétányán (Gwiazd sétány, 1,2 km), amely a híres hollywoodi Walk of Fame-re emlékeztet. Ezután a majdnem 400 méter hosszú tengeri mólóról (850 m) élvezheti a tenger fölötti naplemente csodálatos látványát. További érdekes helyi látnivalók közé tartozik a Viaszmúzeum (800 m) és a Baltic Miniature Park (1,4 km).

További látnivalókért látogasson el egy másik kikötővárosba, Świnoujście-ba (15,1 km), ahol egy másik gyönyörű sétány várja. Betekintést nyerhet a tengeri halászatról szóló Tengermúzeum-ba (14,6 km), megnézheti a porosz védelem részeként szolgáló Gerhardt-erődítményt (11,6 km), amely a 19. század közepén épült. A kalandvágyók meglátogathatják a Wolin-sziget földalatti részét is, amely egy titokzatos várost rejt - a német hadsereg által épített, több mint 500 méter hosszú katonai bunkerek komplexumát.

A sziget a természeti szépségek szerelmeseit is leveszi majd a lábukról, hiszen a Wolin Nemzeti Park (6,8 km) tele van gyönyörű kirándulóhelyekkel. Hódítsa meg a történelmi útvonalat a "Fehér hegyre" (Kawcza Góra) (3,3 km) és Gosan-t (5,3 km), tegyen kirándulást a festői Koprowo (18 km) és Czajcze (8,9 km) tavakhoz, vagy a Tyrkys-tóhoz (Turkusowe-tó, 6,3 km), amelynek különleges színét a fehér krétafenék adja, amelyről gyönyörűen visszatükröződik a napfény. Nem szabad kihagyni az Európai Bisonrezervátumot (2,5 km), ahol nemcsak ezeket a fenséges állatokat, hanem szarvasokat, sasokat, vaddisznókat és más vadon élő állatokat is megcsodálhatunk.

Strandok és tengerpart

A homokos strand 10 perces sétával elérhető, amelyet Lengyelország egyik legszebb strandjaként emlegetnek. Itt minden korosztályú vendég élvezni fogja a nagyszerű fürdőzést. Az Ön kényelméről a strandbár és a napágy- és napernyőkölcsönző gondoskodik majd. Végig homokos strandok húzódnak a part mentén végig a környező városokig. Ellátogathat például Swinoujscie strandjára (18 km), amely Lengyelország egyik legnagyobb strandja, és amelyet kék zászlóval is kitüntettek a tisztaságért.

Hol fogok aludni?

Szállása a 243 vadonatúj, modern szoba egyikében lesz. Az elegánsan berendezett belső térben teljesen feltöltődhet. A kétágyas szoba 27 m²-es, amely műholdas TV-vel, kávé- és teakészlettel, hűtőszekrénnyel, íróasztallal és széffel van felszerelve. A szobához természetesen privát zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló és WiFi csatlakozás tartozik. A szobában privát erkély is rendelkezésre áll, és akár 2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Gasztronómiai élményekben sem lesz hiány, ugyanis az üdülőhelyen több nagyszerű étterem és bár várja. Melyek is ezek?

  • Az Aqua étterem az európai konyhára specializálódott, amely helyi termékekből, regionális specialitásokból és nemzetközi ételekből álló svédasztalos reggelit és vacsorát kínál.
  • A Bella Restaurant elsősorban konferenciák és üzleti rendezvények számára kialakított étterem, de a nyári időszakban reggelit is felszolgálnak a tágas szabadtéri teraszon.
  • A Tawerna étterem a lengyel, az olasz és a német konyha által inspirált ételekből álló széleskörű étlapot kínál.
  • A Bar & Lounge egy igazán hangulatos hely, ahol kellemes zenével, finom falatokkal és egy pohár finom itallal töltheti el a délutánt.
  • A Game Port Bar egy kétszintes játékterem felnőttek számára, ahol elfogyaszthat egy finom italt, ezen felül pedig kipróbálhatja ügyességét a video nyerőgépeken vagy a darts, biliárd, asztali foci és egyéb játékokban is.
  • A Beach Bar nyáron frissítő alkoholos és alkoholmentes italokat és snackeket kínál.

