A Hotel Hořec **** szálloda közvetlenül a népszerű cseh üdülőhely, Pec pod Sněžkou központjában található, amely tavasztól télig ideális célpont a kikapcsolódáshoz. A szálloda közvetlenül a Sněžka lábánál található, így kiváló kiindulópont a legmagasabb cseh hegy megmászásához. A téli sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a kiterjedt síterep sípályái is mindössze egy rövid sétára vannak. Utalványunknak köszönhetően finom büféreggelivel indíthatja a napot, amit a privát szaunában folytathat.

A szálláshelyről

A Hotel Hořec **** a népszerű csehországi üdülőhely Pec pod Sněžkou szívében található, amely ideális hely az aktív pihenéshez minden évszakban - a szálloda közelében nagyszámú túraútvonal található, télen pedig a népszerű síterep közelségének örülhetnek a téli sport szerelmesei.

A szálloda a legmagasabb cseh hegy, a Snezka (6 km) lábánál található. A tapasztaltabb túrázók meghódíthatják a csúcsot is, de ha kedve támad, akkor felszállhat a drótkötélpályára, amely a szállodától mindössze 1 km-re van. Jelzett túraútvonalak mentén más érdekes célpontokat is felfedezhet, mint például az Upské tőzegláp (7,5 km), a Luční bouda (8 km), az Aichelburg erdő (8,8 km) vagy a Hnědý vrch kilátótorony (5 km). Gyönyörű kilátás nyílik a Fekete-hegy csúcsán lévő Panoráma kilátótoronyból (5,3 km) vagy a Janské Lázněban található Stezka v korunách treku (10 km) kilátóból is. A természet szerelmeseinek ajánljuk még a Černohorské tőzegláp (5,2 km) tanösvényt, amelyhez egy megfigyelőtorony is tartozik, ahonnan szintén lenyűgöző látvány tárul az ember szeme elé.

Gyerekekkel érdemes ellátogatni a közeli Relax Park-ba (500 m), ahol 700 m hosszú bobpálya, kötélpálya, játszótér felfújható ugrálóvárral, mászófal, trambulin és egyéb attrakciók várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A téli sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a közelben számos síterep könnyen elérhető, például a Černá hora - Pec sípályái mindössze 1,2 km-re vannak. Itt 1 síbérlettel 50 km sípályát hódíthat meg, ahol 6 egymással összekapcsolt síközpont sípályáit hódíthatja meg.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas vagy háromágyas szobában lesz, amely privát fürdőszobával, TV-vel, WiFi kapcsolattal, széffel és hajszárítóval val felszerelve. Egyes szobákban egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében minden nap ízletes svédasztalos reggeli várja, ahol hideg és meleg ételek és italok széles választékát kínálják. Napközben a helyi és nemzetközi különlegességeketkóstolhatja meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy hegyekben töltött nap után nics is jobb, mint kiakpcsolódni a szálloda wellness-részlegében, ahol finn szauna, infraszauna és egy úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Melegebb hónapokban pedig a kültéri teraszon is pihenhet, ahonnan lenyűgöző kilátásban lesz része a környező tájra.

Hotel Hořec ****

Hotel Hořec ****

Pec pod Sněžkou 195 , Pec pod Sněžkou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Ladislav Moravec Cégjegyzékszám: 62478991


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
1,1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Pec pod Sněžkou település

Pec pod Sněžkou település Utazási tipp

A ma ismert hegyi üdülőhelyet a legmagasabb cseh hegy, az Óriás-hegy alatt eredetileg bányásztelepülésként alapították fémkitermelés céljából. Pec pod Sněžkou településén megcsodálhatja a környező hegyek lélegzetelállító panorámáját, de a hely számtalan lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra és a pihenésre is. Az év minden szakában megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb kikapcsolódási formát, legyen az téli szórakozás vagy nyári túra. Bobpálya, relaxpark és kötélpark, valamint ugrópark is várja a szórakozásra és adrenalinra vágyókat.

Sněžka
Sněžka
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Panoráma kilátótorony (Černá hora)
Panoráma kilátótorony (Černá hora)