Pihenje ki a mindennapok fáradalmait a gyönyörű Veselí nad Lužnicíben, Hluboka, Trebon és České Budějovice közelében. A Hotel Lucia *** modern szobákkal és finom svédasztalos reggelivel várja a vendégeket. Ideális hely egy romantikus páros, de akár egy családi nyaraláshoz is. A hotel csomagtípustól függően romantikus dekorációval, egy üveg borral és egyéb kedvezményekkel igyekszik tökéletessé tenni az élményt .

A szálláshelyről

A Hotel Lucia *** Veselí nad Lužnicíben, közvetlenül a Lužnice és Nežarka folyók találkozásánál fogadja vendégeit. Ez a hotel minden olyan pár és család kedvence, akik nyaralásuk során pihentető wellness-üdüléssel, remek ételekkel elfogyasztásával és izgalmas kirándulási célpontok meglátogatásával szeretnének kikapcsolódni. Érdekesség, hogy a szálloda úgy épült, hogy egy óceánjáróra hasonlítson, a kapitányi híd és a meghosszabbított orr határozza meg az épület egyedi hangulatát

A környék megismeréséhez érdemes végig járni a Veselí nad Lužnicít keresztező tanösvényt, az ösvényen kihelyezett információs táblák segítségével megismerhetjük a környék természeti kincseit, kultúráját és történelmét is. A kisgyermekes családoknak érdemes a rövidebb útvonalat választani, amely főként a városon keresztül vezet, míg a lelkes túrázók kipróbálhatják a hosszabb, közel 9 km-es útvonalat. A városon keresztül sétálva ne felejtse el megcsodálni a gyönyörű 16. századi Reneszánsz stílusú városházát (400 m) vagy a gótikus A Szent Kereszt Felmagasztalásának templomát (600 m).

A városnézők a közeli romok, várak és kastélyok megtekintésére is vállalkozhatnak. A közelben (23 km) található a Choustník várrom és a Třeboň-i vár (25 km). A környék legnagyobb látványossága pedig, a gyönyörű Hluboká kastély (29 km), amely Csehország egyik leglátogatottabb műemléke. Mindössze 20 km-re található egy másik híres kastély, a Vörös kastély is, ami számos híres film forgatási helyszínéül szolgált.

Nyáron menjen el a Veselské pískovny-tóhoz (1,8 km), ami a gyönyörű homokos partjával szinte tengerparti élményt nyújt a strandolóknak. Ha pedig csak pihenni szeretne, és élvezni a természet nyugalmát, tegyen egy sétát a különleges Borkovická blata (9,8 km) természetvédelmi területen. A tőzeglápos terep különleges faunájával varázsolja a kirándulókat.

Hol fogok aludni?

Egy kényelmes modern berendezésű standard kétágyas szobában fog megszállni. Minden szobához saját fürdőszoba és erkély vagy terasz tartozik. Természetesen rendelkezésre áll WiFi csatlakozás,TV, íróasztal és minibár is. A fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot csodálatos büféreggelivel és válogasson a friss péksütemények, felvágottak, sajtok, gabonapelyhek, lekvárok és egyéb finomságok széles választékából, étkezését pedig egészítse ki frissen főzött teával vagy kávéval

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellness központban élvezze a finn szauna, a gyógynövényes gőzfürdő és a pezsgőfürdő hatását, vagy pihenjen egyet a relaxációs zónában. Ezeken felül masszázsok és különböző kezelések széles választéka áll majd rendelkezésére. Próbálja ki a kollagenáriumot és szoláriumot, valamint a különleges tőzegpakolást aminek jótékony hatását helyi tőzeglápok talaja biztosítja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A közös helyiségben található egy játszószoba játékokkal, ahol rossz időben is szórakozhatnak a gyerekek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek számára asztalitenisz asztalok és 2 fitneszgép áll rendelkezésre, de a szálloda területén rocket vagy petanque is játszható. Ezeken felül kerékpárok, e-bike-ok vagy robogók is bérelhetők.

Hotel Lucia ***

Hotel Lucia ***

Třída ČSA 598 , Veselí nad Lužnicí
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Lucia, s.r.o. Cégjegyzékszám: 24722600


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
440 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tótól
1,8 km
Busz megálló
50 m

Utazási tippek

Třeboň tájvédelmi körzet

Třeboň tájvédelmi körzet Utazási tipp

Látogasson el a kevés védett terület egyikére, amely nagy kiterjedésű (akár 700 km²) sík területet foglal magában. A Třeboňi Tájvédelmi Körzetben kivételes kilátás nyílik a gazdag élőhelyekre, a kiterjedt tűlevelű és lombhullató erdőkre, az ártéri erdők maradványaira és a rétekre. Mindenekelőtt láthatja az értékes tavak és tőzeglápok nagy területeit, amelyek híressé tették a területet. A változatos környezet a növény- és állatfajok sokféleségével is összefügg, amelyek közül különösen kiemelkednek a madarak - a Třeboňi Tájvédelmi Körzetben több mint 280 tollas állatfaj figyelhető meg.

Fedezze fel a Vörös Blato természetvédelmi területet az azonos nevű tanösvényen. A Nemzeti Természetvédelmi Terület Velký és Malý Tisý ideális a vízimadarak megfigyelésére, a Nemzeti Természetvédelmi Terület Ruda pedig kiterjedt tőzeglápokat talál számos forrással.

További információ
Červená Lhota kastély
Červená Lhota kastély
Hluboká nad Vltavou kastély
Hluboká nad Vltavou kastély
Trebon
Trebon