Élvezze a fényűző wellness pihenést a híres Karlovy Varyban, a Parkhotel Carlsbad Inn **** szállodában. A hotel a fényűző szobák mellett nagyszerű félpanziós ellátást és zavartalan pihenést biztosít a privát wellnessben (pezsgőfürdő, 2 szauna, relaxációs zóna). Ráadásul a tradicionális SPA kezelések egyike során a saját bőrén is megtapasztalhatja a Karlovy Vary gyógyvíz jótékony hatását.

A szálláshelyről

A Parkhotel Carlsbad Inn **** a kellemes és csendes Dalovice faluban található, amely Karlovy Vary egyik külvárosa. Közvetlenül a szálloda mellett található a Dalovicei Kastélypark (300 m). A legszebb cseh fürdőváros, Karlovy Vary központjától csupán 3 km-re található a szálloda.

Tegyen egy kellemes sétát a Teplá folyó mentén a Park collonád (3,5 km), a Malom collonád (4 km) és a Piac collonád (4,2 km) érintésével a híres Vřídlo forrás felé. A folyó mentén továbbhaladva elérheti a legendás Grand Hotel Pupp (5 km) épületét is, ahonnan siklóvasút közlekedik a Barátság-hegyre. Az itt magasodó Diana-kilátóból (6 km) csodás panorámában lehet része a völgyre és az egész városra.

Ha tudni szeretné, hogyan készül kedvenc cseh likőrje, érdemes ellátogatnia a Becherovka Múzeumba (3 km), a bohémiai kristályok titkát a Moser üvegmúzeumban (7 km), a régió történetét pedig a Loket kastélyban (18 km) ismerheti meg.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Comfort kétágyas szobában lesz. A nagyméretű king-size ágyon kívül a szobában WiFi-csatlakozás, műholdas TV, minibár, telefon és íróasztal is található. A privát fürdőszobában piperecikkeket, törölközőket és hajszárítót talál. Felár ellenében erkélyes szobát is választhat.

Felár ellenében választhatja a tágasabb Superior Business vagy Deluxe szobát is. Ez utóbbi egy kis erkéllyel és hatalmas francia ablakokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően szobája fényárban fog úszni.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda modern nyári kerttel rendelkező étterme minden reggel büféreggelit kínál. Este pedig ízletes háromfogásos vacsorát szolgálnak fel. Kedvenc italáért látogasson el a lobby bárba.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda privát wellnessel is rendelkezik, amely a kastélyparkra néz. Lazítson a szaunákban, vagy a pezsgőfürdőben. Emellett, ha szeretné kipróbálni a SPA kezeléseket, számos masszázs és relaxációs eljárás közül választhat.

Parkhotel Carlsbad Inn ****

Parkhotel Carlsbad Inn ****

Široká 240/2 , Dalovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Carlsbad Inn, a.s. Cégjegyzékszám: 26270145


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Távolság a fürdőtől
3 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
15 km
Sífutás
10 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Diana kilátó
Diana kilátó
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum