Fedezze fel Český Krumlov szépségét és Dél-Csehország kulturális központját. A Fialka Panzióból mindössze néhány perces sétára van a történelmi központ, a vár és más látnivalók is. Az utazás hangulatát a stílusos, korhű bútorokkal berendezett belső tér, a finom reggeli és a szabadtéri pezsgőfürdőben való pihenés teszi még tökéletesebbé.

A szálláshelyről

A Fialka Panzió a bájos nevű - Fialkova - utcában található, a csehországi Cesky Krumlov városának csendes részén, mindössze 400 méterre a Green Garden-től és kb. 10 perces sétára a gyönyörű Ceský Krumlov várkastélyától a Moldva folyó partján. Nemcsak a látnivalókhoz lesz közel, hanem a teniszpályákhoz (180 m), az uszodához (160 m), a görkorcsolyaparkhoz (450 m) és más sportlétesítményekhez is, amelyeknek köszönhetően a történelmi városban is élvezheti az aktív pihenést. Český Krumlov a csónakosok paradicsoma is, így kipróbálhatja a hajózást a Moldva folyó egy részén.

Ha nyugodtabb nyaralásra vágyik, fedezze fel a város gyönyörű műemlékeit, a kastélyon kívül a hangulatos parkkal és az impozáns kastélytoronnyal. Látogasson el a Szent Vitus templomhoz (1,1 km), a Kvítkův Dvůr-hoz (2 km) vagy a Zsinagógához (1,5 km). Meglátogathatja továbbá a Wax Múzeumot (1 km), a Bábmúzeumot a Meseházban (1 km), az Egon Schiele Művészeti Központot (900 m) vagy a Seidel Fotómúzeumot (1,4 km) is. A kalandvágyók a Grafitbányát (230 m) is felfedezhetik a bányavonaton pedig egy érdekes tárlatvezetésen is részt vehetnek.

Hol fogok aludni?

A vendégház belső tere teljesen elvarázsolja majd rusztikus hangulatával. Minden szoba faragott fabútorokkal és fapadlóval van berendezve, és minden szobához privát fürdőszoba és WiFi csatlakozás tartozik.

  • A Franciaágyas szoba 15 m²-es, amely a franciaágyon kívül szekrénnyel, TV-vel, fotellel és vízforralóval is rendelkezik. A szobában pótágyazás nem lehetséges.

  • A Két egyágyas szoba tágasabb (25 m²), TV-vel, fotellel, vízforralóval és szekrénnyel rendelkezik. A szobába pótágy elhelyezésére van lehetőség.

  • A Négyágyas szoba 42 m²-es, amely tágas hálószintet kínál 2 egyszemélyes ággyal. Az alsó részen egy franciaágy, TV, fotel, asztal és székek, valamint tároló bútor is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges reggelivel, amit a vendégház kínál svédasztalos vagy felszolgált formában (a foglaltság függvényében). Tartózkodása alatt használhatja a közös hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt és szabadtéri grillsütőt is. A környéken található éttermeket is érdemes kipróbálni, mint például a 99 Étterem (950 m) és a Jelenka étterem (700 m).

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szabadtéri pezsgőfürdőben, ahol egy pohár borral és a zöld kert festői hátterével élvezheti a kényeztető hidromasszázst.

Pension Fialka

Pension Fialka

Fialková 240 , Český Krumlov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Miroslava Zemková Cégjegyzékszám: 01176269


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
180 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 150 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság od kőbányától
20 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
29 km
Sípálya
13,5 km
Sífutás
10 km

Utazási tippek

Český Krumlov városa (UNESCO)

Český Krumlov városa (UNESCO) Utazási tipp

Český Krumlov Csehország déli részének gyöngyszeme, és méltán az egyik leglátogatottabb hely az egész országban. Ez a romantikus, gazdag történelmű város impozáns kastélya a Moldva folyó partján fekszik, ami az egész helynek mesebeli hangulatot kölcsönöz. A történelmi városközpontban és a vízparton csodaszép épületek, kiváló éttermek, korabeli üzlet és számos kulturális intézmény található. A város ezen negyede, amelyet "Šumava kapuja " néven emlegetnek, 1992 óta az UNESCO listáján szerepel.

Mit nem érdemes kihagynia, ha Český Krumlovba látogat?

  • Cesky Krumlov Várkastély
  • A kastélykert és a forgó színház
  • A kastélytorny
  • Látogatás a panoptikumba, a 3D Múzeumba, az Egon Schiele Művészeti Központba, a Szent Vitus templomba vagy a helyi sörfőzdébe.

A régió legfontosabb kulturális eseményei közé tartozik a Český Krumlov Nemzetközi Zenei Fesztivál vagy a Barokk Művészetek Fesztiválja.

További információ
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Grafitbánya
Český Krumlov Grafitbánya
Český Krumlov Forgószínház
Český Krumlov Forgószínház