A Balti-tenger partján szeretne nyaralni? Egy igazán tökéletes élmény várja Önt az M2 Resort Wellness & Spa-ban! A szobák és a kabinok fényűző berendezése, a helyi alapanyagokból, házilag elkészített gazdag büféreggeli és a pihentető wellnessközpont szaunával és pezsgőfürdővel garancia a kényelemre és a pihenésre. Nyáron nemcsak a közeli homokos strandot, hanem az üdülőhely szabadtéri medencéit is élvezheti. Ráadásul a környéken a gyermekek és a felnőttek számára is rengeteg programot talál majd.

A szálláshelyről

Az M2 Resort Wellness & Spa egy modern, butik hotel stílusú komplexum a lengyelországi Ostrowo városában, mindössze egy rövid sétára a Balti-tengertől. A strandok, erdők és a bájos természet által körülvett gyönyörű környezet, évszaktól függetlenül nagyszerű nyaralást biztosít Önnek, akár párjával, akár családjával vagy barátaival utazik.

A helyszín ékköve a kb. 15 perc sétára található homokos strand, amely Lengyelország egyik legnagyobb tengerparti fürdőhelye. Nem csoda így, hogy nyáron számos turista érkezik ide strandolni, illetve a vizisportokat élvezni. A hűvösebb hónapokban érdemes romantikus sétákat tenni a környéke, a természetkedvelőknek a Bielawa Természetvédelmi Terület (4,8 km) meglátogatása is szinte kötelező, amely darvak és más vízimadarak otthona. Emellett a Rozew-fok Természetvédelmi Terület (6,6 km) és a Jastrzębski-zátony (4,5 km) is várja a természetvándorokat. Az utóbbi valószínűleg a Balti-tenger partvidékének legmagasabb sziklája.

A kultúra és a történelem iránt érdeklődők ellátogathatnak a Muzeum Chata Kaszubskába (350 m), ahol a 18-19. századi helyi kultúrának szentelt kiállítás tekinthető meg. A Rozewie-fok világítótornya (6,6 km), amely nemzeti műemlékként szerepel, hiszen az ország legrégebbi világítótornya, szintén vonzó látnivaló. A környéken két világítótorony a Rozewie I. és II., valamint egy múzeum is megtekinthető. Utóbbiban mindkét világítótorony történetét és egyéb létesítményeket mutatnak be. Nem szabad kihagyni Jastrzębia Góra (4,9 km) városát sem, amely Lengyelország egyik leglátogatottabb tengerparti üdülőhelye. Itt található többek között az ország legészakibb pontja, amelyet az 'Észak csillaga' obeliszk jelöl.

Strandok és tengerpart

A Karwia (2,8 km), Ostrowo (1,6 km) és a Jastrzębia Góra (4,9 km) a legkönnyebben megközelíthető strandok. A terület strandjait finom, világos homok borítja, szokatlanul szélesek, és a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően alkalmasak a gyermekes családok számára is. Még főszezonban sem zsúfoltak, de kifejezetten élettel teliek. A mindennapos vízben való szórakozás mellett este a tűz mellett üldögélve is kikapcsolódhat.

Hol fogok aludni?

Szállását a tágas szobák, vagy a fényűző faházak egyikében foglalhatja el. Bármelyik opciót is választja, számíthat a kiváló, modern berendezésre, a zuhanyzóval, hajszárítóval és fürdőköpennyel ellátott privát fürdőszobára, hűtőszekrényre, kávé- és teakészletre, TV-re, WiFi csatlakozásra és erkélyre (a szobák esetében), vagy nagy teraszra (a nyaralók esetében).

  • A Kétágyas szoba ideális választás a luxust és kényelmet kedvelő párok számára. A szobában egy franciaágyat, egy nem kinyitható kanapét, egy íróasztalt és nagy gardróbszekrényeket talál.

  • A Négyágyas szoba egy külön hálószobából, amelyben egy franciaágy található, valamint egy tágas nappaliból áll. Utóbbiban egy kanapé és egy fotel található. Ezen felül egy íróasztalt és gardróbszekrényeket használhatunk még.

