Látogasson el a Balti tenger partjához és szálljon meg a Saltic Grzybowo Resort & SPA **** szállodában. Utalványunknak köszönhetően a szállása egy modern, minimalista dizájnnal berendezett szobában lesz, a helyi alapanyagokból készült bőséges reggelik és ízletes vacsorák során pedig teljesen feltöltődhet. Jó hír, hogy a szálloda a strand közelében van, így mindössze egy 15 perces sétával elérheti. Látogasson el a közeli Kolobrzegbe is, vagy ha nincs kedve kimozdulni, akkor a szálloda luxus wellness-részlegében is kikapcsolódhat. A családosoknak jó hír, hogy a gyerekeket gyermeksarok és animációs programok várják.

A szálláshelyről

A Saltic Grzybowo Resort & SPA szálloda a Balti-tenger partján, a lengyelországi Grzybowo településen található, mindössze 6 km-re Kolobrzegtől és 15 perces sétára a strandtól. De itt nemcsak egy tengerparti nyaralásban lehet része. Akár a sport, akár inkább a pihenés szerelmese, vagy gyerekekkel érkezik, a Saltic Grzybowo Resort & SPA szálloda tökéletes lesz az Ön számára.

A kerékpár szerelmesei itt találják a Saltic Bike Academy központot, ahol felszerelést is kölcsönözhetnek, illetve profi edzők és szerviz is a rendelkezésükre áll. Több tucat kerékpárutat fedezhetnek fel, köztük a nemzetközi R10 EuroVelo útvonalat is. A vízi sportok szerelmesei úszhatnak, szörfözhetnek vagy kipróbálhatják a sárkányhajózást is. A hullámokba nem csak nyáron vetheti magát; ha szeretné edzeni az immunrendszerét, vegyen részt egy hagyományos téli úszáson a Balti-tengeren!

Ha inkább nyugodtabb szórakozásra vágyik, akkor látogasson el Grzybowo-ba, ahol gyakoriak a zenei és kulturális rendezvények, vagy fedezze fel a környező erdőket. A közeli Kolobrzeg (6,1 km) is megér egy látogatást. Sétáljon végig a híres 220 m hosszú mólón, másszon fel az 1947-ben épült vörös világítótoronyra, és élvezze a környék lélegzetelállító kilátását. Tudjon meg többet a helyi kultúráról és történelemről a Patria Colbergiensis múzeumban, vagy csodálja meg a történelmi hajókat és a lengyel haditengerészet egyéb felszereléseit az Open Air Tengerészeti Múzeumban.

Strandok és tengerpart

A vízi szórakozáshoz látogasson el a közeli Giebowo (1 km) strandra, amely számos tevékenységet kínál, beleértve a vízi sportokat is. A finom, világos homok és a tiszta víz, amely általában magasabb, mint a szomszédos Kolobrzegben, teljesen el fogja varázsolni. Látogasson el a Dźwirzyno Beach (6,6 km) nevű, fenyőfákkal és ősi tölgyekkel szegélyezett strandra is, amely a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően alkalmas a gyermekes családok számára is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy 18 m²-es designer kétágyas szobában lesz majd, amely modern berendezéssel és kifinomult belső térrel rendelkezik. A szobában sötétítő függönyök, kávé- és teakészlet, TV, WiFi kapcsolat, széf és kis hűtőszekrény található. Természetesen privát zuhanyzós fürdőszoba, fürdőköpennyel, papuccsal és piperecikkekkel is tartozik hozzá. A szoba erkéllyel vagy terasszal és szabadtéri ülősarokkal is rendelkezik.

  • A Standard kétágyas szoba 2 ággyal (90x200 cm) van felszerelve, amelyek egy franciaágyat alkotnak.

  • A Standard kétágyas szoba pótággyal egy franciaággyal rendelkezik, amelyben pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gyönyörű Natura étterem modern, a természet által inspirált konyhát kínál egészséges ételekkel. Minden étel kizárólag helyi beszállítóktól származó regionális, bio termékekből készül. Házi kenyeret is sütnek, húst és halat vagy érlelt marhahúst füstölnek közvetlenül az étteremben. Változatos, szezonális menüvel várják a vendégeket, és az étel intoleranciával rendelkezők számára is vannak választási lehetőségek.

