Nem tud választani a pihentető spa légkör és a természet nyugalma között? Nem is kell, kényeztesse magát mindkettővel, és látogasson el egész családjával a gyönyörű St. Moritz **** Spa & Wellness szállodába, amely Marienbad fürdővárosában található. A szálloda a gyönyörű Császári-erdő szélén található, ugyanakkor mindössze 20 perces sétával elérhető a fürdőközpont az oszlopcsarnokkal és a híres Éneklő szökőkúttal. Utalványunknak köszönhetően a szállodában finom reggelikkel kényeztetik és egy tágas, 4 fős apartmanban szállhat meg, ráadásul egy 12 év alatti gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel!

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Már a bejelentkezéskor egy energikus recepciós fogadott minket, aki kedvesen körbevezetett és minden kérdésünkre válaszolt. A szoba tágas volt, az erkélyről pedig gyönyörű kilátás nyílt a környező erdőre. Meg kell dicsérnem a helyi szakácsot, mert az ételek nagyon finomak voltak! A medencében való pihenést és a gyógykezelést is élveztük. Mindenképpen ajánljuk, hogy látogasson el a gyönyörű gyógyfürdő oszlopcsarnokába és hallgassa meg az Éneklő szökőkutat.”

Elena Řepová - Junior Sales Manager
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2023

A szálláshelyről

A Hotel St. Moritz **** Spa & Wellness a Császári erdő Tájvédelmi Körzet gyönyörű természetével van körülvéve. Marienbad központja (2 km) könnyen elérhető egy kellemes erdei sétával vagy autóval mindössze 2 perc alatt. A mély erdők, a fürdőváros közelsége, valamint a számos kerékpárút és sétaút kombinációja teszi ezt a helyet tökéletes pihentető nyaraláshoz az év bármely szakában.

Marienbad szívében végig sétálhat a Maxim Gorkij oszlopsoron (2 km), megtekintheti a híres Éneklő szökőkutat (2,2 km) és megkóstolhatja a helyi gyógyforrásokat, mint a Rudolf- (2,3 km), a Karolina- (2,3 km) és a Keresztes- (1,9 km) forrásokat. A Hamelika-kilátóról (3,5 km) vagy a Mecséry-kilátóról (2,3 km) lélegzetelállító kilátás nyílik az egész városra. További népszerű célpontok a Loket vár (30 km), Kynžvart vár (8 km) vagy a Park Boheminium (4,5 km), ahol a Cseh Köztársaság minden tájáról származó fontos épületek miniatűr modelljeivel találkozhat.

A Császári erdő tájvédelmi terület kivételesen szép része a Kladská természetvédelmi terület tőzeglápokkal, tóval és tanösvényekkel (6,3 km). A golf szerelmesei a Royal Golf Club Marienbad (4,6 km) golfpályán űzhetik kedvenc sportjukat. Télen pedig a Marienbadi Síközpont (2,8 km) sípályáin sífutással vagy síeléssel teheti változatosabbá tartózkodását.

Hol fogok aludni?

Ön egy elegánsan és kényelmesen berendezett Standard szobában fog megszállni. Az egyágyas (18 m²) és kétágyas (18-28 m²) szobák kényelmes ágyakkal, síkképernyős műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal, minibárral, széffel, íróasztallal, karosszékkel és privát zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval és papuccsal vannak felszerelve. A Standard szobákban pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

A Deluxe szobák tágasabbak, és a két egyszemélyes ágy vagy egy franciaágy mellett egy pótágy elhelyezésére is lehetőség van egy harmadik felnőtt vagy kisebb gyermekek számára. Néhány Standard és Deluxe szoba erkéllyel is rendelkezik, amelyhez ülősarok is tartozik.

Ha egy kis luxusra vágyik, válassza a Spa apartman (75 m²) opciót, amely modern stílusban, külön hálószobával, nappalival, konyhasarokkal (hűtőszekrény, vízforraló, mosogató, étkezőasztal székekkel), fürdőszobával, zuhanyzóval + WC-vel és egy külön WC-vel rendelkezik. Az apartmanhoz erkély is tartozik székkel és asztallal, és ideális választás 2 gyermekes családok számára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étterem kellemes légkörében kiváló cseh és nemzetközi ételeket fogyaszthat, amelyeket kizárólag minőségi, friss alapanyagokból készítenek. Minden reggel büféreggeli frissíti fel a hideg és meleg ételek széles választékával. Minden nap tökéletes befejezése pedig egy háromfogásos tálalt vacsora lesz.

Üldögéljen a kandalló mellett, ahol megkóstolhatja a nagyszerű morva borokat, vagy akár kiváló kávéval és házi limonádékkal is kényeztetheti magát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda balneo központjának modern és szellős környezete zavartalan pihenésre hívja vendégeit. A tér meghatározó eleme a vízeséses medence, amely az üvegfalakon keresztül gyönyörű kilátást nyújt az erdőre. Az új szaunavilágban egy gyógynövényes szauna, egy finn szauna és egy sós tepidárium található.

Ezenkívül masszázsokkal, fürdőkkel, pakolásokkal és egyéb kezelésekkel bármikor kellemesebbé teheti a napját.

Hotel St. Moritz ****  Spa & Wellness

Hotel St. Moritz **** Spa & Wellness

Třebízského 599/37 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SPA RESORT St.Moritz s.r.o. Cégjegyzékszám: 27975070


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
360 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Busz megálló
20 m
Sípálya
2,8 km
Sífutás
2,4 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Római fürdők Marienbad-ban
Római fürdők Marienbad-ban
Mecséry kilátó
Mecséry kilátó
Loket vára
Loket vára