Mindig is vágyott arra, hogy felfedezze a lengyel Óriás-hegység vidékét? Szálljon meg a Hotel Tarasy Wang ***-ban, ahol egy helyen élvezheti a wellness, a túrázás, a kerékpározás és a történelem adta kikapcsolódást. Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része, valamint ha különleges kikapcsolódásra vágyik, akkor csobbanjon egyet a szabadtéri pezsgőfürdőben, ahonnan mesés kilátás nyílik a Sněžka csúcsára. És ha ez még nem lenne elég a szaunákban is feltöltődhet.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Tarasy Wang *** a lengyelországi Karpaczon található, tökéletes helyen - közvetlenül az Óriás-hegység Nemzeti Park bejáratánál és a gyönyörű skandináv Wang-templom mellett. Egy felújított kétágyas szobában szálltunk meg, amely mindennel rendelkezett, amire csak szükségünk lehetett. Nagyon élbveztük a pihenést a kis wellness részlegben, ahol pezsgőfürdő és 2 szauna is volt. Minden nap kiváló reggeliben és vacsorában volt részünk, amelyet svédasztalos formában tálaltak fel. A szálloda ideális választás kerékpárosoknak vagy túrázóknak, akár pároknak, akár gyermekes családoknak vagy kutyával érkező vendégeknek is.”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2023

A szálláshelyről

A Hotel Tarasy Wang *** a legrégebbi szálloda az Óriás-hegység lengyel oldalán fekvő Karpacz településen, ugyanis az épületet 1897-ben építették. A közelmúltban végzett felújításnak köszönhetően jelenleg első osztályú szolgáltatásokat kínál, beleértve a hagyományos skandináv hegyi faházak hangulatát idéző gyógyfürdőt is. A szálloda tökéletesen kiegészíti a szomszédos Wang templomot, amely szerényen emelkedik ki a hegyvidéki tájból.

A környéken számtalan túra- és kerékpárút található. Hódítsa meg a Snezkát - a hegyre vezető felvonó mindössze 1,5 km-re van a szállodától. Ebben a varázslatos völgyben számos gyönyörű vízesést és érdekes sziklaalakzatot talál, köztük a Jodłówka-vízesést (4,3 km) vagy a mesterséges Divoký-vízesést (1,4 km).

A téli sport szerelmesei felfedezhetik a közeli síközpontokat, - a Pod Wangiem Mały (450 m) és a Winterpol (2 km) nagyszerű lehetőségeket kínálnak a téli sportokhoz. Egy másik népszerű síközpont a Sklarska Poręba mindössze 20 km-re található. A tökéletes kikapcsolódáshoz látogasson el a Tropikana Water Park-ba (1 km), amely számos medencével és szaunavilágával várja az ide érkező vendégeket.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern kétágyas Standard Plus szobában lesz, ahonnan mesés kilátás nyílik az Óriás-hegység gerincére, a gyönyörű Wang-templomra, a völgyre vagy az erdőkre. A klasszikus Standard szobákhoz képest ezek a szobák tágasabbak és TV-vel, WiFi csatlakozással, hűtőszekrénnyel és privát fürdőszobával zuhanyzóval és hajszárítóval vannak felszerelve. Néhányukhoz erkély vagy kanapéágy is tartozik, amely pótágyként használható akár két gyermek számára is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda hangulatos éttermében friss helyi alapanyagokból készült finom ételek várják, miközben megcsodálhatja a lenyűgöző panorámát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Felejtse el a stresszt és a mindennapi gondokat a szálloda SPA zónájában, ahol kültéri és beltéri pezsgőfürdő, valamint egy szaunavilág található finn, infravörös és aromaszaunával. Kényeztesse magát a szépségápolási kezelések egyikével.

Tarasy Wang ***

Tarasy Wang ***

Na Śnieżkę 3 , Karpacz
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Jacek Tarnawski Cégjegyzékszám: 930598167


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
30 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
2 km

Utazási tippek

Ski & Sun Świeradów Zdrój

Ski & Sun Świeradów Zdrój Utazási tipp

Nyáron túrázás és kerékpározás a gyönyörű természet közepén, télen síelés és sífutás - ez a Ski & Sun Świeradów Zdrój. Ez Lengyelország egy kisebb síterepe, melynek legmagasabb pontja 1060 méter. Mozgással teli szórakozás az egész család számára vár mindenkit, aki az aktív pihenést részesíti előnyben. A felvonó kényelmesen felviszi Önt oda, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a lengyel hegyvidéki tájra.

Świeradów-Zdrój fürdőváros
Świeradów-Zdrój fürdőváros
Cieplicei-i termálfürdő
Cieplicei-i termálfürdő
Wielki Staw és Mały Staw gleccsertavak
Wielki Staw és Mały Staw gleccsertavak