Töltsön el egy felejthetetlen pihenést a Balti tenger partjánál található Neptuno Resort & Spa **** szállodában, amely kellemes hangulatú szobáival, pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt modern wellness-részlegével teljesen leveszi majd a lábáról. A helyi konyha is nagy vonzerőt jelent, ahol a félpanzió során megkóstolhatja a helyi termékekből készült ízletes ételeket. A strandtól mindössze 750 m-re lévő távolság is tökéletes a nyári vakációhoz, de a híres kikötővárosba, Kołobrzegbe is ellátogathat.

A szálláshelyről

A Neptuno Resort & Spa **** szálloda a lengyelországi Dźwirzyno településen található, mindössze 13 km-re a híres Kolobrzeg kikötővárostól, és csupán 750 méterre a Balti-tenger partjától. A tengerparti fekvésnek köszönhetően a gyönyörű, tiszta, homokos strandok és a festői környező természet csupán egy karnyújtásnyira lesz.

A strandon való úszás és pihenés természetesen a legnépszerűbb, de az aktívabbak kipróbálhatják a széllovaglást, a sárkányhajózást és más vízi sportokat is. Felfedezhetik a Sportközpontot (1,8 km) is, ahol kosárlabda-, röplabda- és futballpályák, teniszpálya, edzőterem, gördeszkapark és minigolfpálya várja. Vagy sétáljon egyet a közeli fenyőerdőben található Egészségpályán (600 m), és próbálja ki a 15 edzőállomás egyikét.

Ezután tegyen egy kirándulást a közeli Kolobrzeg (13 km) kikötővárosba, ahol a 19-20. század fordulójáról származó híres világítótorony, a 14. századi Szűz Mária mennybemenetelének katedrálisa és a gyönyörű, 220 méter hosszú Kolobrzeg-i móló található. Gyerekekkel érdemes ellátogatni a város szélén található a nyugati ihletésű Zieleniewo Vidámparkba (12,2 km), ahol egy mini állatkertet és különböző szórakoztató attrakciókat talál.

Strandok és tengerpart

A szálloda mindössze körülbelül egy 10 perces sétára lesz a strandtól. Élvezze a homokos Dźwirzyno strandot, amely más strandok közelében található, így nem számít, hogy melyik irányba megy tovább, mindenhol egy olyan hely várja, ahol úszhat és kikapcsolódhat. A Dźwirzyno strand fenyőfákkal és ősi tölgyfákkal szegélyezett, és a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően a strand alkalmas a gyermekes családok számára is.

A vízi szórakozásért a közeli Giebowo strand (6,5 km) is megér egy látogatást. Ez számos tevékenységet kínál, beleértve a vízi sportokat is. A Dźwirzyno strandhoz hasonlóan itt is a világos homok és a tiszta víz a jellemző.

Hol fogok aludni?

Szállása a 99 hangulatos, semleges színekkel és rusztikus dekorációval berendezett szoba egyikében lesz. Mindegyik szoba természetesen privát fürdőszobával, hajszárítóval és piperecikkekkel, wifi-hozzáféréssel és TV-vel rendelkezik. A szobában talál egy kis hűtőszekrényt, egy kávé- és teakészletet, valamint egy strandfelszerelést - 2 napozóágyat és egy napernyőt - is.

  • A Classic szoba egy szomszédos épületben található, amely kényelmes választás párok számára. Területe 14 m², és egy franciaággyal és egy öltözőasztallal van felszerelve. Ez a szobatípus nyugati fekvésű, és erkélyre vagy teraszra nyílik.

  • A Comfort szoba a főépülethez kapcsolódó szomszédos épületben található. A 21 m²-es szoba egy franciaággyal és egy kanapéággyal rendelkezik, így akár 4 személy is kényelmesen elfér benne. Ezekből a keleti fekvésű szobákból erkély vagy terasz nyílik.

