Látogasson el a cseh településre, Pec pod Sněžkou-ba és szálljon meg a Hotel Krokus ***-ban, amelyet igazán autentikus hegyi hangulat vesz körül, valamint finom ételekkel, üdvözlőitallal és egy üveg jó minőségű borral várják a szobájában. A környéken töltött aktív nap után megpihenhet a szálloda finn szaunájában is.

A szálláshelyről

Ha kirándulásokkal, síeléssel és a természetben eltöltött idővel teli pihenésre készül, akkor a Hotel Krokus *** lesz a megfelelő hely az Ön számára, amely a cseh Pec pod Sněžkou településen található, a A Krkonoše Nemzeti Parkban.

Ha azt mondjuk, hogy Pec pod Sněžkou, az első dolog, ami eszünkbe jut, valószínűleg a síelés és valóban, itt számtalan lehetősége lesz, hogy kipróbálhassa magát ebben a sportágban. A szállodától mindössze 1,4 km-re található a Černá hora - Pec Síközpont, amely 12 km hosszú sípályájával a cseh hegyvidék legnagyobb síközpontja. Ide tartozik a Janské lázně síközpont (12,5 km) 3,5 km hosszú szánkópályával és a Černý důl (9,2 km) síközpont is, amelynek szelídebb lejtői kiválóan alkalmasak gyermekes családok számára is, de ha inkább egy kis vízi szórakozásra vágyna, látogasson el a Špindlerův mlýn Aquaparkba (47 km) vagy a Janské Lázně Aquacentrumba (14 km) és élvezze a csodás termálvizeket.

Fedezze fel a Krkonoše Nemzeti Parkot, ahol Csehország legmagasabb hegyét, a Snezkat-t (5,9 km) is meghódíthatja, vagy a Pec pod Sněžkou (1,1 km) felvonóval közvetlenül a csúcsára is felmehet. Menjen fel a 45 méter magas kilátótoronyba és fedezze fel a Lombkorona tanösvényt, ahol szédületes élmény lehet a fák feletti séta a csodás kilátással. Ha inkább a földön szeretnének maradni, tegyenek egy sétát a Černohorské tőzegláphoz (5,5 km) vagy látogassanak el az Elba-forrásához (22,9 km) és a Labský vodopád (22,4 km) vízeséshez.

Számos érdekes történelmi és kulturális látnivalóban is gyönyörködhet. Látogasson el például Janske Lazne (13,9 km) cseh településre, ahol megcsodálhatja a település mesés építészetét, vagy felvonóval feljuthat a Černá hora (7,4 km) lélegzetellálító csúcsára. Fedezze fel Harrachov (67,3 km) települését, ahol meglátogathatja az érdekes üveggyárat és üvegmúzeumot, vagy a bányászati múzeumot is . Spindler's Mill (47 km) városában megcsodálhatja az ikonikus Fehér hídat, valamint a Szent Péter és Pál katolikus templomot is.

Hol fogok aludni?

A Komfort kétágyas szoba (16 m²) dolgozóasztallal, TV-vel és WiFi hozzáféréssel van felszerelve. Választhat, hogy egy franciaágyat vagy két különálló ágyat szeretne-e, illetve kérésre kiságy is kérhető. A szobához privát zuhanyzós fürdőszoba (piperecikkekkel és hajszárítóval) tartozik.

A Komfort négyágyas szoba (20 m²) szintén privát zuhanyzós fürdőszobával (piperecikkekkel és hajszárítóval) rendelkezik. A szobában székek, TV, valamint WiFi hozzáférés is található. Az ágyak összekapcsolhatók franciaággyá, vagy különálló egyszemélyes ágyakká oszthatók. Kérésre pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot egy bőséges büféreggelivel és egy finom kávéitallal (espresso, cappuccino) a szálloda éttermében. Ha túrázással kezdi a napot, összeállítanak egy kis reggeli csomagot, amely a fárasztó túra során igazán jól fog jönni. A nap végén a szálloda vendégei egy menüválasztásos kétfogásos vacsorát fogyaszthatnak el, ahol az étterem a cseh konyha hagyományos és modern ételeit kínálja.

A szálloda közelében számos más kiváló étterem is található, ahol ebédelni lehet. A Restaurant Enzian (600 m) gyönyörű környezetben, kandallóval és terasszal várja vendégeit, ami cseh és nemzetközi különlegességeket kínál. Az olasz és amerikai konyhát a pizzára, tésztára és hamburgerekre specializálódott Deli Post (350 m) étterem kínálja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Krokus Hotel *** szaunájában felejthetetlen élményben lesz része. A fából készült finn szaunából a kőlépcsőkön keresztül közvetlenül az Úpa folyóba sétálhat, ahol megmártózhat a szaunázást követően.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis vendégek számára gyermeksarok áll rendelkezésre, míg az idősebb gyermekek és felnőttek társasjátékokkal mulathatják az időt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kerékpár és síléc tárolására alkalmas garázs áll rendelkezésre..

Hotel Krokus ***

Hotel Krokus ***

Pec pod Sněžkou 189 , Pec pod Sněžkou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
TheDay s.r.o. Cégjegyzékszám: 06902898


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 22:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,5 km
Aquapark
15,2 km
Sípálya
1,4 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Pec pod Sněžkou település

Pec pod Sněžkou település Utazási tipp

A ma ismert hegyi üdülőhelyet a legmagasabb cseh hegy, az Óriás-hegy alatt eredetileg bányásztelepülésként alapították fémkitermelés céljából. Pec pod Sněžkou településén megcsodálhatja a környező hegyek lélegzetelállító panorámáját, de a hely számtalan lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra és a pihenésre is. Az év minden szakában megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb kikapcsolódási formát, legyen az téli szórakozás vagy nyári túra. Bobpálya, relaxpark és kötélpark, valamint ugrópark is várja a szórakozásra és adrenalinra vágyókat.

Óriás-hegység Nemzeti Park
Óriás-hegység Nemzeti Park
Sněžka
Sněžka
Kovárna bánya
Kovárna bánya