Éljen át egy csodálatos, programokkal, pihenéssel és luxussal teli üdülést az Érchegységben a Pytloun Wellness Hotel Hasištejn **** szállodában. Utalványunknak köszönhetően kényelmes szobával, ízletes félpanziós ellátással várják, valamint medencével és szaunával felszerelt wellness-részlegben pihenheti ki a hétköznapi fáradalmakat. Ha pedig egy kis szórakozásra vágyna kipróbálhatja a bowlingot, a dartsot vagy a pingpongot, valamint felfedezheti a környező táj gyönyörű túra- és kerékpárútjait.

A szálláshelyről

A Pytloun Wellness Hotel Hasištejn **** szálloda a csehországi Misto településen az Érchegység közelében található, vonzó természeti és történelmi emlékekkel körülvéve. Nyáron túraútvonalakon és kerékpárutakon, télen pedig sífutópályákon és nagyszerű sípályákon járhatja be a gyönyörű környező vidéket.

A szállás vonzó turisztikai helyen található, mindössze 280 méterre a Hasistein kastély romjaitól, amelyről a szálloda a nevét is kapta. Az egykori épület titokzatos romjait saját maga fedezheti fel. Sétáljon a közeli Kokrhac természeti emlékhelyen (10 km), másszon fel a Skřivánčí vrch hegy tetejére (6 km) vagy látogasson el a lenyűgöző Kyšovický-vízeséshez (8 km).

A település közelében több nagyobb város is található, amelyek sokféle szórakozási lehetőséget kínálnak. Sétáljon Chomutovban (12,7 km) és fedezze fel a város festői történelmi központját a kastéllyal, meglátogathatja az állatokat az állatkertben, vagy megtekintheti az egyedülálló Kameneci tavat (14 km) is. Klášterec nad Ohří-ban (16 km) egy csodálatos víziparkot, egy gyönyörű vízparti kastélyt és a Thun-sírkertet találja.

Nyáron értékelni fogja a túra- és kerékpárutak sűrű hálózatát, amelyek érdekes helyekre kalauzolják. Télen az Érchegység a sífutók igazi síparadicsomává válik, akiket a helyben karbantartott fehér sípályák teljesen leveszik majd a lábukról. A síelés szerelmesei meghódíthatják a havas lejtőket az Alšovka (21 km), a Mezihoří (18 km) vagy a távolabbi Klínovec (37 km) síközpontokban.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas, kényelmes bútorokkal berendezett szobában lesz, amelyek privát zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval és külön WC-vel rendelkeznek. A praktikus szobai felszereltség páratlan kényelmet biztosít az egész tartózkodása alatt.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • Superior kétágyas szoba (26 m²) pótággyal, amely franciaággyal, műholdas TV-vel, íróasztallal, szekrénnyel és minibárral van felszerelve. Természetesen ingyenes wifi, széf, valamint tea- és kávéfőző áll rendelkezésre.

  • A Superior kétágyas szoba erkéllyel (26 m²) franciaággyal, tükrös íróasztallal, szekrénnyel, TV-vel, minibárral és széffel van felszerelve. Ingyenes internet-hozzáférés, valamint tea- és kávékészlet áll rendelkezésre. A szobából egy privát erkélyre lehet kijutni.

  • A Deluxe családi szoba (43 m²) egy pótággyal maximum 4 fő befogadására alkalmas. A Galériás szobá-ban két franciaágy, ülősarok, íróasztal, szekrény, valamint tea- és kávéfőző található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns Rendlík étterme hagyományos cseh és nemzetközi különlegességeket kínál, amelyeket a szakképzett szakácsok a cseh gazdák legfrissebb helyi alapanyagaiból készítenek. Finom ételeiket egy pohár kiváló cseh vagy nemzetközi borral kísérhetik. A gyermekes családokat egészséges menüvel örvendeztetik meg, amelyet a legfiatalabb vendégek is élvezni fognak.

