Élvezze az Óriás-hegység szépségét Pec pod Sněžkou-ban, és szálljon meg a Penzion Melkus ***-ban, ahol az egész család számára alkalmas, konyhasarokkal felszerelt szobák és apartmanok állnak rendelkezésre. Utalványunknak köszönhetően nagyszerű félpanziós ellátás várja. A hab a tortán az üveg pezsgő lesz érkezéskor, a gyerekek számára pedig játszószoba áll rendelkezésre.

A szálláshelyről

A Penzion Melkus *** Pec pod Sněžkou településen található, a Černá Hora síközpont közvetlen közelében. A tökéletes elhelyezkedésnek köszönhetően nyáron és télen egyaránt élvezheti a nagyszerű aktív kikapcsolódást ezen a népszerű helyen. A túrázási, kerékpározási, síelési és sífutási lehetőségek minden sportrajongót elragadtatnak majd. Nem maradhat el azonban a friss hegyi levegőn való pihenés sem.

Az Óriás-hegység Nemzeti Park központjában, közvetlenül a Sněžka lábánál fog megszállni. Hódítsa meg Csehország legmagasabb csúcsát (7,4 km), amelyet egy jól jelzett ösvényen keresztül érhet el. De felszállhat egy drótkötélpályával is, lefelé pedig kellemes sétát tehet az Obří důl (5,2 km) útján. Akár gyalog jut fel a csúcsra, akár a kötélpályás utazást választja, lenyűgöző kilátás és Csehország legmagasabb postahivatala várja.

Fedezzen fel más népszerű célpontokat, mint például Portasky (5,4 km) vagy Luční bouda (8,2 km). Érdemes meglátogatni a Sněžka nyugati lejtőjén található Upské tőzeglápot (9 km) is. A környéken található egyéb természeti ékszerek is elvarázsolják majd, mint például a Růžohorky (10,4 km) vagy a Hnědý vrch torony (2,9 km). A túrázás szerelmesei ne hagyják ki a Črna hora (6 km) vagy a Jelení vrch-ben (5 km) tett kirándulásokat.

Pec pod Sněžkou nemcsak természeti, hanem számos más látnivalót is kínál, amelyekkel a pihenése során megismerkedhet. A helyi Relaxpark (1,8 km) az adrenalin szerelmeseit várja, ahol a 700 méter hosszú bobpályán száguldozhat, kipróbálhatja a kötélcentrumot vagy a mászófalat, gyermekeit pedig szabadon engedheti a csúszdákon és a trambulinon. Ha gyerekekkel utazik, akkor a Kolínská bouda (2,9 km) állatkertje vagy az Óriás-hegység lengyel oldalán található vízi parkok is megérnek egy látogatást.

Télen az Óriás-hegység a lelkes síelők, sífutók és snowboardosok paradicsoma. Ha a Melkus vendégházban száll meg, akkor a központban lesz, közel a híres sípályákhoz. A Cerna Hora síközpont mindössze 100 méterre található a vendégháztól. Emellett a Javoří důl (3 km), a Velká Úpa (4 km) vagy a Pec - Zahrádky (7,7 km) mesés sípályáira is ellátogathat. A vendégház közelében található a Óriás-hegység sífutópálya is, amely az egész Óriás-hegységen át húzódik Harrachovtól egészen Žacléřig.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, ahol lehetőség van egy pótágy elhelyezésére legfeljebb két gyermek számára emeletes ágy formájában. A szoba kábel TV-vel, rádióval, íróasztallal és privát fürdőszobával, WC-vel van felszerelve.

Vannak apartmanok is két hálószobával, konyhasarokkal, fürdőszobával és erkéllyel. A konyhasarokban főzőlap, vízforraló, mikrohullámú sütő és alapfelszereltség található. Az apartmanokban étkezőasztal és ülősarok is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A büféreggelit vagy félpanziós ellátás választása esetén az ízletes svédasztalos vacsorát a vendégház közös helyiségében szolgálják fel. A környező éttermeket is kipróbálhatja, valamint a közelben egy élelmiszerbolt is található.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a környék nagyszerű látnivalóin, hanem a gyermekjátszószobában is jól fognak szórakozni, amelyet különösen rossz időben fognak igazán értékelni.

Penzion Melkus ***

Penzion Melkus ***

Pec pod Sněžkou 13 , Pec pod Sněžkou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Diana Bonková Cégjegyzékszám: 73412571


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,8 km
Sípálya
100 m

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn élményfürdő