Látogasson el Benesov csehországi kisvárosba, ahol mesés kirándulások és kellemes városnézés várja, ráadásul a mesés Prága városa is könnyen elérhető távolságban lesz. Utalványunknak köszönhetően kellemes pihenésben lesz része, kiváló reggelivel vagy félpanziós ellátással, kalandgolffal és a nyári szezonban úszómedencével is. A hab a tortán a szálloda új wellness-részlege lesz, finn szaunával, pezsgőfürdővel és relaxációs zónával.

A szálláshelyről

A Hotel Benica *** a csehországi Benesov kisvárosban található, amely ideális kiindulópont a Posázaví térség felfedezéséhez. Ez a Prágától délre fekvő gyönyörű terület a gyönyörű természet, a történelmi emlékek és az aktív pihenés kombinációját kínálja a Sázava folyó közelében. Megcsodálhatja például a Konopiště várat (1,5 km), a Sobehrdy tanyaparkot (8,6 km), a Jemniště várat (14 km) vagy a Cseh Sternberk várat (24 km). A Lešany Katonai Múzeum (14,5 km) vagy a Java Múzeum (2,1 km) szintén megér egy látogatást. Vízi kalandokért látogasson el a népszerű Čestlice Aquaparkba, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt el lesznek ragadtatva. Csehország legnagyobb aquaparkja a maga 9.150 m²-es vízi világával a szállodától mindössze 25 perces autóútra található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában vagy apartmanban lesz, amelyek stílusos berendezéssel és modern fürdőszobával rendelkeznek. A vendégek nagyra értékelik az elülső ablakok redőnyeit is, amelyek teljes sötétséget és pihentetőbb alvást biztosítanak.

A 17,5 m²-es Kétágyas szoba 2 egyszemélyes ággyal van felszerelve, ahol pótágy elhelyezésére nincs lehetőség. A szobában íróasztal és TV, valamint WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll. A privát zuhanyzós fürdőszoba (6,5 m²) piperecikkeket és hajszárítót is tartalmaz.

Az Apartman 42 m²-es, ahol egy franciaágy mellett még 2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség, így akár 4 fő számára is alkalmas lehet. A fürdőszoba (10 m²) zuhanyzóval vagy káddal rendelkezik, mindkettőhöz piperecikkek és hajszárító tartozik. A szobában íróasztal, TV és kanapé is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda nagy múltú étterme 2020. januárjában átfogó felújításon esett át, amelynek köszönhetően egy teljesen új környezetben várja vendégeit. A tapasztalt séf által vezetett csapat változatos, szezonális ételekből álló menüt készít, amellyel kétségkívül elnyerik majd tetszését. Minden ételhez minőségi bort kínálnak, amelyről a Znovín és Lechovice társaság gondoskodik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyöngyszeme az újonnan épült wellness-részleg, ahol a tágas, 7 fős pezsgőfürdőben pihenhet, a 4 fős szaunában pedig felmelegedhet (finn vagy aromaszauna formájában), vagy élvezheti a nyugalmat a relaxációs zónában. A nyári hónapokban pedig a szabadtéri medence is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek bármikor játszhatnak a gyermeksarokban, vagy jó idő esetén a szabadtéri játszótéren is levezethetik felesleges energiáikat.

Hotel Benica ***

Hotel Benica ***

Ke Stadionu 2045 , Benešov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
BENICA s.r.o. Cégjegyzékszám: 26212129


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a tótól
2 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
6,6 km
Sífutás
6,1 km

Utazási tippek

Benesov

Benesov Utazási tipp

Benešov Csehország egy kisvárosa a Posázaví régióban, amely a közeli Konopiště kastélyról ismert. Azonban maga a város is megér egy látogatást. Kezdje a Masaryk térrel, ahol 19. és 20. századi házak állnak, a barokk Piarista Kollégiummal, a Szent Anna-székesegyházzal és a régi városházával. Ott van még a Szent Miklós-templom a 13. századból származó harangtoronnyal, valamint egy minoritákból álló kolostortemplom romjai. Meglátogathatja a Művészeti és Design Múzeumot is. A sör kedvelőői a Benesov sörfőzdébe is ellátogathatnak, ahol részt vehetnek egy körúton, amely során jobban megismerkedhet a sörfőzés hagyományaival.

További információ
Konopiště-i Jawa Múzeum
Konopiště-i Jawa Múzeum
Konopiště kastély
Konopiště kastély
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha