Tapasztalja meg a lengyelországi Sas-hegység szépségét, és pihenjen a cseh-lengyel határ közelében fekvő Zieleniecben található Orlicka Skała *** panzióban, ahol a gyönyörű természet mellett félpanziós ellátásban részesül és korlátlan hozzáférést kap a wellness részleghez. Töltődjön fel az úszómedencében, vagy a pezsgőfürdőben, ha további kényeztetésre vágyna, akkor próbálja ki a finn szaunát. Emellett utalványunknak köszönhetően masszázsutalványt és különböző kedvezményeket is igénybe vehet.

A szálláshelyről

Az Orlicka Skała Panzió *** a dél-lengyelországi Kłodzko régióban, a Zieleniec hegyvidéki település szívében található, a Sas-hegységben (vagy más néven Orlicei hegységben). A hagyományos hegyi faház, modern belsővel megfelelő hely lehet egy tökéletes aktív pihenéshez. A vendégház elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes lehetőséget kínál a Sas-hegység lengyel oldalának felfedezésére.

Zieleniec az egyik legjelentősebb hegyikerékpáros központ. A Sas-hegység gerincén több tucat kilométernyi, minden nehézségi fokozatú kerékpárút fut végig. A vendégház recepcióján lehetőség van kerékpár bérlésre, így kényelmesen felfedezheti a környéket, vagy látogasson el a Family Bike Park Zieleniec (400 m) kerékpárútjára. A vendégház közelében számos túra- és kerékpárút mentén fedezheti fel a környező kirándulóhelyeket.

Látogasson el a Vrchmezí kilátótoronyhoz (3,4 km), a Fryderyka-erőd romjaihoz (11,5 km), a Serlich hegyhez (2 km) vagy a Bludny-sziklákhoz (25 km). Látogasson el a híres gyógyító ásványvízforrásokért a népszerű Duszniki-Zdrój (12 km), Kudowa-Zdrój (22 km) vagy Polanica-Zdrój (24 km) fürdővárosokba.

De a téli szezonban sem fog unatkozni. Zieleniec híres síparadicsoma, több mint 20 km sípályával várja, amelyet 23 felvonó és 3 felvonó szolgál ki. Az északi lejtőkön való magas fekvésének köszönhetően ideális hóviszonyok uralkodnak egész télen.

Hol fogok aludni?

A 27 m²-es Prémium szoba kiváló választás lehet két fő számára, amely privát fürdőszobával és pihenőszobával rendelkezik. A szoba felszereltségéhez WiFi hozzáférés, műholdas TV, minibár, hűtőszekrény, tea- és kávéskészlet, széf, telefon, fürdőköpeny, hajszárító és piperecikkek is tartoznak.

A 39 m²-es Apartman mérete miatt ideális választás lehet családok számára. Az apartman egy hálószobából, egy kényelmes ággyal, egy különálló nappaliból és egy privát fürdőszobából áll. A szálláshelyhez erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a vidékre. A szobák felszereltségéhez WiFi-kapcsolat, műholdas TV, minibár, hűtőszekrény, széf, telefon, tea- és kávéskészlet, fürdőköpeny, hajszárító és piperecikkek is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzióban hagyományos ételeket kóstolhat meg egy kis modern csavarral fűszerezve, amelyeket kizárólag friss, helyben termelt alapanyagokból készítenek. A különlegességek közé tartozik a házi vaj, a biotojás, valamint a helyi gazdáktól származó pácolt húsok és sajtok. Egy hosszú nap után jól esik a pihenés a panzió kandallós bárjában, ahol kikapcsolódhat egy pohár fiom itallal egy házi készítésű desszert kíséretével.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió wellnessrészlegében teljesen kikapcsolódhat, amely finn szaunával, pezsgőfürdővel és rekreációs medencével várja vendégeit. Próbálja ki a masszázst, amely a tapasztalt kezeknek köszönhetően teljesen felfrissíti majd.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket gyermeksarokkal várják, valamint jóidőben egy kültéri játszótéren vezethetik le felesleges energiájukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Felfedezheti kerékpárral a lengyel Sas-hegység szépségeit, a panzióban kerékpártárolót is talál, ami a téli időszakban sítárolóként szolgál.

Pensjonat Orlicka Skała ***

Pensjonat Orlicka Skała ***

Zieleniec 3a , Duszniki Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Orlicka Skala Ewa Wojtera, Marek Wojtera, Kamila Wojtera-Lesiak, Alicja Wojtera-Zakrzewska S.C. Cégjegyzékszám: 363102989


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,4 km

Utazási tippek

Zieleniec

Zieleniec Utazási tipp

Látogasson el a lengyelországi Zieleniec kisvárosába, amely a síelők körében igen jól ismert név, mivel itt található egy modern síközpont. A téli sportok szerelmeseit kiváló körülmények, hosszú síszezon és kiválóan gondozott pályák várják. Zieleniecben síelni egyszerűen élvezet. A szezon kezdetével számos kulturális események várják. Érdemes itt tölteni a karácsonyt és a szilvesztert is. Mindenféle koncertek, gyerekeknek szóló attrakciók és természetesen késő éjszakába nyúló síelés várja az érdeklődőket. Ha elég bátor, még egy versenyen is részt vehet itt, amelyen minden korosztály részt vehet.

Zieleniec azonban sokkal többet kínál, mint a Sas-hegység gyönyörűen hófödte lejtői; itt egész évben talál programot. Kerékpározhat vagy túrázhat és felfedezheti a több tucat kilométernyi hegyi ösvényt a Sas-, Bistřice vagy Stolowe-hegységben. A régió ideális egynapos túrákra és kerékpártúrákra, ahol megcsodálhatja a gyönyörű tájat. Felfedezheti a történelmi műemlékeket is, mint például a St. Anna templom, amely egy 18. századi fatemplom helyén épült 1901-1902-ben.

További információ
Duszniki-Zdrój
Duszniki-Zdrój
Polanica-Zdrój
Polanica-Zdrój
Kudowa Zdrój gyógyfürdő
Kudowa Zdrój gyógyfürdő