Látogasson el a csehországi Zlín régióba és szálljon meg a Hotel & SPA center Palmira *** szállodában, ahonnan egy rövid sétával elérheti a kisváros összes látnivalóját. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben, vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes vacsorában lesz része. A város felfedezése után pedig töltődjön fel a pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt privát wellnessben.

A szálláshelyről

A Hotel & SPA centrum Palmira *** szálloda a csehországi Uherský Brod kisvárosban található, Jan Amos Comenius szülőhelyén, akinek számos emlékmű állít emléket. A hely az érdekes történelme és a szlovák kultúra miatt nagyon népszerű a turisták körében, de a környező természet is természetesen nagy vonzzó erőt jelent. A Fehér Kárpátok vagy a Vizovicei hegyek felfedezésére kerékpárral vagy gyalogosan is nekivághatnak a természet szerelmesei.

Kezdje egy túrával Uherský Brod történelmi központjában, ahol még mindig megtalálhatja az egykori erődítmény falainak maradványait. Kövesse a természetjáró tanösvényt, amely a város legfontosabb helyein vezet végig. Ne hagyja ki a Jan Hus mester gótikus templomát (500 m) vagy a Szűz Mária mennybevételének templomát (900 m), ahol a Fekete Madonna látható.

A Masaryk téren (300 m) keresztül kellemes sétát tehet a Dominikánus templomhoz (1 km), a Planetáriumhoz (1,1 km) vagy a Jan Amos Comenius Múzeumhoz (1,2 km), amelyeket semmiképpen sem szabad kihagynia, ha Uherský Brodba látogat. .

Vízi élményekért érdemes ellátogatni az egész évben nyitva tartó Delfín Aquapark-ba (280 m). Nyáron menjen el a helyi uszodába, vagy néhány kilométerrel arrébb a nemrég felújított Vlčnov uszodába. A közeli Uherské Hradištěben (16 km) a Sport Centrum Morava (19 km) adrenalinközpont várja a gyerekeket. Zlín (30 km) vagy Luhačovice városokat pedig fürdőik (14 km) miatt érdemes meglátogatni.

Uherský Brod környéke is rengeteg kellemes élményt kínál. A természet szerelmesei felfedezhetik a Fehér Kárpátok változatos tájait. Ez az egyedülálló, UNESCO Bioszféra Rezervátumnak minősített terület gyönyörű kilátást és érdekes kulturális látnivalókat is kínál, mint például a Novy Svetlov kastély (13 km) vagy a Kuželovban (34 km) található szélmalom.

Hol fogok aludni?

Szállása a nemrégiben felújított, praktikusan berendezett két vagy háromágyas szobák egyikében lesz. Felszereltségükhöz privátt fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, TV és WiFi kapcsolat tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Közvetlenül a szálloda épületében található egy bisztró helység, ahol minden napját bőséges svédasztalos vagy menüválasztásos (a szabad helyek függvényében) reggelivel indíthatja. Felár ellenében ebédre és vacsorával is várják. Az étlapon házi pizzák, tortillák, sertésbordák szerepelnek. Nyáron kiülhet a kertbe is, ahol egy finom fagylalttal frissítheti fel magát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda privát Wellness & Spa központjában. Egyedülálló kikapcsolódásban lehet része a nagy pezsgőfürdőben vagy az aromainfra szaunában. A szálloda bisztrójában pedig egy pohár pezsgővel koccinthat a jól megérdemelt pihenésre.

Hotel & SPA centrum Palmira ***

Hotel & SPA centrum Palmira ***

Vlčnovská 468 , Uherský Brod
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Martin Bujáček s.r.o Cégjegyzékszám: 05040809


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
80 m
Aquapark
0,3 km
Sípálya
23 km
Sífutás
18,2 km

Utazási tippek

Cseh-Morva régió

Cseh-Morva régió Utazási tipp

A Cseh-Morva régiót szőlőhegyek végeláthatatlan sora, gyönyörű táj és számtalan történelmi és kultúrális emlékhely jellemzi. Élvezze Dél-Morvaország egyedülálló hangulatát és a helyiek vendégszeretetét a borospincék egyikében. Amennyiben túrázáshoz, esetleg kerékpározáshoz támadna kedve, vagy kedveli az ősi várak és kastélyok romantikus hangulatát, úgy a legjobb helyen jár.

Mely helyeket édemes meglátogatni?

  • Buchlov vára
  • Buchlovice kastély
  • Velehrad zarándokhely

Látogassa meg a Modrában található régészeti feltárási helyet, Uherské Hradiště (Magyarvár), vagy Veselí nad Moravou városát. Staré Město a Nagymorva Birodalom emlékműjével és vasból készült állatok állatkertjével büszkélkedhet.

További információ
Uherský Brod
Uherský Brod
Veselí nad Moravou
Veselí nad Moravou
Luhačovice
Luhačovice