Látogasson el a csehországi Benesov kisvárosába és szálljon meg a Golf & Spa Resort Konopiště **** szállodában. Minden nap fejlesztheti golftudását, pihenhet a wellness-részlegben, nagyszerű kirándulásokat tehet - mindössze egy rövid sétára lesz a Konopištěi kastélytól vagy a csodálatos Aquapalace Prague vízi parktól. A szálloda éttermében gondoskodnak, hogy finomabbnál finomabb ételekkel kényeztessék, ahol több fogásos, ízletes félpanziós ellátásban részesülhet.

A szálláshelyről

Ahogy a neve is mutatja, a Golf & Spa Resort Konopiště **** mindössze néhány kilométerre található a híres Konopiště kastélytól. Amellett, hogy a golfpályán csiszolhatja golf tudását, vagy pihenhet a wellness-részlegben, különböző kirándulásokon is résztvehet, akár vidéki kirándulásokat, akár városnézéseket részesít előnyben.

Ebben az esetben a Konopiště kastély meglátogatása gyakorlatilag kötelező; az arisztokrata kastélyon kívül a szomszédos katélyparkot is felfedezheti, ahol megcsodálhatja a rózsakerteket, botanikus üvegházat és a Neptun-kutat. A környéken azonban további érdekes felfedezésre váró kastélyok és várak is találhatók, például a Jemniště (16,6 km) és Vlašim (27 km) vagy a cseh Šternberk kastély (29 km). Ezek egy része kerékpárral is jól megközelíthető, hiszen kerékpárutakból nincs hiány ezen a területen. Kirándulhat egyet a Jarkovicei tónál (3,1 km), elmehet a Drahoušek kilátóhoz (22,2 km) vagy a Neveklov kúthoz (10,5 km) is.

Rossz idő esetén sem kell aggódni, tegyen kirándulást a Motorkerékpár múzeumba (6,9 km), a Jawa Múzeumba (7 km) vagy a Katonai Műszaki Múzeumba Lešany-ban (21 km). Autóval érdemes ellátogatni Prága (50 km) mesés városa felé is, közvetlenül útba esik Csehország legnagyobb és Európa harmadik legnagyobb víziparkja, a Aquapalace Praha (39 km). A 9.150 m²-es vízi világ több mint 1 km hosszú vízicsúszdával, egy szaunavilággal, római fürdőkkel várja a csobbanni vágyókat.

Hol fogok aludni?

A Golf & Spa Resort Konopiště **** több épületegyüttesből áll - a Chateau, Forrest House, Creek House, Garden House, Steak House és Golf Houses, amelyek együttesen 135 kényelmes szobát kínálnak. Mindegyik elegáns, történelmi stílusban van berendezve, valamint káddal vagy zuhanyzóval felszerelt privát fürdőszobával rendelkeznek.

A kétágyas szobák franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, TV-vel és ülősarokkal (fotelek vagy kis kanapé) vannak felszerelve.

A háromágyas szobák három egyszemélyes ágyat kínálnak, amelyek közül kettő egy franciaággyá alakítható. A szobákban TV és ülősarok is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben bőséges büféreggelit, háromfogásos ebédet és háromfogásos vagy svédasztalos vacsorát szolgálnak fel. Élvezze a cseh és a nemzetközi konyha különlegességeit kiadós levesekkel, főételekkel és ízletes desszertekkel. Nyáron a tágas kültéri teraszon is elfogyaszthatja az ételeket, ahonnan mesés kilátás nyílik a kastélyparkra és a golfpályára.

Hol kapcsolódhatok ki?

Teljesen feltöltődhet a hotel wellness-részlegében és gyógyfürdőjében, ahol fedett és szabadtéri úszómedence, sós vizes pezsgőfürdő, Kneipp-sétány, szauna, gőzkabin várja. A pihentető élményt masszázsok vagy egészségügyi és relaxációs kezelések, mint például fürdők, inhalációk vagy pakolások bármelyikével is kiegészítheti. A helyi gyógykezelések különösen hasznosak a bőrproblémákkal vagy szív- és légzőszervi panaszokkal küzdők számára. A wellness-részlegen fitness terem is található, ahol futópadon, kerékpáron vagy súlyzós gépek segítségével mozgathatja meg testét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az üdülőhely egyik legnagyobb attrakciója természetesen a golf. Itt két 18 lyukú pálya, egy kilenclyukú nyilvános pálya és egy driving range várja a játékosokat, valamint golffelszerelés kölcsönzésre is van lehetőség. Az aktívabb vendégek a fitness terembe is ellátogathatnak, sőt igény esetén személyi edzővel is van lehetőség edzeni.

Golf & Spa Resort Konopiště ****

Golf & Spa Resort Konopiště ****

Tvoršovice 27 , Benešov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Golf Konopiště a.s. Cégjegyzékszám: 25616242


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Minibár
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
3 km
Busz megálló
90 m
Sípálya
0,6 km
Sífutás
0,5 km

Utazási tippek

Konopiště kastély

Konopiště kastély Utazási tipp

Eredetileg egy 13. századi vár, ma egy lenyűgöző kastély ál-történelmi romantikus kastély stílusban. Ez a Konopiště kastély. A kastély a 19-20. század fordulóján nyerte el jelenlegi összetéveszthetetlen külsejét, amikor az osztrák trónörökös, Ferenc Ferdinánd d'Este tulajdonában volt. Ma a nagy szalonokban, a császári család magánszobáiban vagy a Vadászösvényen számos kiállítással megtekintheti .

Városnéző túrák

  • A kastély déli szárnyának szalonjai
  • A kastély északi szárnyának szalonjai
  • Ferenc Ferdinánd d'Este családjának magánszobái
  • Vadászösvény
  • Gótikus pincék

A kastélyhoz tartozik egy gyönyörű Rózsakert üvegházakkal, ahol romantikus sétát tehet a rózsák és pávák között. A kastély keleti oldalán a kastély medvéje fog meglepni, amelyet itt tartanak egy egykori vizesárokban.

További információ
Benesov
Benesov
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Jemniště kastély
Jemniště kastély