Látogasson el a Sas-hegység lábához és szálljon meg a hangulatos Na Čertovce panzióban, amely minden évszakban csodálatos pihenést biztosít. A környéken számos látnivaló várja, mint például a Králický Sněžník hegység, a Trail in the Clouds ösvény, a népszerű termálvizes Velké Losiny fürdőpark, valamint érdekes kilátótornyok, történelmi emlékművek és egyéb kirándulóhelyek. Utalványunknak köszönhetően minden nap nagyszerű reggeliben vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes vacsorában részesülhet.

A szálláshelyről

A Na Čertovce Panzió a csehországi Dolní Orlice településen található, Dolní Morava (8,9 km) és Králický Sněžník (21 km) közelében. A lengyel határhoz közeli festői táj érdekes kirándulóhelyekben, természeti és történelmi emlékekben gazdag. Így itt az év bármely szakában garantált a kikapcsoódás.

Ha szereti a gyönyörű kilátást, akkor hódítsa meg a 33 m magas Suchý Vrch (9,2 km), a Křížová hora (3,8 km) vagy a Val (4,7 km) csúcsokat. A Stezka v oblacích (15,7 km), egy 710 méter hosszú sétaút, 55 méter magas kilátótoronnyal, ami szntén megéri a fáradozást.

A történelem kedvelői elmehetnek a Városi Katonai Múzeum-ba (2,5 km). Látogasson el a Králíky közelében található Barokk kolostorba (4 km) vagy a Velké Losiny kastélyba (28,5 km), érdekesség, hogy állítólag itt zajlott a boszorkányok pere. Az 1960-as évek végén itt forgatták A boszorkányok kalapácsa című híres film egy részét is.

Velké Losiny egy másik nagyszerű látnivalóval is rendelkezik - a Thermálparkkal (28,8 km), amely 5 beltéri és 4 kültéri medencével, vízi attrakciókkal, 4 féle szaunával, valamint masszázsok és kezelések széles választékával várja az idelátogatókat. A hidegebb hónapokban a téli sport szerelmesei meghódíthatják a közei síközpontokat, mint például a vendégház közelében található Šanov (2,4 km), Červená Voda (8,1 km), a Sněžník (12,6 km) , vagy a Dolní Morava (13 km) síközpontokat.

Hol fogok aludni?

A 102-es kétágyas szoba 28 m²-es, és kertre néző kilátással rendelkezik. A szobában 2 egyszemélyes ágy, kanapé dohányzóasztallal, TV és szekrény található. A szoba zuhanyzós fürdőszobával és wifi-hozzáféréssel rendelkezik.

A 103-as kétágyas szoba nagyobb (35 m²), és a kertre és a völgyre néz. A szobában dupla ágy, TV, kanapé, fotelek, szekrény és WiFi csatlakozás található. A szobában privát zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre.

A 104-es kétágyas szoba 30 m²-es, amely a kertre néz. A szoba felszereltségéhez két egyszemélyes ágy, TV, kanapé, fotelek, szekrény, WiFi csatlakozás és zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

A 101-es ötszemélyes szoba 65 m² alapterületű és 2 hálószobából áll. Az elsőben egy franciaágy és fotelek találhatóak, a másodikban 3 egyszemélyes ágy, kanapé, szekrény és TV áll a venndégek rendelkezésére, valamint egy privát zuhanyzós fürdőszoba.

A 201-es ötágyas apartman 70 m² alapterületű, ahonnan a játszótérre és Suchý Vrchre hegységre nyílik kiátás. Az apartman 2 szobából áll, az egyikben 3 egyszemélyes ágy, a másikban pedig egy 2 személyes kanapéágy található. Ezenkívül teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel. Az apartmanban egy privát zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház saját éttermében minden reggel 8:00 és 9:30 között bőséges reggelivel várják a vendégeket. Az ebéd és a vacsora az étlapról választható, ahol különböző húskülönlegességeket, de húsmentes ételeket és salátákat is talál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Szép időben a legkisebbek felfedezhetik a szabadtéri játszóteret, az étteremben pedig különleges gyermekmenü-vel várják őket.

Penzion Na Čertovce

Penzion Na Čertovce

Dolní Orlice 100 , Červená Voda
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
UBYHOR s.r.o. Cégjegyzékszám: 17810663


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,8 km
Távolság a fürdőtől
32,7 km
Busz megálló
0,1 km
Sípálya
2,6 km
Sífutás
2,5 km

Utazási tippek

Králický Sněžník

Králický Sněžník Utazási tipp

A Králický Sněžník nemzeti természetvédelmi területet 1990-ben nyilvánították védetté, és a Dolní Moravától a csúcsra vezető természeti tanösvény mentén sok érdekesség várja Önt. Az 1424 méter magas csúcs közelében található Králický Sněžník jelképe például az köves elefántszobor vagy a Morava folyó patakja. A környező cseh és lengyel hegycsúcsokra nyíló gyönyörű kilátás mellett azt is élvezheti, hogy olyan helyen áll, ahol a víz három tengerbe - a Fekete-, a Balti- és az Északi-tengerbe - ömlik.

További információ
Sas-hegység
Sas-hegység
Alsó-Moráviai Felhőösvény
Alsó-Moráviai Felhőösvény
Velké Losiny
Velké Losiny