Utazzon el Lengyelországba és töltsön el ott egy remek üdülést miközben a tökéletes nyugalmat élvezheti a Balti-tenger partján. A Saltic Hotel Resort & Spa Łeba **** gyönyörű szobákat, helyi biotermékekből készült luxus félpanziós ellátást, csodálatos gyógyfürdőzést valamint rengeteg gyermekprogramot kínál. Mindezt közvetlenül a homokos strand, egy a vízi sportokra kiválóan alkalmas tó és a gyönyörű kirándulóhelyekkel rendelkező Słowiński Nemzeti Park mellett.

A szálláshelyről

A Saltic Hotel Resort & SPA **** a béke és a pihenés oázisa a lengyel kikötővárosban, Łeba-ban. Az üdülőhely egy fenyőerdőben a Sarbsko-tó (350 m) és a Balti-tenger közelében található.

Ha nyáron utazik ide akkor biztosan nem lesz hiánya a szórakozásból. A Balti-tenger homokos strandja csobbanásra és napozásra csábítja a pihenni vágyókat , míg a Sarbsko-tó az a vízi sportok paradicsoma, mint a szörfözés, a sárkányhajózás, a vitorlázás és a kajakozás. A tó viszonylag sekély, így a vízhőmérséklete általában melegebb, mint amit a tengerben tapasztalhat. Ha pedig esetleg hűvösebb időben lesz része akkor pazar romantikus, tengerparti sétákat tehet és élvezheti a friss tengeri levegőt.

Ha pedig a víz helyett inkább az érintetlen természet vonzza akkor járja be a szállodát körülvevő Mierzeja Sarbska természetvédelmi területet, ahol megcsodálhatja a számos ott élő növény- és állatfajt. Vétek lenne kihagyni az UNESCO listáján is szereplő Słowiński Nemzeti Parkot (5 km) is. Ha pedig a szórakozás élteti, látogasson el a Sea Park Sarbsk-ba (9,2 km), ahol vízi csúszdák, kalandpálya, gokartok és sok izgalmas lehetőség várja..

Strandok és tengerpart

Csak néhány száz métert kell sétálni egy erdei ösvényen, és máris a lengyel tengerpart egyik legszebb strandján találjuk magunkat. A Leba strand (400 m) széles, tiszta, fenyőfákkal körülvett, finom, aranyszínű homokkal várja a látogatókat. A helyi levegő ráadásul tele van jóddal, ami jótékonyan hat a légzőszervekre.

A homokos part több kilométer hosszan húzódik. De felfedezheti a Mierzeja Sarbska természetvédelmi területen található gyönyörű Ulinia strandot (5 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállását egy csodaszép, kényelmesen berendezett Superior szobában foglalhatja el. A szoba 20-24 m²-es és saját erkéllyel, légkondicionálóval, franciaággyal, íróasztallal, kávé- és teáskészlettel, kis hűtőszekrénnyel, széffel, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkezik. A privát fürdőszobából pedig természetesen nem hiányozhat a zuhanyzó, a piperecikkek, a fürdőköpeny és a papucs sem.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda gyönyörű Natura éttermében modern, egészséges, a természet által inspirált konyhát ismerhet meg. Minden étel kizárólag helyi beszállítóktól származó regionális, bio termékekből készül. Ráadásul házi kenyeret is sütnek illetve húst és halat isfüstölnek közvetlenül az étteremben. Az étlap pedig változatos, szezonális menüvel várja a vendégeket, és természetesen a vega, a lisztérzékeny és a laktózérzékeny vendégekre is gondoltak. .

Hol kapcsolódhatok ki?

Merüljön el a kikapcsolódás világában, a wellness részlegben, ahol egész évben használható beltéri medence, száraz szauna és gőzfürdő várja. A kültéri részen fűtött medence, gyermekpancsoló medence és pihenőhely található napozóágyakkal, függőágyakkal és napernyőkkel.

A wellness élményt tovább fokozhatja masszázzsal vagy akár más kezeléssekkel illetve természetes kozmetikumok széles választékával, amelyeket gyakran frissen készít el Önnek a szálloda személyzete.

Ha aktív kikapcsolódásra vágyik, próbálja ki a klimatizált fitneszrészleget, amit széleskörű felszereltsége miatt kedvelnek a vendégek.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda tökéletesen felszerelt a gyermekekkel való tartózkodáshoz. A legkisebbek számára rendelkezésre áll egy beltéri játszószoba és egy szabadtéri játszótér is. Az étteremben pedig kérhetnek számukra különleges menüt és etetőszéket is, valamint palackmelegítő, sámli, bili, WC-ülőke és babakád is kölcsönözhető. Ezen kívül a gyerekek csobbanhatnak a medencében is, és akár a részükre kifejlesztett "hercegnői" vagy "lovagi" masszázst is kipróbálhatják.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Négylábú kedvencei is élvezni fogják az itt töltött kirándulást. És nemcsak azért mert a szálloda körüli erdő és a strand is tökéletes hely a sétálásra, hanem mert szobájában kutyatálakat, kényelmes kutyaágyat és jutalomfalatokat is talál majd.

Saltic Resort & Spa Łeba ****

Saltic Resort & Spa Łeba ****

Nadmorska 23A , Łeba
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Saltic Blachowski Szafrański Sp. k. Cégjegyzékszám: 383552599


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
93 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 58 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
3,2 km
Aquapark
9,2 km

Utazási tippek

Szlovén Nemzeti Park

Szlovén Nemzeti Park Utazási tipp

Lengyelország északi részén, a Balti-tengertől nem messze, egy nagyon szokatlan régió található. Talán nem is gondolná, hogy Lengyelországban Szlovén Nemzeti Park található. Az óriási mozgó homokdűnék inkább emlékeztetnek a távoli Szahara sivatagra, mint valamelyik szomszédunk tájára. Tavak, mocsarak és erdők egészítik ki a dűnéket, amelyek magassága elérheti a 40 métert is. Az UNESCO egyedülálló bioszféra-rezervátumát 140 kilométernyi túraútvonal segítségével csodálhatja meg, amelyek lenyűgöző kilátást nyújtó kilátótornyokkal rendelkeznek.

A Szlovén Nemzeti Park egyedisége miatt sok turista célpontja. Ide a Łeba melletti Rabka településről juthat el, ahol kerékpárt is bérelhet a barangoláshoz. Ha érdekli a hely történelme, ne hagyja ki a Klukiban található Szlovén falu múzeuma megtekintését sem, ahol bepillantást nyerhet a helyi lakosok egykori életébe.

További információ
Łeba városa
Łeba városa
A Lacka-dűne
A Lacka-dűne
A szlovén falu múzeuma
A szlovén falu múzeuma