Hol kapcsolódhatok ki?

A D épületben található fedett medence és a meleg szauna tökéletes kikapcsolódást nyújt. Ezt követően pihenhet a napozóágyakkal felszerelt napozóteraszon, a gyermekek számára pedig egy gyermekmedence is rendelkezésre áll. Az A épületben található a Green SPA központ, ahol pihentető masszázst és különféle gyógyító és szépítő kezeléseket próbálhat ki.

Térítés ellenében használhatja a mindössze 450 méterre található privát strandot is, amely a nyári szezonban nyitva van. Finom homok, azúrkék tenger és kényelmes napozóágyak várják Önt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára a következők állnak rendelkezésre:

  • Kids Play Óriási játszószoba mászókákkal, csúszdákkal, labdás medencékkel és egyéb attrakciókkal.
  • X-Games játszószoba, ahol a nagyobb gyerekek videojátékozhatnak
  • Óriási szabadtéri vízi játszótér Aquapark pancsolómedencével, vízicsúszdával és egyéb vízi látványosságokkal.
  • Tui Kids Club kreatív foglalkozásokkal és szórakoztató animációs programokkal animátorok vezetésével.
  • Egész évben nyitva tartó jégpálya**, ahol nyáron is lehet korcsolyázni.
  • Kültéri játszótér hintákkal, csúszdákkal és egy több méter magas mászótoronnyal
Bel Mare Aqua Resort *****

Bel Mare Aqua Resort *****

Bursztynowa 2 , Międzyzdroje
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
HM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Cégjegyzékszám: 361559443


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
90 Zł/éj ellenében bevihető - 10 kg-ig
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 45 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
0 m

Utazási tippek

Międzyzdroje városa

Międzyzdroje városa Utazási tipp

A lengyel Międzyzdroje-ban biztosan nem fog unatkozni! Amint belép ide, ez a tengerparti kis fürdőváros azonnal rabul ejti a szívét. Hatalmas homokos strandjával, gyönyörű villáival és lenyűgöző, 300 méter hosszú mólójával idecsalogatja a látogatókat. A pajkos sirályok és a monumentális homoksziklák között a tengerparti hangulat már az első pillanattól érezhető.

Ha az időjárás megengedi, azoknak akik elég bátrak, megmártózhatnak a Balti-tengerben. Borúsabb időben elkirándulhat a Wolin Nemzeti Parkba, hogy megnézze a bölényeket, vagy látogasson el a helyi háromemeletes Ócenáriumba. A 3000m2-es területen található létesítményben lehetőség van arra, hogy a világ legtávolabbi sarkaiból származó halakat - köztük ragadozó cápákat és murénákat, gyönyörű színű korallzátonyhalakat és édesvízi szépségeket láthasson.

A kulináris programokban nem fog csalódni. A szezonban ételstandok, luxuséttermek, hangulatos kávézók és menő bárok végtelen sorát élvezheti. A két kilométeres sétány minden sarkán egy-egy gofrisütő ablak vagy édes habcsók várja, hogy kényeztethesse Önt. Nem is tudja majd eldönteni, melyik finomságot próbálja ki először. A fürdőváros sétánya éjszaka még jobban megelevenedik, amikor az utcai zenészek átveszik az uralmat, és a kis utcák zenétől és nevetéstől harsognak.

Látnivalók Międzyzdrojeban:

  • 300 méteres móló, bárokkal, kávézókkal és gyönyörű kilátással
  • nagy homokos strand, vízimentőkkel és frissítőkkel
  • A Wolin Nemzeti Park bölényekkel és más állatokkal
  • Wolin Nemzeti Park Múzeum
  • Viaszmúzeum
  • Kilátó a Kavčí hora sziklaszirten
  • Miniatűr Park
  • Międzyzdroje Ócenárium
  • Csillagok sétánya, Hollywoodhoz hasonlóan, ahol minden film- és zenei sztárnak van egy csillaga. Itt egy kézlenyomata.
További információ
Międzyzdroje-i Ócenárium
Międzyzdroje-i Ócenárium
Woliński Nemzeti Park
Woliński Nemzeti Park
Pobierowo település
Pobierowo település