A cseh felvidéki Žďárských vrších-hegységben töltött pihenés igazi balzsam a léleknek. A Hotel Sněžné *** teljesen elvarázsolja majd a gyönyörű környezetével, modern wellness-részlegével, kiváló félpanziójával és nagyszerű elhelyezkedésével. Fedezze fel a környéket, úszhat a tóban vagy felfedezheti a sziklaképződményeket. Mit szólna ahhoz, ha egy nap alatt felkereshetné a Felvidék összes UNESCO-emlékhelyét?

A szálláshelyről

A Hotel Sněžné *** a Žďárské vrchy hegység tájvédelmi körzetben található Sněžné település egyik igazán meghatározó eleme. A természet, a túrázás, a kerékpározás és a síelés szerelmesei itt igazán jól fogják magukat érezni. Tegyen egy kellemes sétát a Japán kertben (400 m) és csodálja meg a bonsai fákat, majd elsétálhat a Drátenická skala (3,8 km) és a Malinská skala parkok felé (6,3 km) vagy megnézheti a Čtyřem palicí (8 km) sziklaképződményeket is. Ha gyerekekkel érkezik, ne hagyja ki a Podlesíčko meseváros (2,7 km) meglátogatását. Nyáron a Milov-tó (3,8 km), télen pedig a közeli síközpontok, például Jimramov (7 km) vagy Harusák (14 km) síközpontok várják a téli sport szerelmeseit.

Igazán közel lesz több UNESCO látnivalóhoz is. Akár egy nap alatt is felkeresheti az összeset, mivel nem több mint egy órányira vannak egymástól. Látogasson el a Zöld hegyre Žďár nad Sázavou-ban, ahol az 1722-ből származó Nepomuki Szent János zarándoktemplom áll (20 km). Folytassa útját Telčbe (94,8 km), és fedezze fel a gyönyörű történelmi központot és a reneszánsz kastélyt. Végül pedig irány Trebic (60,6 km), ahol a St. Procopius bazilika, a zsidó negyed, a zsidó temető és a zsinagóga várja a látogatókat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy gyönyörű, modern szobában lesz, amely semleges színekkel és fa dekorációval gyönyörködteti majd a szemeket. A tömör fa ágy minőségi matraccal (22 cm) igazán pihentető alvást biztosít majd. Kényelmét zajszigetelő ajtók is biztosítják, a kényelemhez pedig LCD TV, WiFi kapcsolat, gardróbszekrények és ruhapolcok, valamint zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és hajszárítóval tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns, nemdohányzó étteremben hagyományos cseh konyha várja a vendégeket. Minden étel elkészítésénél a minőség és a friss alapanyagok kerülnek előtérbe. A nyári hónapokban a szabadtéri kertben is helyet foglalhat és elfogyaszthatja az étterem által kínált finomságokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nap csodálatos befejezése lesz ha ellátogat a szálloda modern wellness-részlegébe, ahol a 12 személyes maxi pezsgőfürdőben, a finn szaunában és az infraszaunában hűsítő vödörrel pihenhet. Kényeztetheti magát egy professzionális relaxációs vagy sport masszázzsal is, amely garantálja majd a jó hangulatot.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az étterem a legkisebb vendégekre is gondolt, nekik gyermekmenüvel kedveskednek, emellett etetőszékeket is bérelhetnek, valamint egy elkülönített gyermeksarokban játszhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha kerékpárral szeretné felfedezni a környéket, de nem szeretne nagyon elfáradni, akkor jó hír, ugyanis a szállodában elektromos kerékpárt is bérelhet.

Hotel Sněžné ***

Hotel Sněžné ***

Sněžné 73 , Sněžné
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Vision Travel s.r.o. Cégjegyzékszám: 03350711


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
11,5 km
Busz megálló
20 m
Sípálya
7,7 km
Sífutás
4 km

Utazási tippek

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet Utazási tipp

A Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet, a Cseh-Morva-felföld legmagasabb része. A legmagasabb csúcs a Devět skal , 836 m tengerszint feletti magasságban. A Žďárské vrchy jellegzetes tájelemei a gneisz sziklatornyok, amelyek csak úgy vonzzák a hegymászókat. Számos tó és vidéki épület található itt, a horáki népi építészet elemeivel a csodaszép mezők közelében. A legnagyobb tavak a Velké Dářko, a Veselský és a Matějovský rybník.

Mit nem szabad kihagyni, ha ellátogat a Žďárské vrchy-be?

  • Szent zarándoklat temploma Jan Nepomucký on Zelená hora
  • Skanzen Veselý kopec
  • Doubrava-völgy Chotěboř közelében
  • Látogassa meg a Betlém Hlinsko, a Havlíčkův Brod és a Pilská vodní nádrž népi építészeti emlékek rezervátumát is.
További információ
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Havlíčkův Brod
Havlíčkův Brod
Jihlava
Jihlava