Éljen át egy pokolian jó nyaralást a csehországi Hlinskóban található Peklo Čertovina egyedülálló szórakoztató központban. Felfedezheti az összes pokoli kamrát, találkozhat Bromildával, a boszorkánnyal, és talán még magával Luciferrel is! Szállása egy gyönyörű, tematikus apartmanban lesz, ahol nagyszerű félpanziós ellátás várja majd. A gyerekeket pedig Az ördög meséje című mesefilm vetítése és kedvezményes belépő a Podlesíčko mesefaluba várja.

Tudtad, hogy...?

2017-ben Zdeněk Troška rendező itt forgatta az Ördögök című népszerű mesét.


A szálláshelyről

A Peklo Čertovina egy egyedülálló komplexum, amely akár 12 méter mélyre is eljuttatja a föld alá. A labirintus gyomrában található egy étterem, egy borbár, egy mikro sörfőzde és számos ördögi hely, ahol még egy színdarabban is részt lehet venni. Az épületben több szálláslehetőség is található, mint például a Hotel Kocourkov, a Chaloupky, a Penzion u Jidáš, valamint lakókocsik és egy sátorváros várja az idelátogatókat.

A pokol összes kamrájának teljes körű felfedezéséhez egy egyórás, szórakoztató túrán vehet részt (előzetes foglalás szükséges). A túra során egy egész csapat ördög kíséri majd, hogy megnézhesse a 3 kis előadás egyikét: Az ördög megrázza a portást, Lucifer férjhez megy vagy a Lucifer elválik. A felnőtteket is érdekelni fogja a nyári szünetben és hétvégén szervezett kiegészítő program (40 perc) - túra a botanikus kertben és a Pokoli Pörkölőben, ahol a mogyorós és csokoládéillatú Cherokee kávé készül, amelyet a hangulatos kávézóban fogyaszthatják el.

Ha pedig egy kis szünetet szeretne tartani, tegyen egy túrát a környéken. A gyerekek imádni fogják a Podlesíčko mesefalu (23,4 km) meglátogatását, míg a bátrabbak egy kis kitérőt tehetnek a Draxmoori kísértetkastély (52,7 km) felé, ahol 3D-s mozi, kísértetfelvonó és különféle méretű mese- és horrorlények várják a látogatókat. Vagy csak tegyen egy kellemes gyalogtúrát, esetleg a Rataj-tavak melletti természeti emlékműhöz (3,8 km), ahol számos veszélyeztetett növény- és állatfajjal találkozhat.

Hol fogok aludni?

Szállása az U Jidáše panzió modern apartmanjaiban vagy a Hotel Kocourkov elegáns szobáiban lesz. Az U Jidase apartmanok szellős, modern berendezésükkel és kiváló felszereltségükkel nyűgözik majd le. Minden apartman privát fürdőszobával, hajszárítóval, WC-vel, légkondicionálóval, TV-vel és minibárral rendelkezik.

  • Az U Bromildy apartman egy teljesen felszerelt konyhát is kínál háztartási gépekkel, étkezőasztalt székekkel, kanapéágyat, egy hangulatos hálószobát kandallóval és egy tágas szabadtéri teraszt. A fürdőszobában zuhanyzó és fürdőkád is található.

  • Az U Kruciána apartman 2 különálló hálószobából áll, így biztosítva a vendégek számára a magánszférát. A franciaágyon kívül mindkét hálószobában van egy kis ülősarok, valamint az apartman saját erkéllyel is rendelkezik. A fürdőszobában pedig zuhanyzó áll rendelkezésre.

  • Az U Vytřase apartman egy modern, stílusos hálószobával és tetőtéri ablakkal ellátott, gyönyörű kilátást nyújtó, modern galériás szobát kínál. Van egy társalgó és egy saját erkély is. A fürdőszoba pedig zuhanyzóval van felszerelve.