  • A Lux szoba a főépületben található, és déli fekvésű ablakokkal rendelkezik. Szintén hozzáféréssel rendelkezik egy erkélyhez vagy teraszhoz. A 22 m²-es szobában egy franciaágy, egy kanapéágy és egy öltözőasztal található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Neptuno étteremben a lengyel és a nemzetközi konyha legjavát kóstolhatja meg. Minden étel a legfrissebb, helyi beszállítóktól származó alapanyagokból készül, amely nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy hozzáadott aromákat. A vegetáriánusok, vegánok vagy a laktóz- és gluténmentes étrendet követő vendégek sem maradnak ki a kínálatból.

Hol kapcsolódhatok ki?

Merüljön el a szálloda wellness-részlegében, ahol aromaterápiás és sóinhalációs kabin, száraz szauna, gőzfürdő, hűsítő vödör, élményzuhanyok, nagy pezsgőfürdők és egy fűtött padokkal ellátott relaxációs részleg várja a feltöltődésre vágyókat. Természetesen masszázsok és szépségápolási kezelések választéka is várja a vendégeket.

A testmozgást kedvelők számára modern TechnoGym berendezésekkel és egyéb edzőeszközökkel felszerelt fitness terem is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda büszke arra, hogy család- és gyermekbarát létesítményként tartják számon, sőt, több díjat is nyert "családbarát" megközelítéséért. A gyermekek és a szülők kényelme érdekében a szálloda kiságyakat, pelenkázóasztalokat, fürdőkádakat és vécéülőkéket biztosít. Az étteremben többek között gyermekmenü is elérhető, a televízió pedig kifejezetten gyermekcsatornákra van hangolva. Ezen kívül a fiatal vendégek is élvezhetik a pihenés minden egyes percét, ugyanis a gyermekek számára különleges masszázzsal és manikűrrel/pedikűrrel készülnek.

A szórakozás sem marad el: a szálloda halljában ugyanis számos játszószoba várja a kicsiket, mint például a Wioska trollok játékszobája fa játékokkal és gyermekbútorokkal, multimédiás játékszoba, Duna kerti játékszoba játékokkal és PlayStation konzolokkal, Xbox konzolokkal. Az étteremben gyerek sarok, valamint egy faházakkal, mászókákkal, mászófallal, trambulin és egyéb attrakciókkal felszerelt szabadtéri játszószoba.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Lehetőség van társasjátékok, könyvek, kerékpárok (gyermeküléssel és sisakkal együtt), nordic walking botok és egyéb sporteszközök kölcsönzésére, az épületet pedig egy strandröplabdapálya veszi körül. Rossz idő esetén asztali foci vagy biliárd garantálja a szórakozást.

A háziállatokról is jól gondoskodnak - elvégre ők is családtagok. Előzetes egyeztetés alapján tál, ágy és tisztítótasakok állnak rendelkezésre.

Neptuno Resort & Spa ****

Neptuno Resort & Spa ****

ul. Wyzwolenia 25 , Dźwirzyno
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Neptuno Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 386313783


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
85 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
9,1 km

Utazási tippek

Kołobrzeg-i világítótorony

Kołobrzeg-i világítótorony Utazási tipp

A lengyel fürdőváros, Kolobrzeg meghatározó eleme a csodálatos tégla világítótorony. Ez egy lengyel kulturális műemlék, amely 1964-ben felkerült a kulturális műemlékek listájára. A világítótorony 26 méter magas, és kilátótoronyként is funkcionál. Galériáiról csodálatos kilátás nyílik a Balti-tengerre és egész Kolobřehre. Azonban csak a nyári hónapokban lehet feljutni rá, amikor a messzeségbe nyíló kilátás mellett a mineralógiai múzeum** ékköveit is élvezheti. Ajánljuk azonban, hogy az év bármely szakában látogasson el ide, még ha csak kívülről is.

Kołobrzegi móló
Kołobrzegi móló
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kolobreni katedrális
Kolobreni katedrális