Egy felejthetetlen pihenés várja a nemrégiben felújított Hotel Belaria Resort ***-ban a csehországi Hradec nad Moravicí településen. Töltődjön fel a szálloda szaunavilágában és wellness-részlegében, utalványunknak köszönhetően pedig az ízletes félpanziós ellátás teszi még vonzóbbá ezt a pihenést. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően mindössze egy rövid sétára lesz a gyönyörű kastélyparktól, a kilátópontoktól és más érdekes kirándulóhelyektől.

A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás pihenés története az enyém. A szálloda és környéke nagyon kellemes volt. Rengeteg programlehetőséget kínáltak, a személyzet barátságos és még nem is említettem a kiváló sört. Mindenkinek ajánlom a szállodát, bámikor visszamennék.”

Zuzana Andělová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2020

A szálláshelyről

A Hotel Belaria Resort *** Hradec nad Moravicí cseh településen található, a névadó kastélykomplexum (1,8 km) közelében, amely a klasszikus Fehér kastélyt, a neogótikus Vörös kastélyt és a Fehér tornyot foglalja magában. Merüljön el az abszolút békében és nyugalomban, és pihenjen egy természet, rétek és erdők által körülvett szállodában. A kastélyparkban egy könnyű tanösvényt is bejárhat, vagy ha egy kis túrára vágyna, akkor megmászhatja a Zimrovicka-sziklát (2 km), a Bezručov-kilátót (3,1 km) vagy a Sance-kilátót (6,3 km) is.

Tegyen kirándulást a Radun kastélyhoz (7,4 km), ahol egy angol park található, vagy a Hvozdnice természetvédelmi terület (9 km) is hivogató az érdekes tanösvényekkel, gazdag állat- és növényvilágával. Elmehet a gyönyörű Opava (10 km) városába is, amelyet "Szilézia fehér gyöngyszemének" neveznek, és ahol többek között a Sziléziai Múzeum - Csehország legrégebbi múzeuma - található. Ha csobbanni támadna kedve, akkor a Kravaře Aquapark (16 km) felé vegye az irányt. Télen pedig a Vaňkův kopec (17,7 km) vagy a HEIPARK Tošovice (22,6 km) síterepek várják a síelé szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

Szállása egy az 54 hangulatos szoba egyikében lesz. A szállodát 2016-ban teljesen felújították, így modern belső tér várja a vendégeket. Néhány szobához szabadtéri ülőhelyekkel. felszerelet saját erkély is tartozik.

  • A kétágyas szoba 2 ággyal, TV-vel, íróasztallal és mini hűtőszekrénnyel van felszerelve. A szoba privát fürdőszobával és termézetesen wifi-hozzáféréssel is rendelkezik. Lehetőség van pótágy elhelyezésére is.

  • A háromágyas szoba 3 fix ággyal és 1 pótággyal rendelkezik, így összesen akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas lehet. A felszereltséghez TV, WiFi kapcsolat, íróasztal és fürdőszoba tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében válogatott specialitásokat fogyaszthat, amelyeket a legfinomabb alapanyagok felhasználásával kerülnek a tányérokra. A menü a szezonális alapanyagokra helyezi a hangsúlyt, és a vegetáriánusok, vegánok és egyéb ételallergiával rendelkező vendégekre számára is kínál választási lehetőségeket.

Az étterem "bababarát", így az édesanyák kellemes környezetben ülhetnek le kisgyermekeikkel, hogy elfogyasszák az ételeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodakomplexum része az újonnan épült, modern wellness-részleg, ahol a jól megérdemelt pihenés pillanatait élvezheti. Kényeztesse magát a fedett medencében, a pezsgőfürdőben, a szaunavilágban, ahol finn és infraszauna várja vagy egy kényeztető masszázs is a rendelkezésére áll. Nyáron pedig a szabadtéri medencében csobbanhat..

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában társasjátékok kölcsönözhetők, amelyek ideálisak a családi együtt töltött időhöz. A legkisebbek számára egy szórakoztató gyermekjátszószoba is rendelkezésükre áll.

Hotel Belaria Resort ***

Hotel Belaria Resort ***

Žimrovická 663 , Hradec nad Moravicí
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Wesex Company Limited organizační složka v ČR Cégjegyzékszám: 24171247


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Baby barát
Minibár
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Busz megálló
5 km
Sípálya
17,8 km
Sífutás
17,8 km

Utazási tippek

Hradec nad Moravicí vára

Hradec nad Moravicí vára Utazási tipp

Hradec nad Moravicí kiterjedt kastélyparkjához tartozik a Fehér kastély, a Vörös kastély és a Fehér torony. A parkot Szilézia gyöngyszemének is nevezik, 2001 óta nemzeti kulturális műemlék. A kastélypark területére a belépés díjas, a látogatók pedig két túra közül választhatnak. A fő túra magában foglalja a báltermek és a hercegi lakosztály belső tereinek megtekintését. A kiegészítő túra keretében a vendégfogadó lakosztályát, a fogadótermet, a sekrestyével is rendelkező kastélykápolnát és a címertermet is megismerhetik.

További információ
Slezská Harta víztározó
Slezská Harta víztározó
Őrvárak Kružberk közelében
Őrvárak Kružberk közelében
Ostrava
Ostrava