Látogasson el Karlovy Vary mesés városába és szálljon meg a Villa Smetana **** szállodában, ahol egy igazi luxus pihenés várja. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátás várja, valamint teljes kikapcsolódás a pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt wellness-részlegben. Ha kedve támad olyan terápiás és wellness-kezelésekben is részesülhet, mint a relaxációs fürdő vagy a részleges masszázs. A kezelések között felfedezheti Karlovy Varyt, a leghíresebb termálforrásokat és a történelmi nevezetességeket.

A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártam Karlovy Varyban, és csodálatos élmény volt. Lenyűgöző az építészet, barátságosak az emberek és csodás a természeti környezet. A szálloda egy építészeti remekmű, és a személyzet is nagyon kedves és professzionális volt. A hotel családias, bensőséges hangulatot áraszt, így nagyon jól éreztük magunkat. Tágas szobák, a kertre néző gyönyörű kilátás és teljes csend, nyugalom várja a vendégeket. A Villa Smetana azért is remek választás volt számunkra, mert kutyabarát szálloda, így kiskedvencünk is velünk tarthatott. Ha újra Karlovy Varyba látogatunk, itt fogunk megszállni.”

Peter Kóša - A Travelking társtulajdonosa
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Karlovy Vary-ban található szállodakomplexum, az 1900-as években épült Villa Smetana **** kettő történelmi villából áll, amely a város egyik legszebb részén, a legrégebbi lakónegyedében, a Becher's Villa (60 m) mellett található. A szálloda kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a fürdőközpont és a leghíresebb látnivalók csupán egy karnyújtásnyira lesznek.

Látogasson el a Viasz Múzeumhoz (600 m), majd a Malom (750 m), a Piac (1,1 km) és a Forrás (1,3 km) oszlopcsarnokok felé veheti az irányt. A gyógyító források megkóstolása természetesen kihagyhatatlan egy ilyen séta során. Tegyen egy kellemes sétát a Szent Linhart fenyőfával (2,2 km) rendelkező erdei parkban, vagy menjen fel a Szarvasugrás kilátóhoz (1,2 km). Rövid sétával pedig a Diana kilátó is elérhető. Gyerekekkel szuper kikapcsolódás lehet a Minizoo és a Papilonia pillangóház (1,8 km) megtekintése is.

A hidegebb hónapokban a téli sport szerelmesei meghódíthatják a környező síterepek, mint például a Bozi Dar (28 km), a Klínovec (31 km) vagy a Jáchymov (22 km) sípályáit. Ezenkívül a fürdőváros környékén számos gondozott sífutópálya is található. De a téli időszakban is meg van a maga varázsa ennek a mesés városnak, amely az adventi időszakban karácsonyi vásárával ragyog fel. Nagy látványosság a Karácsonyi ház (4,6 km) a Karácsonyi múzeummal és a Teddy mackó múzeummal, amely egyébként szintén egész évben nyitva tart.

Hol fogok aludni?

Szállása az 52 kényelmes szoba egyikében lesz, ahol két- és háromágyas szobák közül választhat, a kínálatban erkélyes szobák is rendelkezére állnak. A szoba teljesen lenyűgözi majd régi stílusú berendezésével. A tömör fabútorok és a korhű díszítőelemek tökéletesen illeszkednek a történelmi szálloda hangulatához. Ugyanakkor emellett élvezheti a mai kor magas szintű kényelmét - műholdas TV, WiFi kapcsolat, minibár vagy széf, mindez megtalálható a szobában. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzó, törölközőszárító, fürdőköpeny, papucs és piperecikkek is rendelkezésre állnak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Látogasson el az újonnan felújított szálloda Strunz éttermébe. A reggelinél péksütemények, gabonafélék, tejtermékek, felvágottak, friss gyümölcsök és zöldségek széles választékából válogathat. A meleg ételek között különböző módon elkészített tojásételek, kolbász, palacsinta és sok más finomság is található. Ebédre az étlapról is választhat egy különlegességet, este pedig ismét a svédasztalos vacsora kínálata várja. Kávéért, desszertért vagy kedvenc italáért keresse fel a hangulatos Lobby Bar-t.

Hol kapcsolódhatok ki?

A wellness-részlegben a lehető legjobb kezekben lesz, ahol egy tapasztalt egészségügyi személyzet várja. Kényeztesse magát a 34 különböző relaxációs és gyógyító kezelés egyikével. A klasszikus masszázsoktól kezdve a szénsavas fürdőkön, a tőzeges pakolásokon és az oxigénterápián át a magnetoterápiáig, a pneumo akupunktúráig és még sok másig igazán széles a választék.

Két kezelés között próbálja ki a fedett medencét, a pezsgőfürdőt, a finn szaunát, a gőzszaunát vagy az infraszaunát. A gyönyörűen felújított wellness-részlegből egyszerűen újjászületve fog távozni.

Villa Smetana ****

Villa Smetana ****

Krále Jiřího 5 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Česká hotelová, a.s. Cégjegyzékszám: 26968851


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
360 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 360 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
10 m

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum