Foglaljon szobát az Apartmány Relax 569szállodában és kapcsolódjon ki zavartalanul az Óriás-hegységben. Szállása mindössze néhány lépésre található egy remek bobpályától és a Čertova hora csúcsára vezető felvonótól is, de a káprázatos Mumlava vízesés is gyalogtávban lesz. Élvezze a modern apartmanok kényelmét, a bőséges reggelit és lazítsa el izmait a hotel luxus szaunavilágában.

A szálláshelyről

Az Apartmány Relax 569 az Óriás-hegység nyugati határán fekvő Harrachovban található. A bájos kis település számtalan szórakoztató látnivalót, gyönyörű kirándulóhelyeket és kulturális programokat kínál az ide utazóknak. Ráadásul mindezt az érintetlen természet ölelésében tekintheti meg.

Ha nem ijed meg egy kis sétától látogassa meg a közeli Mumlava- (2,6 km) vagy a Kamenice-vízesést (2,8 km). A tapasztaltabb túrázók akár a híres Elba folyó forrását (12,6 km) is elérhetik, onnan pedig már Pančava-vízesés (13,3 km) sincsen messze . Ha imád tekerni kerékpározzon el Spindlerův Mlýn-be (18,2 km) vagy Rokytnice nad Jizerou-be (7,5 km) vagy akár a határon túlra, ahol Lengyelország szépségeivel találkozhat. Egy igazán különleges élményért pedig járja végig a Janské Lázněban (40,6 km) található egyedülálló Lombkorona sétányt.

Közvetlenül a szálloda mellett található egy remek bobpálya (190 m), és egy kalandpark (210 m) is. Kicsit távolabb quad bérlésre is lesz lehetőségünk (1,1 km), valamint egy golfpályán (2,9 km) tesztelhetjük lyuk érzékünket. Az adrenalinnal teli élményekre vágyóknak kihagyhatatlan élmény az óriás hintájáról elhíresült Vertical Park (1 km), a gyerekekkel érkezőknek pedig ajánlott kipróbálni a Kids' Park (1 km) drótkötélpályáit és Fun Park Mamuteket (1,1 km) is. Ha az időjárás esetleg nem kedvez a szabadtéri tevékenységeknek szerezzen új ismereteket a helyi Bányász Múzeumban (2,5 km), a Símúzeumban (1,9 km) vagy az Üvegmúzeumban (700 m).

Ha télen érkezik semmiképpen se felejtse otthon síléceit és snowboardját sem, hiszen nehéz ennél jobb terepet találni a téli sportok számára. A szállástól mindössze 1,2 km-re található a Hilbert síterület, és nincs sokkal messzebb a Amálka síközpont (3,5 km) sem, az igazi kalandvágyók pedig Harrachov-Rýžoviště síterep fekete pályáján (7,3 km) próbálhatják ki ügyességüket.

Hol fogok aludni?

Szállását a hangulatos, modernül berendezett apartmanok egyikében foglalhatja el . Minden apartmanhoz saját fürdőszoba valamint kerékpár és síléc tároló is tartozik. Természetesen a WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll.

  • A Relax C305 (25 m²) modern erkély nélküli, tetőtéri apartman ideális párok számára. Felszereltségéhez tartozik egy franciaágy, okos televízió, íróasztal és egy konyhasarok is.

  • A Relax C308 (41 m²) családi apartman külön hálószobával és egy a hegyekre néző nagy terasszal rendelkezik. Felszereltségéhez egy franciaágy, egy kanapéágy, egy teljes értékű konyha és étkező valamint egy okos televízió is tartozik.

  • A Relax C208 (35 m²) egy légies, saját erkéllyel rendelkező 1 hálószobás apartman. Fekhelyül egy franciaágy vagy egy kanapéágy szolgál, a felszereltséget egy modern konyha és okos televízió, valamint egy PlayStation 5 játékkonzol teszi teljessé.

  • A Relax C307 (25 m²) egy kisebb, de hangulatos apartman franciaággyal, kanapéággyal, okos televízióval, kávé- és teáskészlettel, mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel. Mindezt egy szép kilátással rendelkező erkély egészíti ki.

  • A Relax C303 (35 m²) apartman erkéllyel nem rendelkezik, viszont a vendégek kényelmét egy franciaágy, 2 egyszemélyes ágy egy étkezőasztal és az ahhoz tartozó székek szolgálják. Az apartman konyhájában Nespresso kávéfőző és okos televízió található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Bár a vendégháznak saját étterme nincsen, nem kell attól tartania, hogy éhen marad, hiszen a szálloda személyzete bőséges reggelit szolgál fel közvetlenül a szobájában. Válogathat majd az édes és sós sütemények, sajtok és felvágottak, zöldségek, gyümölcsök és gyümölcslevek bőséges választéka között. Ezen felül a legtöbb apartman jól felszerelt konyhasarokkal is rendelkezik, ahol kedvére készíthet magának harapnivalókat. Ha pedig nem szeretne a nyaralás alatt a főzéssel bajlódni, próbálja ki a közeli népszerű vendéglátóhelyeket, mint például az U Studny (1,5 km) vagy a Terassa étterem (850 m).

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülőhely egyik fő vonzerejét a Grotta luxus szaunavilág adja, amely az épület alagsorában található. Mártózzon meg a török hammam fürdőben vagy lazítson a szaunákban és a sós tepidáriumban. Ráadásul a szaunavilágot lefoglalhatja egy tökéletes, privát kikapcsolódáshoz.

Végezetül pedig tegye fel a koronát a pihenésre egy lazító masszázzsal, amit közvetlenül a szobájában élvezhet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A vendégházban hagyományos recepció ugyan nincs, de egy személyi asszisztens gondoskodik arról, hogy a bejelentkezéstől a kijelentkezésig minden rendben menjen.

Apartmány Relax 569

Apartmány Relax 569

Harrachov 569 , Harrachov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
I4U21 s.r.o. Cégjegyzékszám: 07466382


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
17,4 km
Sípálya
0,8 km
Sífutás
1,2 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Harrachov
Harrachov
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés
Harrachov múzeumai
Harrachov múzeumai