Az étteremből a tájra nyílik mesés kilátás, amelyet leginkább a nyári szabadtéri teraszon ülve csodálhat meg. Az étteremben büféreggelit és svédasztalos vacsorát is felszolgálnak.

Napközben a hotel bárjába térjen be egy kávéra, teára vagy kedvenc italára. Minden nap 16:00 és 17:00 óra között élvezheti a Boldog óra ajánlatot, amely során 1+1 ingyenes italt fogyaszthat el.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda földszintjén található a luxus wellness-részleg, ahonnan a pihenés közben gyönyörű kilátás nyílik a vidékre. A beltéri medence, a finn szauna, a pezsgőfürdő és a frissítő szauna egyedülálló kikapcsolódásra hívja. A szálloda vendégei ingyenesen használhatják a wellness-részleget naponta reggel 8:00 és este 19:00 óra között. Esténként pedig igény esetén privát bérlésre is van lehetőség.

A wellness-szolgáltatások közé tartozik a thai masszázsok és kezelések széles választéka. Profi masszőrök gondoskodnak arról, hogy maximális kikapcsolódásban lehessen része az Érchegység szívében. Próbálja ki a hát- és nyakmasszázst, vagy az egésztestre kiterjedő relaxációs masszázst.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legfiatalabb látogatók nagyon jól fognak szórakozni a szabadtéri játszótéren, ahol hinták, csúszdák, homokozók és egyéb játékok garantálják a szórakozást. A szállodában található egy gyermekjátszószoba is, ahol a kisebb és nagyobb gyermekek egyaránt elfoglalhatják magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Élvezze az együtt töltött időt az egész családdal a hotel játéktermében, ahol bowlingozhat, asztaliteniszezhet vagy kipróbálhatja magát dartsban. Próbálják ki a Playstationt is.

Pytloun Wellness Hotel Hasištejn ****

Pytloun Wellness Hotel Hasištejn ****

Místo 110 , Místo
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PWHH Hasištejn s.r.o. Cégjegyzékszám: 09320563


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tótól
19 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
15 km
Sípálya
24 km

Utazási tippek

Cseh érchegység

Cseh érchegység Utazási tipp

Az Érchegység egy 130 km hosszú, összefüggő hegyvonulatot alkot. Az Érchegység gerince a természetes határ Csehország és Németország között. Az országnak kevés olyan terület van, amely ennyire romantikus és titokzatos. A sűrű erdők gyalogos és kerékpáros sétákra és kirándulásokra csábítanak. A határ menti hegyek túra- és kerékpárutakkal vannak szegélyezve. A 242 km hosszú Krusnohorská magistrála,a leghosszabb kiránduló útvonal. A régió leghíresebb téli sportközpontjai közé tartozik Klínovec, Boží Dar, Jáchymov, Kovářská, Kraslice, Pernink, Abertamy és Cínovec.

Ha az Érchegységben jár, ne hagyja ki a Božídar tőzeglápot, vagy a Přebuz Natúrparkot, és érdemes fellátogatnia a számos kilátó egyikére is. A legszebb kilátást az Érchegységre a Komáří Vížka kilátótorony, a Blatenský vrch-i kilátótorony, a Klínovec-i kilátótorony vagy a Bublava melletti Bleiberg kínálja.

Az Érchegységet intenzív vulkáni tevékenység hozta létre, ezért fémércekben gazdag és számos háforrás található a régióban amelyeket a termálfürdők használnak ki például Jáchymovban, Klášterec nad Ohříban és Teplicében. A sok éves bányász tevékenység maradványai ma is megtalálhatók a hegyekben - meglátogathatja például a Farkas- és Jégveremet, a Szent Márton-aknát Krupkában, a Lehnschafter-aknát Mikulovban vagy a Svornost-bánya környékét Jáchymovban.

További információ
Božídari tőzegláp
Božídari tőzegláp
Klínoveci libegő
Klínoveci libegő
Klínovec kilátótorony
Klínovec kilátótorony