Fedezze fel a dél-csehországi fürdőváros szépségét, és pihenje ki a mindennapi gondokat. A Hotel Galerie **** Třeboňban, egy igazán vonzó helyen, közvetlenül a város központjában, a történelmi műemlékek közelében található. Utalványunknak köszönhetően belépőt kap az Aurora Spa vízi világába is, ahol egyedülálló kikapcsolódásban lesz része a medencében és a pezsgőfürdőben. A hab a tortán, egy üveg bor lesz, ami bekészítve várja majd a szobájában.

A szálláshelyről

A Hotel Galerie **** szálloda a festői Trebon szívében található. A történelmi központ műemlékeivel és éttermeivel a szálláshely közvetlen közelében található. Ez egyedülálló lehetőséget kínál a gyönyörű dél-csehországi fürdő felfedezésére, egy kis kikapcsolódásra és a környező vidék felfedezésére is.

Třeboň egy bájos fürdőváros Dél-Csehországban, amely biztosan leveszi majd a lábáról. A régió sokszínűsége a sportok szerelmeseinek, a gyógyfürdőzőknek, a gasztronómia szerelmeseinek és a kalandoroknak egyaránt garantálja a felejthetetlen élményeket. Bármilyen szórakozásra is vágyik, egy biztos, ne hagyja ki a sétát a gyönyörű történelmi központban.

Kezdje treboni városnézését a Masaryk téren (110 m), amelyet színes árkádos házak szegélyeznek. Hódítsa meg a régi városháza tornyára (190 m) vezető 100 lépcsőfokot, amelynek jutalmas a csodálatos kilátás lesz, ahol gyönyörködhet a központra és a környező vidékre nyíló panorámában.

Ezután vegye az irányt a legnagyobb attrakció, a reneszánsz kastély (250 m) felé. Tegyen egy vezetett túrát a kastély belsejében, látogasson el az egyedülálló Třeboňi Természet Háza-ba, és tegyen egy kellemes sétát a kastély parkban (300 m).

Vízi kikapcsolódásért látogasson el a fürdőházak egyikébe, mint például az Aurora (1,7 km) és a Berta (400 m) -, amit különösen a mozgásszervi panaszokkal rendelkezők keresnek fel. Bízza magát a szakemberekre, pihenjen a helyi wellness-részlegen, vagy tegyen egy nyugodt sétát a Spa Park (1,6 km) területén.

Třeboňt buja, érintetlen természet veszi körül. Fenyőerdők, rétek, ritka tőzeglápok és persze tavak jellemzik a helyi sík tájat, amely az UNESCO bioszféra-rezervátumának minősítésével rendelkezik. A leghíresebb a Tóvilág (2,8 km), amelyet a tanösvény mentén fedezhetek fel a természet szerelmesei. Nyáron úszhat vagy az adrenalin szerelmesei néhány vízi sportot is kipróbálhatnak.

Hol fogok aludni?

Szállása Trebon történelmi központjában lesz, egy boutique stílusú kétágyas szobában, ahol a praktikára és természetes berendezésre fektették a hangsúlyt. Az egyedi szobák privát zuhanyzós fürdőszobával, hűtővel és TV-vel rendelkeznek, természetesen ingyenes Wi-Fi is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját a szálloda által kínált bőséges büféreggelivel, ahol hideg és meleg ételek széles választékával várják. Napközben a napi menüből válogathat, a konyha minőségi ételeket kínál, köztük halételeket, grillezett húsokat vagy vegetáriánus finomságokat is. A szálloda éttermében van lehetősége a vacsorát is elfogyasztani, amely a hagyományos cseh konyhát mutatja be, ételeit pedig helyi és szezonális alapanyagokból készíti.

Hotel Galerie ****

Hotel Galerie ****

Rožmberská 35 , Třeboň
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Galerie Třeboň, spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 24255319


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 150 m-re a szállodától a parkolóban 100 CZK/nap vagy ingyenesen a környéken.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
1,9 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Trebon

Trebon Utazási tipp

Látogasson el a dél-csehországi Třeboňba, a halastóvidék központjába. A város csodálatos történelmi központjával és számos más látnivalóval várja az idelátogatókat, melyeket kerékpáron is felfedezhet, mivel Třeboň köztudottan a kerékpározás cseh „fővárosa”. Látogasson el a Masarykovo térre barokk és reneszánsz házakkal, szökőkúttal, a Mária-oszloppal, a régi városházával és a toronnyal, a tér közelében található a kastély és a kastélypark, a Természet Háza (Dům přírody), a Szent Egyed és Szűz Mária templom (kostel sv. Jiljí a Panny Marie), a Regent Sörgyár és a Bertiny Gyógyfürdő (Bertiny lázně). Szintén nincs messze az 1877-ből származó Schwarzenberg síremlék. Třeboň városának elválaszthatatlan része, Svět-halastó, amelyet haltenyésztésre és rekreációs célokra is használják.

További információ
Třeboň-i kastély
Třeboň-i kastély
Třeboň tájvédelmi körzet
Třeboň tájvédelmi körzet
Schwarzenberg sírja
Schwarzenberg sírja