Induljon egy nagyszerű aktív nyaralásra Jeseníkbe! A Penzion Pepovka szállást kínál pároknak, csoportoknak és gyermekes családoknak is. Élvezze a finom félpanziós ellátást és pihenjen a privát wellness részlegben pezsgőfürdővel és szaunával. Ezenkívül merüljön el az egész évben nyitva tartó fűtött tengervizes medencében. Ha pedig már kellőképpen kipihente magát, induljon kirándulni vagy kalandozni, például a közeli Adrenalin Parkba.

A szálláshelyről

A Penzion Pepovka a Jeseník-hegységben, Bělá pod Pradědem településen található. Erről a természet által körülvett, kivételes hangulatú, csendes helyről könnyen elérhető a Jeseník-hegység minden szépsége. A vendégháztól mindössze 400 méterre található a Filipovice sípálya, a téli sportok kedvelőinek nagy örömére. A tapasztaltabb síelők felfedezhetik a Červenohorské sedlo sípálya (6,9 km) 12 különböző nehézségű lejtőit, köztük az 1 kilométer hosszú fekete freeride pályát.

Az aktív pihenésről a melegebb hónapokban sem kell lemondania. A gyermekek és szüleik is egyaránt élvezhetik az Adrenalin Park Jeseníky (17,4 km) nyújtotta szórakozást. A kalandparkban kötélpályával, íjászattal, paintballal, óriáshintával és más attrakciókkal szórakoztatják a látogatókat. Közvetlenül a szomszédban található a Orel rancs, ahol családjával kipróbálhatja a lovaglást, és Jeseník (11 km) is könnyen elérhető, ahol a nagy medencékkel és más vízi attrakciókkal ellátott fürdőben hűsölhet.

Ha kirándulni szeretne vegye az irányt a Boszorkányperek áldozatainak emlékműve (1,3 km) és a Priessnitz fürdő (2,9 km) felé, vagy tegyen egy sétát a Velká Kotlina, a Se skřítkem okolím Praděd és más ösvényeken. Ne hagyja ki a varázslatos Rejvíz Nemzeti Parkot (20,8 km) ahol a legnagyobb morvaországi tőzegláp és a Velkým mechovým jezírkem (Nagy Mohás tó) fogja elvarázsolni . Tapasztalt túrázóként nagyobb kihívást keres? Mássza meg a Praděd (24,2 km) csúcsát és merüljön el a lélegzetelállító kilátásban.

Hol fogok aludni?

A vendégház modern, új bútorokkal berendezett, saját fürdőszobával, zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval ellátott szobákban kínál szállást. A felszereltséget a masszív, minőségi matracokkal ellátott ágyak, a hangszigetelt ajtók, az LCD TV és a Wi-Fi kapcsolat teszi teljessé.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi étteremben minőségi alapanyagokból készült, hagyományos cseh fogásokat fogyaszthat. A nyári hónapokban étkezzen játszótérrel kibővített kertben. Gyermekei számára babaszék is bérelhető.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálló, vendégei számára privát wellness részleget alakított ki. Pihenjen meg pezsgőfürdőben, a finn- vagy az infra szaunában. A fűtött, sós vízzel (30 °C) működő beltéri medence egész évben nyitva tart. Ha pedig igazán kényeztetni szeretné magát, foglaljon egy relaxáló masszázst.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek itt biztosan nem fognak unatkozni! Rendelkezésükre áll egy homokozóval, csúszdával és trambulinnal felszerelt játszótér, valamint a gyereksarokban a rajzfilmek is vetítéséhez szükséges technika is biztosított.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Filmvetítésre a társalgóban is van lehetőség. A kandallós helységben ezen felül dartsot is játszhat családjával barátaival. Ha pedig ennél intenzívebb sportélményre vágyik, értékelni fogja a szálloda saját, több célra is (tenisz, foci, kosárlabda) használható sportpályáját.

Penzion Pepovka

Penzion Pepovka

Filipovice 8 , Bělá pod Pradědem
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Vision Travel s.r.o. Cégjegyzékszám: 03350711


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
14 km
Busz megálló
0,7 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
0,4 km

Utazási tippek

Jesenik

Jesenik Utazási tipp

A Jeseik régió, az Észak-Morvaország a legmagasabb hegységből, a Jeseník-hegységből és annak előhegységeibőll áll. A legmagasabb csúcsokat is magába foglaló Jenesik Tájvédemi Körzet természete csodálatos gazdagságú. A Jeseníky-hegység legmagasabb és leghíresebb csúcsa a Praděd 1 491 m tengerszint feletti magassággal. Ez a csodálatos régió és a hegység száz túraútvonalon felfedezhető gyalog vagy kerékpárral is. De a régióban számos síterep és, fürdőváros és műemlék is megcsodálható.

A Jesenik-hegység legjobb látnivalói:

  • Praděd-csúcs
  • A Dlouhé Stráně víztározó
  • Karlova Studánka fürdővárosa

Ha kirándulni szeretne, nem érdemes kihagyni a Péter-kő vagy a Keprník csúcsának meglátogatásást, az Opavai fehér vízesést, valamint a Skřítek és a Rejvíz tőzeglápjait. Ha a Jesenik-hegységbe inkább a kikapcsolódás miatt utazik, látogasson el a Velké Losiny Thermálfürdőbe (ahol a Papírmúzeumban is megtekintheti) vagy a Priessnitz SPA-ba.

További információ
Karlova Studánka
Karlova Studánka
Dlouhé Stráně vízerőmű
Dlouhé Stráně vízerőmű
Alsó-Moráviai Felhőösvény
Alsó-Moráviai Felhőösvény