Látogasson el a híres lengyelországi Polanica-Zdrój fürdővárosába, amelynek nagyszerű látványossága az ásványvízforrásokkal rendelkező gyógyfürdőpark. A Hotel Polanica Resort & SPA *** tökéletes lehet egy családi nyaraláshoz. Az úszómedencével, pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részlegben eltöltött nap vagy a környékbeli kirándulások után a finom félpanziós ellátásnak köszönhetően teljesen feltöltődhet majd.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk a Hotel Polanica-ban való tartózkodásunk alatt. Számomra a legjobb élményt a kezelések jelentették, melynek köszönhetően teljesen felfrissültem, az unokahúgom számára pedig a játszószoba, valamint a gyerekmedence nyújtott szuper kikapcsolódást. A szobák kifejezetten kényelmesek voltak egy hétvégi pihenéshez. A szállodában ízletes és bőséges félpanziós ellátásban részesülhettünk. A csodás wellnes részlegben teljesen kikapcsolhattunk, ahol lehetőség volt vizi kalandok mellett a szaunázásra is. A lengyel Polanica-Zdrój városa lenyűgöző, melynek központja és fürdőparkja mindenképp megér egy látogatást.”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2022

A szálláshelyről

A Hotel Polanica Resort & SPA *** a lengyelországi Polanica-Zdrójban településen található, Bystřice-nél és a Stolowe-hegység lábánál, mindössze 17 km-re a cseh-lengyel határtól. Polanica szíve a gyönyörű fürdőpark (600 m), amely közvetlenül a fürdőépületekkel, köztük az 1906-ban épült Wielka Pieniawa szanatóriummal szomszédos. A parkban egy festői eldugott sétány és egy pavilon is található, ahol ivókúrákat tartanak. Népszerű látványosság a kivilágított szökőkút. A környező területet számos túra- és kerékpárúton is felfedezheti. Irány például a Rock Forest kastély (17 km), a Pekel-völgy (4 km) a népszerű Piekjelko étteremmel vagy a közeli Duszniki Zdrój (10 km) városába is elmehet, ahol megtekintheti az érdekes papírmúzeumot. A téli sport szerelmeseinek pedig jó hír hogy a népszerű síközpont Ski Zieleniec mindössze 20 km-re található.

Hol fogok aludni?

A 13 m²-es Economy szobák a környező zöldövezetre néznek, amelyek kényelmes ággyal, WiFi-kapcsolattal, TV-vel, vízforralóval, hűtőszekrénnyel, telefonnal és széffel vannak felszerelve. A szobákhoz privát zuhanyzós fürdőszoba is tartozik hajszárítóval.

A 15 m²-es Standard szobák a fürdőparkra néznek, amelyek kényelmes ágyakkal, WiFi hozzáféréssel, TV-vel, vízforralóval, hűtőszekrénnyel, telefonnal és széffel vannak feszerelve. A szobákhoz privát zuhanyzós fürdőszoba is tartozik hajszárítóval. A legtöbb szobához erkély is tartozik.

A 21 m²-es Deluxe szobák panorámás kilátást nyújtanak délre, a környező hegyek felé. A szobák felszereltségéhez kényelmes ágy, kanapéágy, WiFi kapcsolat, TV, vízforraló, hűtőszekrény, telefon és széf tartozik. A szobákhoz privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik hajszárítóval, valamint a legtöbb szobához erkély is tartozik.

A Superior szobák igazán tágasak, alapterületük 30 m². A szobákból kilátás nyílik a hegyekre, a városra vagy a kertre. A kényelmi felszereltség ugyanaz, mint a Deluxe szobákban, de a Superior szobákhoz mindig tartozik erkély is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda hangulatos éttermében minden reggel bőséges büféreggeli, a nap lezárásaként pedig ízletes svédasztalos vacsora várja a vendégeket. Napközben az étlapi különlegességeket rendelheti. Tavasztól őszig a közeli házikóban hangulatos grill esteket tartanak a tűz körül, miközben kellemes zene szól. A szálloda bárjában pedig elkészítik kedvenc italát és egy könnyű harapnivalót is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda modern SPA részlege egy nagy fedett medencével, amely 25 m hosszú úszósávokkal és egy sekélyebb rekreációs területtel rendelkezik. Van egy gyermekzóna is, ahol a kicsik számára egy medence is található különböző attrakciókkal. Itt tartózkodása alatt korlátlanul használhatja a pezsgőfürdőt, valamint a gőz- és finn szaunát. Vagy mit szólna ahhoz, ha a napját egy masszázzsal, szépségkezeléssel vagy egy új frizurával tenné élvezetesebbé amit a fodrászszalonban készítenek el? Itt minderre van lehetősége.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A fiatal vendégek számára rengeteg szórakozási lehetőség és tevékenység áll rendelkezésre. A wellness-részlegben található egy vízi park, amely a gyerekek számára kínál kikapcsolódást. Van egy jól felszerelt játékszoba és egy nagy szabadtéri játszótér is. A változatos animációs programoknak köszönhetően pedig is számos játékos kalandban lehet részük.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív vendégek számára egy 650 m²-es multifunkcionális sportcsarnok áll rendelkezésre. Itt kipróbálhatja a különböző sportágakat, mint például a tenisz, röplabda, kosárlabda, teremlabdarúgás vagy kézilabda. A fitnesz teremben a sport szerelmesei edzhetnek is. További kikapcsolódásért pedig látogasson el szálloda bárjába, ahol bowling- és biliárdpálya várja.

Hotel Polanica Resort & SPA ***

Hotel Polanica Resort & SPA ***

Górska 2 , Polanica-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
DOM DEVELOPER RESORT Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 022299370


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
10 m
Sípálya
23 km

Utazási tippek

Minieuroland Kladsko-ban

Minieuroland Kladsko-ban Utazási tipp

A kłodzkoi Miniatűrparkban nemcsak Alsó-Szilézia, hanem a világ minden tájáról származó fontos épületek makettjeinek gyűjteménye található. A több mint 40 makettet tartalmazó épület hihetetlen, 20 000 m²-es területet foglal el, és már számos díjat nyert. Amellett, hogy megcsodálhatja a gyönyörű, aprólékosan kidolgozott miniatűröket, a környező növényvilág biztosan elvarázsolja Önt. A területet Hollandiából és Belgiumból importált, akár 500 fafajta és virágzó cserje díszíti. Júniustól október végéig az úgynevezett Virágfesztiválon csodálhatja meg a kultúra és a természet gyönyörű ötvözetét. A modellek leírása és tájékoztató füzetek angol nyelven is elérhetők.

További információ
Kladsko erőd
Kladsko erőd
Szent János híd (Kladsko)
Szent János híd (Kladsko)
Miasszonyunk-székesegyház
Miasszonyunk-székesegyház