Töltsön el egy kellemes pihenést a hegyekben. Látogasson el a csehországi Óriás-hegység lábánál található Horský Hotel Vltava ***-ba, ahol utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban lesz része, pihenhet a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Két gyermeke pedig 15 éves korig ingyen tarthat Önnel, valamint a parkolás is benne van az árban.

A szálláshelyről

A Horský Hotel Vltava *** a híres Strážné üdülőhelyen található, az Óriás-hegység szívében, ahol egész évben élvezheti a kellemes pihenést a gyönyörű természetben.

A település meghatározó jellegzetessége az evangélikus templom (1,3 km), amelynek gyönyörű fából készült belső díszítése teljesen leveszi majd a lábáról. A község közelében számos különböző hosszúságú és nehézségű túraútvonal található, amelyek közül sok kisgyermekes családok számára is alkalmas. Az "Óriás-hegység Diagonal" kerékpárút Strážnén keresztül halad és közel 70 km hosszú. De ezenkívül számos más kerékpárút közül választhatunk kívánságaink és lehetőségeink szerint. Meghódíthatja például a legmagasabb cseh hegyet is a Snezka-t (14 km) és feljuthat más lenyűgöző csúcsokra is, mint a Luční hora (13 km) vagy a Studniční hora (11 km). A közeli Spindlerův Mlýn üdülőhelyen (15 km) egész évben rengeteg tevékenységre van lehetőség, ahol a legjobb síterep mellett aquaparkot, bobpályát és Lego Múzeumot is talál.

Strážné a téli sportok szerelmeseinek is a paradicsoma. Közvetlenül a településen találja a Strážné síközpontot, amelynek sípályái szó szerint pár lépésre vannak a szállodától. A népszerű Herlíkovice síközpont (5 km) pedig autóval is néhány perc alatt elérhető. Fedezze fel a Josefův Důl (18 km), a Janské Lázně (22 km) vagy a Pec pod Sněžkou síközpontok (35 km) sípályáit is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett háromágyas szobában lesz, ahol pótágy elhelyezésére is van lehetőség, természetesen privát fürdőszobával is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kellő energiáért minden reggel svédasztalos reggelivel várják. Este pedig a szálloda éttermében felszolgált vacsorával zárhatja le a napot.

Hol kapcsolódhatok ki?

A fáradt izmok megpihentetéséhez finn szauna, pezsgőfürdő és gőzfürdő áll rendelkezésre.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebbekre is gondolt, számukra homokozóval ellátott szabadtéri játszótér áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha a természet felfedezése után kicsit megpihenne, akkor látogasson el a TV-vel felszerelt közös helyiségbe, ahol biliárdasztal és asztali foci is található. Van továbbá egy röplabdapálya, egy szabadtéri terasz kandallóval, egy tűzrakóhely ülőhelyekkel és egy felfújható medence. Kirándulásaihoz kerékpárokat és robogókat is bérelhet.

Horský Hotel Vltava ***

Horský Hotel Vltava ***

Strážné 194 , Strážné
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Roman Špaček Cégjegyzékszám: 16995295


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
10,6 km
Sípálya
0,7 km
Sífutás
8,7 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Bobpálya-  Špindlerův Mlýn
Bobpálya- Špindlerův Mlýn
Vrchlabí kastély
Vrchlabí kastély