Szálljon meg a Hotel Stará Pošta ***-ban és fedezze fel a Jeseníky-hegység szépségeit! Ez a hely tényleg mindenkinek tartogat valamit - wellness, játszótér, nagyszerű kirándulóhelyek és hangulatos szobák és lenyűgöző hegyvidéki tájra néző kilátás is várja. Emellett ízletes büféreggelit fogyaszthat és kedvezményes masszázsokat vehet igénybe.

A szálláshelyről

Hotel Stará Pošta *** ideális hely egy aktív és pihentető nyaraláshoz, érkezzünk családdal vagy csak párunkkal. A szálloda Jesenik-hegység tájvédelmi körzetében, a hegyvidéki üdülőhely Filipovice - Bělá pod Pradědem szívében, közvetlenül a Skipark Filipovice (170 m) mellett található, így a téli program kitalálására nem kell majd sok időt fordítania. A közeli sípark 2,6 kilométernyi lejtővel és egy modern hóparkkal várja vendégeit. Vagy próbálja ki a 8, köztük egy fekete freeride pályával rendelkező ski area Červenohorské sedlo (4,4 km) lejtőit.

És mi a helyzet nyáron? Sétáljon fel studánka v Bělá pod Pradědem (4,2 km), a Kamzičí skála (6,5 km) vagy a Kamenný okno (6,9 km) kilátókhoz. A fittebb túrázók a Vysokému vodopádut (magas vízesés) (10,1 km) vagy a Malému Jezerníkukot (Kis tó) (10,5 km) is felkereshetik, utóbbi varázslatos tőzegláp medencékkel nyűgözi majd le amiket egy fából készült sétányról tud megtekinteni. Közvetlenül a szállodától busz indul Červenohorské sedlo felé, ahonnan gyalogosan érheti el a Praděd (10 km) vagy Vřesová studánka (3,8 km) és Šerák (9 km) hegycsúcsokat.

Kulturális élményekért váltson jegyet a Jesenik Történeti Múzeumába (10,6 km), sétáljon végig a Vincenz Priessnitz tanösvényen vagy látogasson el a híres orvos családi házába (12,3 km). Ha pedig kifejezetten gyerekprogramot keres akkor ne hagyja ki a Contact Zoo Faunaparkot (15,4 km).

Hol fogok aludni?

A szálloda kényelmes bútorokkal berendezett, hangulatos szobákkal, saját fürdőszobával és wifi-hozzáféréssel várja Önt. A következő lehetőségek közül választhat:

  • "Standard kétágyas szoba" franciaággyal, TV-vel és szekrénnyel felszerelt.
  • A "Standard kétágyas szoba pótággyal" franciaággyal és kanapéággyal, TV-vel és ruhásszekrénnyel rendelkezik.
  • A "Standard kétágyas szoba pótággyal és fürdőszobával" franciaággyal és kanapéággyal berendezett. A felszereltséghez TV és ruhásszekrény tartozik.
  • A "Standard kétágyas szoba fürdőszobával és 2 pótággyal" franciaágyat, 2 kanapéágyat, TV-t és szekrényt kínál.
  • A "Standard háromágyas szoba" franciaágyat, egyszemélyes ágyat, szekrényt és TV-t tartalmaz.
  • A "Standard háromágyas szoba pótággyal" franciaággyal, egyszemélyes ággyal, kanapéággyal, TV-vel és szekrénnyel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében lélegzetelállító hegyi kilátás mellett fogyaszthatja el finom reggelijét és vacsoráját. A szálloda másik étterme az U Pošt'áka, amely hagyományos cseh ételeket és helyi termékekből készült nemzetközi specialitásokat kínál. Kóstolja meg továbbá a minőségi cseh borokat, a finom olasz biokávét vagy a bűnösen finom desszerteket is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlege tökéletes hely a pihenésre egy kalandos nap után. Itt nyári szabadtéri medencében, beltéri fűtött medencében és infraszaunában kapcsolódhat ki. Előzetes foglalás esetén egy pihentető masszázst is igénybe vehet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A nyári hónapokban trambulinnal, homokozóval, csocsó asztallal, hintával és mászókákkal hívja gyermekeit szórakozásra a kültéri játszótér. Emellett évszaktól függetlenül használhatják a benti játszóteret is, ahol rengeteg játék várja őket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Gyermekek és felnőttek számára is rendelkezésre áll a szintetikus borítású teniszpálya és a többfunkciós sportpálya is. Kirándulásaihoz a szálloda szívesen ad kölcsön monsterrollereket és nordic walking botokat, saját sportfelszereléseit pedig zárt helyen megőrzik önnek. Ha pedig a kényelmet részesíti előnyben akkor csak dőljön hátra és pihenjen a hotel kerti pavilonjában , egy csinos kis tó és szabadtéri tűzrakóhelyek közelében.

Hotel Stará Pošta ***

Hotel Stará Pošta ***

Filipovice 27 , Bělá Pod Pradědem
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Stará Pošta, s.r.o Cégjegyzékszám: 03856658


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
160 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a fürdőtől
27 km
Busz megálló
10 m
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Jesenik

Jesenik Utazási tipp

A Jeseik régió, az Észak-Morvaország a legmagasabb hegységből, a Jeseník-hegységből és annak előhegységeibőll áll. A legmagasabb csúcsokat is magába foglaló Jenesik Tájvédemi Körzet természete csodálatos gazdagságú. A Jeseníky-hegység legmagasabb és leghíresebb csúcsa a Praděd 1 491 m tengerszint feletti magassággal. Ez a csodálatos régió és a hegység száz túraútvonalon felfedezhető gyalog vagy kerékpárral is. De a régióban számos síterep és, fürdőváros és műemlék is megcsodálható.

A Jesenik-hegység legjobb látnivalói:

  • Praděd-csúcs
  • A Dlouhé Stráně víztározó
  • Karlova Studánka fürdővárosa

Ha kirándulni szeretne, nem érdemes kihagyni a Péter-kő vagy a Keprník csúcsának meglátogatásást, az Opavai fehér vízesést, valamint a Skřítek és a Rejvíz tőzeglápjait. Ha a Jesenik-hegységbe inkább a kikapcsolódás miatt utazik, látogasson el a Velké Losiny Thermálfürdőbe (ahol a Papírmúzeumban is megtekintheti) vagy a Priessnitz SPA-ba.

További információ
Magas vízesés
Magas vízesés
Jesenik-Priessnitz Fürdő
Jesenik-Priessnitz Fürdő
Vrbno pod Pradědem-i Bobpálya
Vrbno pod Pradědem-i Bobpálya