  • A Négyágyas szoba konyhasarokkal még több kényelmet kínál, mivel a nagy nappaliban egy teljesen felszerelt konyhasarok és egy étkezőasztal és székek is találhatóak. A másik helység egy franciaágyas hálószoba.

  • A Faház két fő részére egy kétágyas hálószobát, egy konyhasarokkal, étkezőasztallal és kanapéval felszerelt nappalit, valamint egy tágas teraszt kínál.

  • A Faház Plus két fő részére a legapróbb részletekig finomhangolt belső kialakításával nyűgözi le a vendégeket. Alaprajza egy stúdió apartmanhoz hasonló, azaz egy nagy szobában találunk egy franciaágyat, konyhasarkot, étkező- és íróasztalt, valamint fotelekkel ellátott ülősarkot is. Ráadásul légkondicionálóval és mosogatógéppel is rendelkezik, a teraszon pedig egy ülősarokkal.

  • A Faház 4 fő részére 2, franciaággyal berendezett hálószobából, egy kanapéval, konyhasarokkal és étkezőasztallal rendelkező nappaliból valamint egy nagy teraszból áll.

  • Az 5 fős házikó a legtágasabb az összes lehetőség közül, hiszen a kétágyas hálószobán és az emeletes ággyal rendelkező szobán túl egy kihajtható kanapéval felszerelt nappalit is használhat. Ráadásul privát konyha és étkező, valamint egy terasz is a vendégek rendelkezésére áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az M2 étterem kiváló ételekkel, széles borválasztékkal és egyedi atmoszférával várja vendégeit. Az étlapon megtalálhatóak a friss, modern ételek és a jól bevált klasszikusok is. Mindent igyekeznek a legfinomabb alapanyagokból, frissen elkészíteni, hogy Ön a süteményeket, a befőtteket és a desszerteket legjavát élvezhesse.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülőhely modern wellness részleggel rendelkezik. Élvezze Ön is a szauna és pezsgőfürdő, valamint a relaxációs kezelések széles választékának kényelmét.

Nyáron pedig a tengerpart mellett, a szálloda kültéri medencéjében is lazulhat, ahol napozóágyak is rendelkezésre állnak.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kültéri részen egy gyermekmedence és egy mászókákkal, hintákkal és csúszdával felszerelt játszótér is található. Ha az időjárás rosszra fordul, a kicsik akkor is remekül érezhetik magukat a beltéri gyermeksarokban, ahol esetenként szórakoztató animációs programokat is tartanak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Használja ki Ön is a közös, ülősarokkal és konyhasarokkal ellátott pavilon adta lehetőségeket. Ha pedig aktívabb szórakozásra vágyik, próbálja ki a helyi szabadtéri edzőtermet, valamint játsszon tollaslabdát, vagy minifocit, esetleg béreljen kerékpárt és kiránduljon 2 keréken!

M2 Resort Wellness & Spa

M2 Resort Wellness & Spa

Dożynkowa 32 , Ostrowo
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sylwia Zimnowodzka Cégjegyzékszám: 360182522


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:30-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tengertől
0,9 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
25,6 km

Utazási tippek

Sopot-i móló

Sopot-i móló Utazási tipp

A Sopot móló egy 511,5 méter hosszúságú és 10 méter széles fából készült móló, amely Lengyelország ezen részének egyik legvarázslatosabb helye és a legnépszerűbb turisztikai célpont. Ez a hosszabb móló a Balti-tengeren és a leghosszabb fából készült móló Európában. Közvetlenül a mólónál kávé és frissítők formájában több kávézóban, a Gdański-öbölre néző gyors felüdülést élvezhet. Ezen kívül gyakran tartanak különböző kulturális rendezvényeket, amelyek egyszerűen teljesen egyedi hangulatot** árasztanak ezen a helyen.

További információ
Łeba városa
Łeba városa
Hel-félsziget (Hel-fok)
Hel-félsziget (Hel-fok)
Rozewie világítótorony
Rozewie világítótorony