A Sun & Snow Resorts Kołobrzeg **** a Balti-tenger partján fekvő lengyel városban, Kołobrzegben található. A várost egyedülálló, jóddal telített mikroklímája miatt levegőfürdőnek is nevezik. Már az itt tartózkodás is számos egészségügyi panaszon javíthat, de nem csak ez az egyetlen dolog, amit a város kínál; gyönyörű városi parkok, egy gyönyörű történelmi város és múzeumok várják az idelátogatókat. Emellett modern apartman, kikapcsolódás a medencében és feltöltődés a szaunában várja.

A szálláshelyről

A Sun & Snow Resorts Kołobrzeg **** az észak-lengyelországi Kołobrzeg üdülőhely csendes részén található, a nagyvárosi park zöldövezetében. A Balti-tenger partja és a strand mindössze 350 m-re található. Kołobrzeg egyedülálló mikroklímájáról ismert, ahol a levegőben a legmagasabb a jódkoncentráció, ezért levegőfürdőnek is nevezik. Ez egyben a balti partvidék legnagyobb gyógyfürdőközpontja is. A festői környéket több kerékpárúton vagy a tenger és a Parsęta folyó mentén húzódó promenád (4 km) mentén egy kellemes sétával fel lehet fedezni. A történelmi központban rendeget zöldövezeti rész és parkok, remek kávézók és éttermek, valamint egy gyönyörű bazilika (4 km) várja az idelátogatókat. Érdemes meglátogatni a lenyűgöző kőből épült világítótornyot is (3 km), amely az egész város jelképe.

Strandok és tengerpart

A tiszta Kołobrzeg strand mindössze 4 perces sétára található a szállodától. Finom, könnyű homokos partot kínál, amely a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően alkalmas a gyermekes családok számár is. A strandot egy népszerű széles móló uralja, amely tökéletes egy romantikus sétához.

A vízi szórakozásért a közeli Giebowo Beach (2,7 km) várja, amely számos tevékenységet kínál, beleértve a vízi sportokat is. Meglátogathatja a Dźwirzyno Beach (7,8 km) fenyőfákkal és ősi tölgyekkel szegélyezett strandját is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, 4 személyes apartmanban lesz. Ahol egy hálószoba kényelmes ágyakkal, egy másik szoba kanapéággyal maximum két fő részére, egy teljesen felszerelt konyha és egy tágas terasz található. A konyhában hűtőszekrény, mosogatógép, mikrohullámú sütő, tűzhely, kávéfőző, vízforraló és edények találhatók. Természetesen van egy privát fürdőszoba zuhanyzóval, mosógéppel, hajszárítóval és törölközőkkel. Az apartman WiFi csatlakozással, kábel TV-vel, vasalóval és egyéb kényelmi eszközökkel van felszerelve.

Hol kapcsolódhatok ki?

A komplexumhoz kert, egy fedett medence és egy szauna is tartozik.

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg ****

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg ****

Plażowa 6A , Kołobrzeg
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sun & Snow Sp. z o. o. Cégjegyzékszám: 141534979


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,3 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Kołobrzeg Gyógyfürdő

Kołobrzeg Gyógyfürdő Utazási tipp

Már a Kołobrzeg meglátogatása is gyógyító hatással lesz az Ön számára, köszönhetően a specifikus mikroklímának, ahol a levegő jóddal telített, és így gyógyítja a légzőrendszer különböző betegségeit. Mindemellett több tucatnyi gyógyfürdőház alakult ki itt, ahol gyógyító iszap- és sófürdőkben, valamint egyéb kezelésekben részesülhet reuma, anyagcserezavarok vagy vérkeringés ellen. A legtöbb fürdőházzal a Stefan Żeromski park és a Zdrojowa és Kasprowicza utcák** között találkozhat.

Kołobrzeg-i világítótorony
Kołobrzeg-i világítótorony
Kolobreni katedrális
Kolobreni katedrális
Kołobrzegi móló
Kołobrzegi móló