A lengyelországi Pobierowo település közvetlenül a Balti-tenger partján fekszik, amely egész évben kitűnő pihenést kínál egy friss tengeri levegőjű, szép kis stranddal rendelkező területen. A Hotel Paula Wellness & SPA *** mindössze 2 percre található a strandtól és a tengertől, és a kényelmes szobák mellett félpanziós ellátást is kínál. Kényeztesse magát a wellness-részlegben, ahol sósvizes medence, pezsgőfürdő és szaunák várják.

A szálláshelyről

A Hotel Paula *** a lengyelországi Pobierowo településen található, a Balti-tenger partján, Kolobrzeg közelében, az egyik legnépszerűbb üdülőhelyen.

Ha nincs kedve a tengerparton napozni, tegyen egy sétát a környéken. Érdemes meglátogatni például az Eva Braun-házat (2,7 km) vagy a Mágikus házat (1,7 km), amely érdekessége, hogy fejjel lefelé épült. Gyerekeket és felnőtteket egyaránt lenyűgöz a cápákat és más tengeri állatokat bemutató Ócenárium (1,6 km), vagy a papagájokat és más egzotikus madarakat bemutató Papugarnia (650 m).

Ellátogathat a népszerű Kolobrzeg (55 km) városába is, amelynek fő vonzereje a fürdőházak tucatja, ahol az egészségügyi kezelések széles választéka várja. Az aktívabbak felmehetnek a helyi kilátóra, ahonnan 26 méteres magasságból az egész várost és a Balti-tengert figyelhetik meg.

Strandok és tengerpart

A strandok természetesen nagy vonzerőt jelentenek, a szállodától mindössze néhány lépésre van a homokos Pobierowo strand (1,4 km). Nagyon tiszta, jól karbantartott és nyáron ráadásul vizimentők gondoskodnak a biztonságról. A víz fokozatos mélyülésének köszönhetően még a gyerekek is jól szórakozhatnak itt, és egyes területekre négylábú barátját is magával hozhatja. Mosdók, strandbárok és napozóágyak kölcsönzése is rendelkezésre állnak.

A Trzęsacz (2,9 km) és Rewal (9,3 km) strandjaira is ellátogathat. A Trzęsacz strand egy szikla alatt található, amely árnyékot vet a strand egy részére. A víz fokozatosan mélyül, a strand homokos és kavicsos. A Rewal strand homokos, nagyon népszerű, tele van szórakoztató látnivalókkal a gyermekek és a felnőttek számára. Ráadásul itt egy jet-ski kölcsönzőt is talál.

Hol fogok aludni?

A szellős kétágyas szobák kellemes színekben pompáznak és kényelmes bútorokkal vannak berendezve. A szobákban két egyszemélyes ágy vagy egy franciaágy található, és némelyikben kanapéágy, fotel vagy íróasztal is található. Természetesen privát fürdőszoba, TV, hűtőszekrény és WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermének köszönhetően minden napját svédasztalos reggelivel kezdheti, ahol kedvére válogathat. Az ebédet klasszikusan szolgálják fel, amely során hagyományos lengyel ételeket és nemzetközi specialitásokat fogyaszthat. A nap zárásaként szintén svédasztalos formában fogyaszthatja el a vacsorát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlege az egészség és szépség igazi oázisa lesz. Pihenhet a medencében, a pezsgőfürdőben vagy a sófürdőben. A szauna vagy a gőzfürdő segít megerősíteni az immunrendszerét, és a szálloda felszerelt fitnesztermében formába hozhatja magát.

Kényeztetheti magát a spa részlegen is, ahol különféle masszázsok közül választhat, beleértve a lávaköves masszázst, valamint egyéb gyógyító vagy szépítő kezeléseket is kipróbálhat, mint például tőzegpakolások, infravörös fényterápia, nyirokdrenázs stb.

Hotel Paula Wellness & SPA ***

Hotel Paula Wellness & SPA ***

Grunwaldzka 131 , Pobierowo
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Maciej Slapek Cégjegyzékszám: 362438457


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
11 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 8 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
11 km

Utazási tippek

Pobierowo település

Pobierowo település Utazási tipp

Pobierowo egy igazi balti paradicsom. Ez a lengyel település egy mesés tengerparton fekszik, csodás erdőkkel körülvéve. A fenyőfákkal szegélyezett gyönyörű homokos strandjának és a rengeteg sportolási és kikapcsolódási lehetőségnek köszönhetően Pobierowo népszerű üdülőhely lett. Kiváló környezet azoknak, akik nem kedvelik a túlzott forróságot. Pobierowo partján kialakítottak egy tengeri fürdőhelyet, ahol nyáron úszómesterek figyelnek a vendégekre és kellemes zenével és frissítőkkel várják a pihenni vágyókat. Az idelátogatók élvezhetik a fürdőzést, a napozást a homokos strandon és kellemes esti sétákat tehetnek a város tengerparti sétányán.

Pobierowo vidám hangulatával teljesen leveszi majd a lábáról. Ugyanis a szezonban az egész település szinte életre kel. Finom helyi ételek, romantikus hangulatú éttermek és gyönyörű szálláshelyek várják minden sarkon a látogatókat. A mesés tengerparti sétányon töltött idő nagyszerű élményt nyújt. A balti térség jellegzetességeként állandó a jókedv, az emberek nevetnek, kellemes zene szól és mindenütt a jó ételek illata terjeng.

Milyen kikapcsolódási lehetőségeket talál még a tengerparti pihenésen kívül?

  • Sportkomplexum foci- és kosárlabdapályákkal, valamint gördeszkás parkkal
  • Pobierowo Ócenárium cápákkal és rájákkal
  • Papugrania - papagájok és egzotikus madarak kiállítása
  • Magic House - egy egyedi ház fejjel lefelé állva
  • Eva Braun háza
További információ
Woliński Nemzeti Park
Woliński Nemzeti Park
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Grzybowo strand
Grzybowo strand