Látogasson el a méltán híres Marienbad fürdővárosába és legyen részese egy luxuspihenésnek. Szálljon meg a Hotel Queens **** szállodában, ahol gyönyörű, hangulatos szobákban pihenhet, ízletes félpanziós ellátásban lesz része, valamint teljesen feltöltődhet a pezsgőfürdővel, medencével és szaunával felszerelt wellness-részlegben. Sétáljon végig a gyönyörű oszlopcsarnokokon, kóstolja meg a híres gyógyító forrásokat és hangolódjon rá a fürdőváros hangulatára.

A szálláshelyről

A gyönyörű Hotel Queens **** szálloda a festői Marienbad fürdővárosban található, rövid távolságra a történelmi városrésztől, az oszlopcsarnokoktól és a legfontosabb látnivalóktól.

Ha először jár a városban mindenképpen látogasson el először a fő oszlopcsarnokokhoz, és kóstolja meg az itt feltörő gyógyít ásványvízforrásokat. A szállodához legközelebb a Ferdinánd-forrás kolonnádja (550 m) található, a többi az Úšovický-patak mentén tett kellemes sétával elérhető. Körülbelül negyedórás séta után elérhető az Ambrozov-forrás (1,3 km), a Karolinina és Rudolf-forrás kolonnádja (1,2 km), a Maxim Gorkij-kolonnád (1,4 km) és a híres Éneklő szökőkút (1,3 km) is. Útközben lekanyarodhat a Goethe pihenőhelynél (1,2 km) és a Karl-kereszt (1,2 km) nevezetességeihez, vagy egyenesen a Hvozd lovas pihenőnél (2 km) és a Boheminium Miniatűrparknál (2,1 km) is megállhat, amely a negyedik legnagyobb Európában.

Ha érdekesebb helyek is vonzzák, tegyen egy kirándulást a történelmi Kladská (8,9 km) településre, ahol megtekintheti a svájci-tiroli rönkházakat vadászházakat és tőzeglápokat. Hódítsa meg Loket várát (33,5 km), vagy a Kynžvart várát (10,1 km). Vízi kikapcsolódásért elmehet más fürdővárosokba is mint például Karlovy Vary (40,8 km) és Františkovy Lázně (37,2 km). Nyáron ússzon egyet a Lido vízében (3,8 km) homokos strandjával, télen pedig korcsolyázzon a Téli Stadionban (1,2 km), vagy vegye fel a síléceit és fedezze fel a Mariánka síközpont (1,6 km) lejtőit, ahol 3 sípálya, gyermekpark, síiskola és 5 rendszeresen karbantartott sífutópálya is várja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy a modern és elegánsan berendezett szobák és lakosztályok egyikében lesz. A teljes kényelem érdekében minden szoba légkondicionálóval, WiFi hozzáféréssel és privát fürdőszobával, káddal vagy zuhanyzóval van felszerelve. Minden szobához erkély vagy terasz is tartozik, ahonnan megcsodálhatja a környező természet szépségét.

A Superior szoba 21-25 m²-es, és maximum 2 fő elhelyezésére alkalmas. A szobában síkképernyős TV, telefon, vízforraló, íróasztal és fotel, szekrény, hajszárító, fürdőköpeny és papucs, vasalószett, valamint széf és minibár is található.

A Superior Deluxe szoba nagyobb, mint az előző opció, 31 m²-es. Alkalmas 2 fő számára is, akik kényelmesen elférnek majd a nagy franciaágyon. Ezenkívül egy kisebb kanapé is rendelkezésre áll. Felszereltségében TV, telefon, széf, minibár, vasaló, íróasztal és vízforraló, valamint a privát fürdőszobában hajszárító, fürdőköpeny és papucs is található.

A Junior lakosztály 29-40 m²-en kínál szállást **2 felnőtt számára, ahol 1 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Természetesen minden kényelem biztosított, beleértve az LCD TV-t, minibárt, íróasztalt, széfet, vasalószettet, vagy vízforralót. Ezen kívül fürdőköpeny, papucs és hajszárító is rendelkezésre áll.

A 40 m² alapterületű Lakosztály külön hálószobával és tágas nappalival rendelkezik. Legfeljebb 4 fő fér el benne, a kényelemről pedig többek között a kanapé és az ülőgarnitúra gondoskodik, míg az íróasztal munka közben nyújt majd segítséget.

Az Apartman (45-59 m²) ideális választás gyermekes családok vagy azon vendégek számára, akik értékelik a nagy tereket, a kényelmes nappalit és, hogy szállásuk akár 5 fő elhelyezésére is alkalmas. Ezen kívül nem hiányzik innen sem a kanapé és az íróasztal sem.

Queen's lakosztály a szálloda tornyában található, mérete pedig 54 m². Ez egy luxus duplex apartman, ami maximum 5 fő elszállásolására alkalmas, akik a tágas, kanapékkal berendezett nappali és az emeleten található külön hálószobák kényelmét élvezhetik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Laver's étterme, a finom mediterrán konyhára helyezi a hangsúlyt, amely gazdag és változatos menüt kínál, beleértve a svédasztalos reggelit és a bőséges háromfogásos vacsorát. A finom ételek mellett megkóstolhatja a világ minden tájáról származó borok kiváló választékát. Az étterem és a napfényes terasz mellett a bárban vagy a társalgóban is pihenhet.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda wellness-részlegében, ahol relaxációs medence, ellenáramoltatós pezsgőfürdő, relaxációs zóna, gőz- és finn szauna, élményzuhany, valamint Kneipp-sétány várja a vendégeket. Ha igazán kényeztetni szeretné magát, foglaljon belépést a privát wellness-zónába, ahol 6 személyes pezsgőfürdő egy finn szauna, hűtőmedence, hideg vödrös zuhany és nyugágyakkal felszerelt relaxációs szoba található. A luxus SPA zónában tapasztalt terapeuták csapata gondoskodik az igényeiről, ahol a professzionális masszázsok és különféle kezelések segítségével úgy érezheti majd magát, mintha teljesen újjászületettt volna.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda közelében egy 8 salakos teniszpálya található, így fenntartva a fürdőváros nagy múltú teniszhagyományát, mivel az 1935-ben alapított teniszpályák még a szállodát is megelőzték.

Hotel Queens ****

Hotel Queens ****

Anglická 615 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Tennis Agens Mariánské Lázně spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 24795780


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
390 Kč/éj ellenében bevihető - Kisebb kutyák a szállodában és az étterembe is bevihetők.
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 200 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Busz megálló
1,7 km
Sípálya
2,1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Goethe kilátó
Goethe kilátó
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Hamelika kilátótorony
Hamelika kilátótorony