A Natura Cafe & Bar tökéletes helyszín lesz ha napközben egy csésze finom, illatos kávéra vágyna vagy megkóstolná a házi likőröket, de kipróbálhatja a friss gyümölcslével készült ízletes koktélok egyikét is. Ezután felmelegedhet egy frissen sütött házi desszert mellett. A nyári szezonban a Pool Bar is várja, ahol forró és hideg italokat, smoothie-kat és rágcsálnivalókat kínálnak - megkóstolhatja a grillezett specialitásokat, a gofrit és a fagylaltot is.

De ha nem szeretne kimozdulni a szobából, erre is van lehetőség. A szálloda szívesen gondoskodik a szobán belüli kiszállításról vagy egy ízletes ebédcsomagot is összeállít, ha kirándulni támadna kedve.

Hol kapcsolódhatok ki?

Merüljön el a teljes kikapcsolódás világában a szálloda luxus wellness-részlegében, ahol egész évben fedett medence, pezsgőfürdő, száraz szauna és gőzfürdő várja. A kültéri részen fűtött medence, gyermekpancsoló medence és pihenőhely található napozóágyakkal, függőágyakkal és napernyőkkel.

Ha a wellness-élményt tovább fokozná, akkor próbáljon ki egy kényeztető masszázst vagy más kezelést, vagy válasszon a természetes homoktövis-kivonatot tartalmazó kozmetikumok széles választékából.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda tökéletes a gyerekekkel érkezők számára is. A legkisebbeket egy modern belső játszószoba várja, ahol legók, asztali foci, építőkockák, babaház áll a rendelkezésükre, valamint animációs programokkal kedveskednek számukra.

Az étteremben különleges gyermekmenü és etetőszék várja a legkisebb vendégeket, a szálloda mosdóiban pelenkázóasztal található, valamint palackmelegítő, sámli, bili, WC-ülőke és babakád is igénybe vehető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az állatbarátoknak jó hír, hogy a kis kedvencek is a gazdikkal tarthatnak. A szálloda környéke tökéletes lesz a gyönyörű helyeken tett sétákhoz, míg a szobában tálakat, kényelmes kutyaágyat és finomságokat is kapnak a szálloda személyzetétől.

Saltic Resort & Spa Grzybowo ****

Saltic Resort & Spa Grzybowo ****

Nadmorska 36 C , Grzybowo
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Saltic Blachowski Szafrański Sp. K. Cégjegyzékszám: 383552599


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
93 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 58 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tengertől
1 km
Busz megálló
5 km
Aquapark
53 km

Utazási tippek

Grzybowo strand

Grzybowo strand Utazási tipp

Tengerparti paradicsom, naplementékkel, luxusvillákkal és kiváló éttermekkel. Nem, ne délen keresse, ehhez az üdülőhelyhez északra kell menni! Grzybowo egy népszerű lengyel üdülőhely a Balti-tenger partján, Kolobrzeg kikötővárosának közelében. Itt találhattó az azonos nevű nyilvános strand, ahol napsütés és finom ételek várják. Érdemes meglátogatni a Giebowo kilátópontot is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a naplementére**.

A Grzybowo strandot túra- és kerékpárutak is szegélyezik, amelyek az erdőkön keresztül vezetnek. A kellemes árnyékban kirándulhat a tengerparton is. Ha inkább a pihenést választja, a helyi bisztrók, előkelő éttermek vagy szabadtéri kávézók egyikében ízletes ételeket fogyaszthat.

Parti szolgáltatás:

  • Júniustól szeptemberig
  • 10:00 és 18:00 között

Bejárat:

  • ingyenes
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kołobrzeg-i világítótorony
Kołobrzeg-i világítótorony
Pobierowo település
Pobierowo település