Szeretné felfedezni a cseh Óriás-hegységet? Szálljon meg a Hotel Tetřeví Boudy ***-ban, és élvezze a gyönyörű természetet. Egy kiadós kirándulás után kiváló félpanziós ellátás és egy modern wellness részleg várja medencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal.

A szálláshelyről

A Hotel Tetřeví boudy Krkonoše *** a csehorszégi Krkonoše Nemzeti Parkban található, Černý Důl és Pec pod Sněžkou közelében. A szálloda helyén már a 18. században 3 faház állt, amelyek közül az egyiket már akkor is turisták elszállásolására használták. A jelenlegi faházakat az 1980-as években építették, majd 2014-2017-ben felújították.

A Krkonoše régió a kirándulók, kerékpárosok, síelők és természetkedvelők paradicsoma. Télen közvetlenül a szálloda mellett (150 m) egy kis sípálya üzemel. A szálloda emellett ingyenes transzfert biztosít a Pec pod Sněžkou síközpontban található Zahrádky sípályához (1,5 km) is. Ezenkívül a szálloda közvetlenül egy sífutó- és kerékpárút mellett található.

Nyáron érdemes elkerekeznie például Spindler Millbe (15,7 km), ahol egy aquapark és egy LEGO múzeum is található, vagy az Adršpach és Teplice-sziklákhoz (46 km). Elsétálhat Pec pod Sněžkou-ba, ahol egy bobpálya várja, vagy felfedezheti a Černohorské tőzeglápot (5,1 km) és meghódíthatja a Hnědý vrch (3,3 km) kilátótornyot is.

Hol fogok aludni?

A kétágyas szoba 17 m²-es, és egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal berendezett. A szobában egy kis hűtőszekrény, teasarok vízforralóval, íróasztal, széf, TV és hajszárító is található.

A háromágyas szoba 23 m²-es, és egy franciaágy mellett egy egyszemélyes ággyal is rendelkezik. A szobában továbbá egy kis hűtőszekrény, teasarok vízforralóval, TV, széf, íróasztal és hajszárító is található.

A családi szoba 32-35 m²-es és egy franciaágyat és 3 egyszemélyes ágyat, íróasztalt, TV-t, hűtőszekrényt, széfet, teasarkot vízforralóval és hajszárítót kínál.

A apartman 28 m²-es, kettő vagy egy franciaággyal és két egyszemélyes ággyal berendezhető. A szokásos felszereltségen kívül (TV, széf, íróasztal, hűtőszekrény, teasarok vízforralóval, hajszárító) az apartmanhoz tartozik egy kis konyha mosogatóval és elektromos tűzhellyel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme hangulatos, fával és természetes anyagokkal díszített belső térrel vár, és gyönyörű panorámát kínál a környező hegyekre. A konyha hagyományos cseh és nemzetközi specialitásokat egyaránt felvonultat a vendégek örömére.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel az újonnan épült wellness részlegben amelynek látképét egy luxus medence uralja. Lazuljon el a pezsgőfürdőben és élvezze a Žalý-hegyre nyíló kilátást. Egy kiadós túra, vagy sínap után pedig frissítse fel izmait a szaunavilágban. Emellett kipróbálhatja akár a privát finn vagy infraszaunát is.

Ha nem szeretne lemondani edzéstervéről a pihenés alatt sem, látogasson el a fitnesz, meditációs vagy a jógaterembe.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeket egy csodás szabadtéri játszótér várja mászókákkal és trambulinokkal, valamint egy beltéri játszószoba is. Emellett bérelhetnek társasjátékokat, vagy nézhetnek mesét is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek szórakoztatásáról a csocsó, biliárd, darts vagy pingpong gondoskodik.

Hotel Tetřeví Boudy ***

Hotel Tetřeví Boudy ***

Dolní Dvůr 308 , Dolní Dvůr
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Tetřevky s.r.o. Cégjegyzékszám: 48025402


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,9 km
Busz megálló
3,9 km
Aquapark
25 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
10 m

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Pec pod Sněžkou település
Pec pod Sněžkou település
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Adršpach sziklaváros
Adršpach sziklaváros