Látogasson el a csehországi Lednice településre és szálljon meg a hangulatos Harmony Panzióban, amely karnyújtásnyira lesz a mesebeli kastélytól és más történelmi nevezetességektől. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggelivel, privát wellness-részleggel, sósvizes medencével várják, valamint számtalan érdekes kirándulási célpontot fedezhet fel a környéken.

A szálláshelyről

A Harmony Panzió a csehországi Lednice Park szívében, a kastélytól mintegy 300 méterre található. A szállás ezen a vonzó helyen Dél-Morvaországban egyedülálló lehetőséget nyújt a pihenésre és a híres látnivalók felfedezésére. A környéken túra- és kerékpárutak sűrű hálózata található, és rengeteg híres éttermet, valamint hangulatos kávézót is talál, ahol feltöltődhet. Este élvezze a finom regionális borokat, és az együtt töltött időt.

Fedezze fel az UNESCO által védett Medical-Valtice területet (100 m), amely a zöldövezetben megbúvó gyönyörű építészetével vonzza leginkább ide a látogatókat. A 300 km²-es tájvédelmi park a természet és a történelem szerelmeseinek egyaránt örömet okoz majd. Két gyönyörű kastélyt talál itt - a Gótikus Lednice és a barokk Valtice kastélyokat. Lednice kastélya csak néhány lépésre van. Megnézheti az autentikus belső tereket és megismerheti a ritka növényeket is az egyedülálló pálma üvegházban.

Tegyen egy kellemes sétát vagy egy hajókirándulást a vendégházat körülvevő kiterjedt parkban. A buja zöldövezetben tett barangolásai során olyan kisebb érdekességekre bukkanhat, mint a minaret vagy a János kastély.

Látogasson el a mesebeli Valtice kastélyhoz (8 km) is, amely teljesen elvarázsolja majd pompás építészetével. Fedezze fel a belső tereket, sétáljon a virágzó kastélyparkban vagy látogasson el az illatos gyógynövénykertbe. A vendégház közelében található a bájos, 1816-ból származó Halászkastély (2 km) is. Tervezzen kirándulást a bortermelő Mikulovhoz és látogassa meg a város kastélyát, vagy Svatý Kopeček-be (14 km), látogasson el a Nove Mlýny víztározóhoz (12 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy újonnan felújított kétágyas szobában lesz, kétágyas ággyal, amely privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, WC-vel. A felszereltséghez TV, hűtőszekrény, minibár és ingyenes WiFi kapcsolat is tartozik. Nyáron jó hír, hogy légkondicionáló is rendelkezésre áll. Egyes szobákban pótágyazási lehetőség is van.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges reggelivel, amelyet hideg és meleg büfé formájában szolgálnak fel. Friss kenyeret, gyümölcsöt és zöldséget, felvágottakat, sajtot vagy joghurtot müzlivel fogyaszthat. Forró italok és gyümölcslevek is rendelkezésre állnak. A társalgóban bár található, a teraszon pedig grillezhetnek a vendégek.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fell a vendégház szaunával és pezsgőfürdővel felszerelt privát wellness-részlegében, amely térítés ellenében áll a vendégek rendelkezésére. A panzió kertjében fűtött sósvizes medence található napozóágyakkal körülvéve, ahol élvezheti a jól megérdemelt pihenést.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Nem kell aggódnia a kicsik szórakoztatása miatt, a vendégházban ugyanis rendelkezésre áll egy gyermek sarok, ahol a legkisebbek is nagyon jól fognak szórakozni.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kerékpározás szerelmeseinek jó hír, hogy a vendégházban a kerékpártároló és elektromos kerékpár töltő áll rendelkezésre.

Penzion Harmony

Penzion Harmony

Břeclavská 807 , Lednice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Penzion Harmony s.r.o. Cégjegyzékszám: 07287194


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Minibár
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
27 km

Utazási tippek

Lednice-valticei kultúrtáj

Lednice-valticei kultúrtáj Utazási tipp

A kastélyok, parkok és a gyönyörű természet szerelmesei a lednice-valticei kultúrtájtól biztosan el lesznek ragadtatva. Európa legterjedelmesebb kultúrtája 1996 óta az UNESCO világörökség listáját ékesíti. A gyönyörű kastélyok és emlékművek megcsodálása után a kastélyok parkjaiban élvezheti a friss levegőt.

És melyek is a lednice-valticei kultúrtáj leghíresebb emlékhelyei?

  • Lednice kastélya
  • Minarett
  • Akvadukt
  • Janův vára
  • Maurská vízművek
  • Hubert istállója
  • Valtice kastélya

Nyitvatartási idő:

  • május 1. - szeptember 30. minden nap 9:00 - 17:00 között
  • április 1. - április 30. és október 1. - október 31. szombaton és vasárnap 9:00 - 16:00 között
  • február 1. - március 31. és november 1. - december 19. szombaton és vasárnap 10:00 - 16:00 között

Belépőárak:

  • Reprezentační sály (fogadó termek) körút 210 Kč felnőtteknek, 170 Kč ifjúságnak és nyugdíjasoknak és 170 Kč gyermekeknek
  • Soukromé apartmány (magán apartmanok) körút 190 Kč felnőtteknek, 150 Kč ifjúságnak és nyugdíjasoknak és 100 Kč gyermekeknek
  • Dětské pokoje és muzeum loutek (gyerekszobák és babamúzeum) körút 190 Kč felnőtteknek, 150 Kč ifjúságnak és nyugdíjasoknak és 100 Kč gyermekeknek
  • Barlangok 65 Kč felnőtteknek, 50 Kč ifjúságnak és nyugdíjasoknak és 30 Kč gyermekeknek
  • Üvegház 80 Kč felnőtteknek, 60 Kč ifjúságnak és nyugdíjasoknak és 40 Kč gyermekeknek
  • Minarett 80 Kč felnőtteknek, 60 Kč ifjúságnak és nyugdíjasoknak és 40 Kč gyermekeknek
  • Janův vára 80 Kč felnőtteknek, 60 Kč ifjúságnak és nyugdíjasoknak és 40 Kč gyermekeknek
További információ
Valticei kastély és a kastélykert
Valticei kastély és a kastélykert
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia
Lednice kolonnád kilátótorony
Lednice kolonnád kilátótorony