A Hotel Kocourkov szobái és lakosztályai igazán egyediek - mindegyiknek saját témája van, amelyhez tökéletesen igazodik. Az utolsó simításokról művészi asztalosok és festők gondoskodtak. De bármilyen témájú is a szoba, mindegyikben megtalálható a légkondicionáló, privát fürdőszoba hajszárító, hűtőszekrény, minibár, kávéfőző, 2 TV, valamint erkély ülőhellyel és TV.

  • Az U Myslivce szoba egy franciaággyal, egy 2 ágyas hálófülkével, valamint egy kanapéággyal van felszerelve. A fából készült dekoráció és a kézzel festett falak miatt úgy érezheti magát, mintha csak egy elvarázsolt erdőben lenne.

  • A Farmhouse szoba különösen a vidék szerelmeseinek, valamint a gazdáknak fog örömet okozni, ugyanis itt tartózkodásuk alatt gyönyörű kis tanyasi állatok kísérik majd végig Önöket. A rusztikusan berendezett szobában egy 2 ágyas hálófülke, egy franciaágy és egy kanapéágy található.

  • A Na Nádraží szoba ideális választás a motorok és gőzmozdonyok rajongói számára. Aludjon a 2 ágyas emeletes hálófülkében, amely egy igazi vasúti kocsira hasonlít. Alatta egy franciaágy és egy kanapéágy található.

  • A Western szoba a vadnyugatra repíti majd el. Tegye el csomagjait a postakocsiban, és kényeztesse magát pihenéssel és kikapcsolódással a saját szalonjában, amely egy 2 személyes hálófülkét és egy franciaágyat tartalmaz. Természetesen egy kanapéágy is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Itt még a legbűnösebbek sem fognak éhezni - a rendhagyó étteremben hagyományos különlegességeket készítenek a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával. Ezen kívül minden pénteken részt vehetnek a Torkosság estéjén, amely egy egyórás program, büfével, tombolával, zenével és ördögi versenyekkel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyári hónapokban Önre és gyermekeire is a szórakozás vár a fűtött szabadtéri medencében.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A komplexumban a Čertoland gyermekjátszótér várja a legkisebb vendégeket, ugrálóvárral, körhintával, csúszdákkal és kötélpiramissal, valamint egy fedett játszószoba is a rendelkezésükre áll ugrálóvárral, pingpongasztallal, biliárddal és egyéb eszközökkel. A játszótér és a játékszoba használata felár ellenében áll rendelkezésre.

A szórakozásról a naponta megrendezésre kerülő Ördögi mese és a Pokol az erdőben tanösvény is gondoskodik, amely 20-30 perces sétát jelent a gyerekeknek. Nyáron pedig egy erdei utazást tehetnek az erdőben egy ördög kíséretében. Ne felejtse el meglátogatni Bromildát, a boszorkányt, aki a Pokol előtti mesebeli kunyhóban lakik.

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Medkovy kopce 35 , Hlinsko v Čechách
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PEKLOČERTOVINA s.r.o. Cégjegyzékszám: 28856350


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
650 Kč/éj ellenében bevihető - csak előzetes egyeztetés után
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4 km
Busz megálló
1 km
Sípálya
6,4 km
Sífutás
5 km

Utazási tippek

Zdar nad Sazavou

Zdar nad Sazavou Utazási tipp

Žďár nad Sázavou és környéke számos érdekes látnivalóval van tele, amelyeket érdemes megnézni. Engedje magát elvarázsolni a Zelená hora templom egyedülálló épületének misztikumától. A városban éttermek, kávézók vagy egy pihenőközpont várja Önt uszodával és wellness részleggel. Az aktív pihenés érdekében kihasználhatja a környék számos kerékpárútját.

A Hamry nad Sázavou festői környéke is elvarázsolja majd. Van itt egy kőhíd és egy figyelemre méltó Rossy-szikla, amely egy hatalmas kőből készült mamutfejet rejt, amely Michal Olšiak művész érdekes szobor-sorozatához tartozik, amely a környéken szétszórva található. Néhány kilométerrel arrébb, a Rosička-hegyen egy kilátótorony is található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre.

További információ
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Nové Město na Moravě
Nové Město na Moravě
Draxmoor kísértetkastély
Draxmoor kísértetkastély